Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2021

Ο Μήνας της Μεταλλικής Τίγρης 3 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου

Με διπλό I-Ching μπαίνει ο πρώτος μήνας του έτους καθώς η Μεταλλική Τίγρη είναι ένα από τα 4 ζώδια που έχει διπλό I-Ching, ξεκινάει με το εξάγραμμο 30 της «παγίδας» και προειδοποιεί πως οι μύγες έλκονται από το φως που όμως σύντομα της καίει, τελικά όμως ο μήνας θα βγει με το εξάγραμμο 49 της «επανάστασης» που δείχνει ότι για να υπάρξει εξέλιξη χρειάζεται δράση, οι σκέψεις από μόνες τους δεν αρκούν.

Σαν στοιχεία η Μεταλλική Τίγρη δεν έχει αρμονία, αλλά το μέταλλο κόβει το ξύλινο στοιχείο της Τίγρης και χρειάζεται νερό για να γεφυρωθεί η επίθεση, το νερό είναι η κίνηση και η δράση, η στασιμότητα τώρα θα φέρει περικοπές και περιορισμούς ενώ η κινητικότητα θα φέρει ανάπτυξη.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και καλές επικοινωνίες, ασχοληθείτε με το internet, προωθήστε τις δουλειές σας. Η Τίγρης του μήνα θα σας κάνει πιο αποδοτικούς, αλλά θα σας ενεργοποίησει και ένα άστρο μοναξιάς, οπότε προσέχετε τη συμπεριφορά σας και προσπαθήστε να μην είστε πολύ απόμακροι γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσουν. Κάντε νέα ξεκινήματα και ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα που θέλετε να κρατήσουν. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας αυτόν τον μήνα μια πέτρα από Λάπις Λάζουλη που αυξάνει τη διαίσθηση και θα βοηθήσει να μπείτε σε καλή ροή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε όμως αγορές στις 3, 15 και 27 Φεβρουαρίου.

ΒΟΔΙ

Ο Μήνας της Τίγρης είναι ξύλο και σας χτυπάει αλλά η αποθήκη μετάλλου που διαθέτετε μπορεί να ελέγξει την επίθεση ξύλου και τελικά να βγάλετε κέρδος και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να το πετύχετε αυτό είναι να κλείσετε υποθέσεις που όλο αναβάλετε και να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες. Το καλύτερο άστρο που φέρνει κέρδη, υγεία και γνώσεις θα βρίσκεται στις μοίρες σας, κάντε τώρα τις κατάλληλες κινήσεις και απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει και σας τραβάει πίσω. Τυχερή Πέτρα: μια πέτρα από οπάλιο της φωτιάς θα σας δώσει δύναμη να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις και θα καταστείλει φοβίες που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις στις 9 και 21 Φεβρουαρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Πολύ ενέργεια θα έχετε αυτόν τον μήνα με το άστρο της γνώσης επάνω σας να σας οδηγεί στο κατάλληλο σημείο τη κατάλληλη στιγμή, αλλά θα είστε και λίγο ανταγωνιστικοί και δεν χρειάζεται, αρκεί που θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και να μην χάνετε χρόνο. Ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός για εσάς αν συγκεντρωθείτε στο χτίσιμο και όχι στο γκρέμισμα. Τυχερή Πέτρα: ένας σοδαλίτης μπορεί να ενισχύσει τον πλούτο και να φέρει την ανάλογη υπομονή που χρειάζεστε αυτόν τον μήνα ώστε να μην γίνετε επιθετικοί και χάσετε το δίκιο σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 8 και 20 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 5 και 17 Φεβρουαρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ένταση και τσακωμούς σας φέρνει ο μήνας με το άστρο καυγάδων επάνω στις μοίρες του Λαγού, όμως το ίδιο φέρνει και αλλαγές, το αν όμως θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες εξαρτάτε από εσάς και από το που θα δώσετε τι προσοχή σας. Ανανεώστε το χώρο σας και τη ντουλάπα σας, απαλλαγείτε από άχρηστα αντικείμενα και πράγματα που δεν λειτουργούν ή δεν χρειάζεστε ώστε οι αλλαγές που θα έρθουν να είναι ευχάριστες. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις γιατί δύσκολα τώρα θα έρχεστε σε συνεννόηση. Επίσης προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα και μη φοράτε παπούτσια που γλιστράνε. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας έναν αμέθυστο που κατευνάζει τα νεύρα και φέρνει αρμονία και προστασία από ατυχήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 7 και 19 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 6 και 18 Φεβρουαρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το άστρο πλούτου έρχεται στις μοίρες σας αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες και κακές γνωριμίες που να κρύβουν παγίδες καθώς η Τίγρης του μήνα δεν είναι φίλη σας και προκαλεί ανατροπές. Παρόλα αυτά όμως ο μήνας με λίγη προσοχή σε αγνώστους θα είναι καλός μήνας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες, όπως να βρείτε πράγματα που ψάχνατε καιρό. Επαγγελματικά προχωρήστε σχέδια που ήδη δουλεύατε και αποφύγετε να μπλέξετε με νέα εγχειρήματα που δεν γνωρίζετε καλά. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω μια Κορνεόλη για σωστή στόχευση και γρήγορη υλοποίηση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 6 και 18 Φεβρουαρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 7 και 19 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Αρμονία σας φέρνει ο μήνας, καλές επαφές και νέες γνωριμίες και η Τίγρη θα σας δίνει ώθηση να κάνετε πράγματα, χρειάζεται όμως προγραμματισμός γιατί θα υπάρχει η τάση να ξεκινάτε κάτι και να το αφήνετε στη μέση για κάτι άλλο. Προγραμματίσετε τα έξοδα σας γιατί μπορεί και αυτά να ξεφύγουν από τα πολλά ανοίγματα που θα μοιάζουν τόσο δελεαστικά που δύσκολα θα τα αποφύγετε. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω μια πέτρα από ροζ χαλαζίας που είναι ο λίθος της αγάπης για να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά αγαπάτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 5 και 17, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 8 και 20 Φεβρουαρίου.

ΑΛΟΓΟ

Ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα θα είστε εσείς με τη Τίγρη να ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και να σας ενισχύει με το ξύλο της και να σας κάνει να ξεχωρίζετε, επιπλέον το άστρο επιτυχίας και καλής φήμης θα βρίσκεται στις μοίρες σας, προβάλετε τα σχέδια σας, κάντε διαφήμιση, τυπώστε κάρτες, ξεκινήστε ιστοσελίδα. Και τα αισθηματικά σας ευνοούνται με το πιο ερωτικό άστρο να επισκέπτεται το παλάτι του Αλόγου. Ασχοληθείτε με τη προβολή και το look σας, ανανεώστε τη ντουλάπα σας. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας πράσινη Αβεντουρίνη που είναι ο λίθος της καλοτυχίας και ενισχύει τα καλά για εσάς άστρα του μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 4, 16 και 28 Φεβρουαρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Πολύ όρεξη για φαγητό και τάση να πάρετε βάρος θα έχετε αυτόν τον μήνα και είναι ο καλύτερος μήνας για εγκράτεια, ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης, αγοράστε έναν κουμπαρά και ξεκινήσετε να ρίχνετε κάθε μέρα έστω ένα μικρό κέρμα για να ενεργοποιήσετε το άστρο αποταμίευσης. Ασχοληθείτε γενικά με την απόκτηση στοκ και έτσι ούτε βάρος θα πάρετε και θα αποκτήσετε οικονομικό έλεγχο. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται με το άστρο γάμου να σας φέρνει καλές συμφωνίες, συμβίωση ή Γάμο. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας όλο το μήνα έναν Αστροφυλίτης που φέρνει καλές εξισορροπήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 3, 15 και 27 Φεβρουαρίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας και ανατροπές, προσέχετε όταν οδηγείτε, αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και ταξίδια, όπως και άσκοπες μετακινήσεις. Ο μήνας δεν ευνοεί τα οικονομικά ανοίγματα, αλλά ευνοεί τα κλεισίματα και την απαλλαγή από πάγια έξοδα, ζητήστε μείωση εξόδων όπως ενοίκια ή κάντε καλύτερα συμβόλαια με εταιρίες παροχής. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας καφέ ίασπις που είναι λίθος φυλακτό και φέρνει προστασία από ατυχήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες συμφωνίες στις 2, 14 και 26 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 11 και 23 Φεβρουαρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Κινδύνους κρύβει ο μήνας της Τίγρης για εσάς και κυρίως αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι τα λόγια που λέτε και που τα λέτε. Αποφύγετε κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος τρίτων και κυρίως μην κρίνετε τους άλλους για να μην κριθείτε. Το άστρο αδικίας θα φιλοξενεί το ζώδιο σας και αυτό δείχνει ότι ούτε η κρίση σας θα είναι σωστή ούτε όμως και των άλλων για εσάς, θα υπάρχει πλάνη. Παρόλο αυτά ένα καλό άστρο δημιουργικότητας μπορεί να αυξήσει τα κέρδη και τα εισοδήματα σας αν τελειοποιήσετε τώρα κάποιες υπηρεσίας σας καθώς θα έχετε και άστρο καρποφορίας. Αποφύγετε ίντριγκες ανταγωνισμούς και να αποκαλύψετε μυστικά. Τυχερή Πέτρα: ένας Καλσίτης ανανάς μπορεί να σας φέρει αφθονία διώχνοντας εμμονές και σύγχυση ώστε να δείτε καθαρά που είναι η πηγή κερδών. Ευνοϊκές ημερομηνίες: προβάλετε σχέδια στις 1, 13 και 25 Φεβρουαρίου, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα στις 12 και 24 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Εσείς είστε το άλλο τυχερό ζώδιο του μήνα με την Τίγρη να προωθεί τα αιτήματα σας και να κάνει ότι μπορεί για να τα υλοποιήσετε, το μόνο που δεν θέλει ο Φεβρουάριος είναι αναβολές και χάσιμο χρόνου. Ολοκληρώστε τώρα παλιές υποθέσεις που εκκρεμούν και ετοιμαστείτε για νέες καταστάσεις, κάντε service αυτοκινήτου, βάψτε, επισκευάστε, ανανεώστε το βορειοδυτικό δωμάτιο του σπιτιού για να ενεργοποιήσετε επιτυχίες και άνοδο στην καριέρα. Ασχοληθείτε και με τη σχέση ή Γάμο σας και κάντε ευχάριστα πράγματα μαζί λύνοντας οποιαδήποτε παρεξήγηση. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας Κιτρίνη αφθονίας που είναι και η πέτρα της χαράς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 12 και 24 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 1, 13 και 25 Φεβρουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Μήνας συγκομιδής θα είναι για εσάς και θα έχετε και το άστρο που φέρνει άνοδο στα επαγγελματικά οπότε κάντε τις επαγγελματικές κινήσεις σας, αναδείξτε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, ασχοληθείτε ακόμα και με κάποιο χόμπι που μπορεί τώρα να σας φέρει έσοδα. Αποφύγετε μόνο να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους και να τους κρίνετε, επίσης μην καθυστερείτε τα σχέδια σας ψάχνοντας για ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Τυχερή Πέτρα: έχετε πάνω σας έναν Χαλκηδόνιο που φέρνει καλές συναλλαγές και επαγγελματικές επιτυχίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια διαφήμιση στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 2, 14 και 26 Φεβρουαρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


3 σχόλια

Clarissa De Rougemont · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 10:26

Trust me, you need to create more often. We need much more posts such as this one.

The Stainless Steel Store Site · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 10:32

great as well as incredible blog. I actually intend to thanks, for
offering us far better information.

Delilah · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 16:46

Extremely sincere and also sensible composed. I really
appreciated this article.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL