Καλάθι

Feng Shui Φεβρουαρίου 2021 Στις 3 Φεβρουαρίου μπαίνει το έτος του Βοδιού στις 3 αλλάζει και ο μήνας και τα άστρα θα μπουν στα παλάτια τους, αυτό σημαίνει ότι το άστρο υγείας θα πάει στην γωνιά της υγείας, το άστρο πλούτου στη κατεύθυνση του πλούτο, το άστρο αγάπης στις σχέσεις κ.τ.λ. και αυτό θα φέρει μια ισορροπία, αλλά θα δώσει και μια έμφαση που ίσως τελικά να είναι παγίδα και να οδηγήσει σε υπερβολές, όμως σίγουρα μπορούν τώρα να γίνουν τακτοποιήσεις. Κέντρο 5 Στο κέντρο το άστρο 5 θα είναι ακίνδυνο αφού εκεί είναι το σπίτι του και το ετήσιο κεντρικό άστρο είναι η συνέχεια του οπότε θα ενισχύσει την τάση για άνοδο και θα αυξήσει την Ουράνια Τύχη, έχετε έναν Δράκο Καριέρας εδώ και αποφύγετε αυτόν τον μήνα να καρφώσετε ή να κάνετε ανακαινίσεις στο κέντρο, επίσης δεν θέλει το κέντρο πύρινες αποχρώσεις. Έχετε όλο τον Φεβρουάριου σε αυτό το σημείο μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό.

Ανατολικά 3

Στην πλευρά της Υγείας έρχονται αλλαγές και θεραπείες, αλλά το διπλό 3 φέρνει και ατυχήματα, κρεμάστε εδώ την Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο και έχετε το σύμβολο διπλής ευτυχίας για να σταματάει τους καυγάδες και την ένταση, όπως και ένα κλαδί ελιάς, ή δύο λευκά περιστέρια.

Νοτιοανατολικά 4

Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο που φέρνει γνωριμίες καλές συνεργασίες και κέρδη, αλλά λόγο του ετήσιου άστρου 5 δεν κάνει να υπάρχει κίνηση εδώ, έχετε όμως ήσυχα σύμβολα πλούτου όπως το βάτραχο με το νόμισμα και αν είναι η είσοδος σας εδώ κρεμάστε κάποιο μπλε κορδελάκι, ματάκι ή βάλτε μπλε χαλάκι.

Νότια 9

Μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα θα είναι ο νότος που πολύ έντονη τάση για καλή διαφήμιση και προβολή, κάντε προωθητικές κινήσεις από εδώ, ασχοληθείτε με διαφήμιση εάν έχετε στη δουλειά σας νότια πόρτα και βάλτε σε αυτήν τη γωνιά τις επαγγελματικές κάρτες. Από αυτή τη πλευρά έρχονται και τα ευχάριστα βάλτε σε βάζο φρέσκα λουλούδια για να προσελκύσετε καλές επαφές και νέες γνωριμίες.

Νοτιοδυτικά 2

Η ασθένεια πάει στο σπίτι της και περισσότερο θα φέρνει τύχη στον έρωτα και τάση για ζευγάρωμα παρά ασθένειες, όπως και να έχει, έχετε εδώ τη κολοκύθα υγείας και σύμβολα αγάπης καρδιές, πάπιες, φωτογραφίες με ζευγάρια. Η γωνιά αυτή μπορεί να φέρει και αποταμίευση έχετε εδώ έναν κουμπαρά αλλά αποφύγετε και εδώ ανακαινίσεις και σκαψίματα.

Δυτικά 7

Πολύ καρποφορία θα φέρνει αυτή η γωνιά αυτόν τον μήνα με το ετήσιο άστρο να ενισχύει το μηνιαίο, αναδείξτε από εδώ τα ταλέντα σας, εργαστείτε σε αυτή τη γωνιά, κάντε επικοινωνίες και επαφές. Προσέχετε μόνο κλοπές και λόγια και για προστασία έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη και το μπλε ρινόκερο.

Βορειοδυτικά 6

Το άστρο 6 μπορεί να επισκέπτεται το σπίτι του αλλά το ετήσιο επίσης μεταλλικό 7 βρίσκετε εκεί και θα φέρει προστριβές και ασυνεννοησίες, έχετε εδώ ένα μπλε χαλκηδόνιο που φέρνει υπομονή και κατανόηση. Αυτή η γωνιά θα είναι πολύ καλή για να κάθεστε, θα φέρνει έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά δεν θα είναι καλή για ομαδικές δουλειές και συνεννοήσεις .

Βορρά 1

Μοναχικότητα αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες θα φέρνει όλο το μήνα ο βορράς ειδικά σε όσους κάνουν ατομικές εργασίες όχι δηλαδή με συνεργάτες. Ενισχύστε τις ευκαιρίες κρεμώντας εξωτερικά χωρίς όμως να τρυπήσετε έναν μελωδό. Αποφύγετε κόκκινες αποχρώσεις, επίσης απομακρύνετε από εδώ πράσινα φυτά στον εσωτερικό χώρο.

Βορειοανατολικά 8

Το καλύτερο άστρο της εποχής θα πάει στις γνώσεις και θα φέρει καλή ροή σε εκπαιδευτικά θέματα και κέρδη, ανοίξτε εδώ όλο το μήνα το συντριβάνι αν και τα μόνιμα άστρα σας το επιτρέπουν, ανανεώστε το χώρο και στρώστε πύρινα χρώματα σεντόνια αν είναι το κρεβάτι σας σε αυτή τη γωνιά, ανοίξτε παράθυρα κάντε σημαντικά πράγματα.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΕ

Σύμβουλος Αστρολογίας, Feng Shui

Feng Shui Road


5 σχόλια

Stainless Store · 4 Οκτωβρίου 2021 στο 17:00

Good article many thanks for sharing… really interesting, great job as well
as thanks for sharing such a good blog.

Andrea Birnie · 4 Οκτωβρίου 2021 στο 17:18

I have actually checked out a few of the posts on your
blog now, and I really like your writing style.

One Nine Elms – Interior Building Planner and Developer · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 06:22

excellent and outstanding blog site. I actually intend to thank you, for providing us much
better details.

Ross · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 18:07

terrific as well as impressive blog site. I actually
wish to thanks, for giving us far better details.

Tegan · 9 Οκτωβρίου 2021 στο 05:07

excellent as well as amazing blog site. I really want to thank you, for offering us better information.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL