Καλάθι

Ασχολούμαστε επαγγελματικά με το Feng Shui , την Αστρολογία και διάφορα άλλα συστήματα αυτό βελτίωσης όπως  Ερμητική Φιλοσοφία, κρυστάλλους , Aura-Soma, SRT ,  με το που μπήκε η νέα χιλιετία, από το 2000.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η πρακτική  εξάσκηση  δημιούργησε την ανάγκη ίδρυσης του.
Feng Shui Road ώστε να καλυφτούν οι απαιτήσεις της νέας εποχής, όπου οι πελάτες αναζητούν εξιδανικευμένες λύσεις.    
Το Feng Shui Road είναι ο δρόμος που οδηγεί στην ηρεμία μέσα από την συνειδητοποίηση αστρολογικών χαρτών και την  εφαρμογή  Feng Shui , οι αστρολογικοί χάρτες δείχνουν τα άστρα που μπορούν να ξεκλειδώσουν τους θησαυρούς μας και με την εφαρμογή του Feng Shui μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε.
Το Feng Shui Road είναι ένας χώρος που μπορείτε να επισκεφτείτε για να μελετήσουμε υπεύθυνα τον Αστρολογικό σας  χάρτη και μ ε την Δυτική Αστρολογία, αλλά και με την Κινεζική όπου αναδείχνονται πολλά άστρα όπως άστρο πλούτου, άστρο γάμου, άστρο υγείας…  και με καθοδήγηση να λύσετε τα μυστήρια του χάρτη σας αφού ο αστρολογικός σας χάρτης είναι το manual της ζωής.
Επίσης  στο Feng Shui Road μπορείτε να φέρετε  την κάτοψη του σπιτιού σας και αφού κάνετε κάποιες μετρήσεις που θα σας ζητηθούν να κάνετε  μετά τις υποδείξεις των συμβούλων Feng Shui μόνοι σας Feng Shui στο χώρο σας , εύκολα και οικονομικά, αν φυσικά προτιμάτε μπορούμε  να έρθουμε στο χώρο σας και να κάνουμε εμείς τη μελέτη . Όπως μπορείτε και να παρακολουθήσετε μαθήματα Feng Shui  και να τα κάνετε όλα μόνοι σας.  Δείτε Σεμινάρια.
Το Feng Shui Road είναι και εργαστήριο κοσμήματος και ειδών Feng Shui, όλα τα κοσμήματα αλλά και αντικείμενα σχεδιάζονται και φτιάχνονται σύμφωνα με τις αρχές  Feng Shui, δεν υπάρχει ούτε ένα αντικείμενο που να μην είναι μελετημένο με τις σωστές διαστάσεις του Feng Shui, με τα σωστά υλικά, αλλά κυρίως με τα σωστά σύμβολά τοποθετημένα σωστά.  Ακόμα και στην κατασκευή οργονιτών επιλέγονται οι κατάλληλες πέτρες σύμφωνα με το Feng Shui του χώρου και με τις ανάγκες που έχει για ενεργοποίηση. Όλα κατασκευάζονται κατόπιν μελέτης , γιατί ο σκοπός τους είναι να λύσουν θέματα που έχουν εντοπιστεί. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε χώρος είναι μοναδικός.
Το Feng Shui Road βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο Millennium  Αγγέλου Μεταξά 40 Α και έχει έρθει για να φέρει αρμονία, προσαρμογή και ηρεμία στις ταραχώδη αλλαγές που έφερε η νέα χιλιετία. Επισκεφτείτε τον χώρο για μια αναγνωριστική ώρες καταστημάτων και κλείσετε ένα ραντεβού για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Essential SSL