Καλάθι

Η χρονιά του Μεταλλικού Βοδιού φεύγει με έναν μήνα που επίσης θα είναι του Μεταλλικού Βοδιού, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και όταν συμβεί ονομάζεται Fu Yin και δείχνει πως κάποια ενέργεια θα συγκρατηθεί και δεν θα μπορέσει να εκφραστεί. Τον επόμενο μήνα όμως (τον Φεβρουάριο) θα ξανά συμβεί γιατί το ζώδιο που ακολουθεί είναι η Υδάτινη Τίγρης και αφού θα αλλάξει και ο μήνας και το έτος θα είναι πάλι και τα δύο το ίδιο, το επόμενο, όμως τότε θα είναι σε Γιανγκ ζώδιο και αυτό θα ονομάζεται Fu Yang και τότε όλη η συγκρατημένη ενέργεια θα βγει σαν χείμαρρος χωρίς λογική και σύνεση, θα υπάρχει το ασυγκράτητο, αυτά όμως θα τα δούμε τον Φλεβάρη.

Τώρα απαιτείται υπομονή και αν κάτι φαίνεται ότι δεν θα γίνει δεν χρειάζεται να το εγκαταλείψουμε, όσο και αν μας κουράζει η επανάληψη. Είναι η ώρα να ανακαλύψουμε τις αδυναμίες μας και να μπαλώσουμε τα κενά, γιατί μετά δεν θα προλαβαίνουμε. Το μεταλλικό Βόδι συμβολίζει ένα διαμάντι ξεχασμένο στο χώμα που μπορεί και να μην το βρει κανείς, αλλά είναι εκεί και περιμένει να το ανακαλύψουν, οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον πυλώνα στον χάρτη τους δεν αναγνωρίζονται εύκολα και συχνά έχουν ταλέντα που δεν τα αποκαλύπτουν, πόσο τυχεροί είμαστε όμως που τώρα αυτός ο πυλώνας θα κάνει καθρέφτη με το έτος και τα κρυμμένα ταλέντα θα βγουν στην επιφάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να αναδείξετε τις δυνατότητες σας είναι φως, κάντε σημαντικές κινήσεις την ώρα Αλόγου που είναι πιο ψηλά ο Ήλιος 11:00-13:00 και τις ζεστές ημέρες του μήνα. I-Ching 36 Το I-Ching του μήνα είναι της «Σύγχυση» και φέρνει σκοτάδι ώστε να μην βγάζουμε άκρη και προειδοποιεί πως όποιος δεν συνειδητοποιεί πως χάνει θα χάσει περισσότερα, ενώ πρέπει να σώσει όσα προλαβαίνει.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Με πάρα πολύ καλά άστρα σας αποχαιρετά η χρονιά του Βοδιού που είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας ωθεί ο μήνας να κλείσετε τις υποθέσεις σας, να λύσετε εκκρεμότητες και να αποκτήσετε κάτι που έχετε δουλέψει γι’ αυτό, ο μήνας ευνοεί και κληρονομικές αποδοχές, μετακόμιση ή απόκτηση ακινήτου. Γενικά ότι αποκτήσετε τώρα θα σας φέρνει εύνοια, αγοράστε παπούτσια ή αλλάξτε λάστιχα στο αυτοκίνητο. Αποφύγετε όμως επαγγελματικά ανοίγματα, καλύτερα τώρα να κάνετε service και να ολοκληρώσετε δουλειές.

ΒΟΔΙ

Η χρονιά σας φεύγει, αλλά σας κάνει ένα τελευταίο δώρο που είναι και το πιο σημαντικό, σας φέρνει άνοδο και εδραίωση όλων όσων έχετε πετύχει, αλλά για να γίνει αυτό δεν θέλει τώρα να επανεξετάζεται πράγματα και να κωλυσιεργείτε, το άστρο δημιουργίας θέλει δράση και όχι δικαιολογίες και αναβολές. Κάντε νέα ξεκινήματα και κατοχυρώστε τη δουλειά σας. Οι φίλοι θα φέρνουν έμπνευση και τα αισθηματικά σας θα είναι ευχάριστα.

ΤΙΓΡΗΣ

Έρχεται η χρονιά σας και τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, ξεκαθαρίστε τις υποθέσεις σας, θέστε όρια και φτιάξτε χρονοδιαγράμματα. Πετάξτε πράγματα που πιάνουν χώρο χωρίς να τα χρησιμοποιείτε, το ξεκαθάρισμα τώρα θα φέρει νέες ευκαιρίες. Κάντε και ιατρικές εξετάσεις τώρα που είναι δύσκολο να έχετε δυσάρεστες ειδήσεις. Προσέχετε μόνο τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα γιατί οι απότομες συμπεριφορές θα απομακρύνουν άτομα που βοηθούν. Το άστρο κύρους θα σας φέρει αναγνώριση αλλά θα τρομάξει και κάποιους.

ΛΑΓΟΣ

Το άστρο εκπλήρωσης θα βρίσκεται στο Λαγό όλο το μήνα και θα σας φέρει ευχάριστα νέα, ακαδημαϊκές επιτυχίες, γράψτε, συντάξτε επιστολές, επικοινωνήστε, ασχοληθείτε με αλληλογραφία και ίντερνετ, ανοίξτε e-shop, ή κάποια ιστοσελίδα. Ο μήνας σας φέρνει και καλά συμβόλαια και συμφωνίες, ανανεώστε τώρα τις συνδρομές ή συμβόλαια σας. Αλλάξτε κινητό ή αγοράστε καινούργιο υπολογιστή. Αποφύγετε όμως να ασχοληθείτε με μικροπρέπειες και επισκευές. Οι επιδιορθώσεις τώρα θα βγάλουν προβλήματα στο μέλλων, ενώ το καινούργιο θα σας βάλει σε νέα θετική ροή.

ΔΡΑΚΟΣ

Τις σχέσεις σας έρχεται να φτιάξει ο μήνας με τα άστρα αρμονίας, αγάπης και συντροφικότητας και δεν θα σας φέρει μόνο ευκαιρίες για καλές γνωριμίες, αλλά θα μπορείτε να τα βρείτε και με φίλους, συγγενείς και συνάδελφους που ως τώρα δεν είχατε καλή συνεννόηση. Επιδιώξτε συναντήσεις, εξόδους και να λύσετε διαφορές. Αν είστε μόνοι τολμήστε αισθηματικές προσεγγίσεις. Επίσης αν θέλετε κάτι να εξομολογηθείτε που σας βαραίνει, κάντε τώρα.

ΦΙΔΙ

Το Βόδι του μήνα είναι φίλος σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποια θέματα κυρίως στα συναισθηματικά σας. Θα μπορείτε τώρα να δείτε τα πράγματα και από άλλη σκοπιά και να είστε καλύτερος κριτής. Κάντε επισκευές και service, αυτόν τον μήνα θα υπάρχει φιλική διάθεση και όλα θα μπορέσετε να τα κάνετε πιο οικονομικά. Ασχοληθείτε και με τη σχέση η γάμο σας και λύστε παρεξηγήσεις τώρα που θα υπάρχει κατανόηση.

ΑΛΟΓΟ Φρένο σας βάζει ο μήνας, προσέχετε για ελέγχους και για παρεξηγήσεις. Μια πλάνη γενικά φέρνει ο μήνας και λόγια που θα ακούσετε μπορεί αργότερα να διαψευστούν. Τα κέρδη όμως θα έρχονται εύκολα αυτόν τον μήνα αν κάνετε προβολές. Στα αισθηματικά σας προσέχετε να μην είστε πολύ επικριτικοί και αποφύγετε τη γκρίνια, επίσης προσέχετε τα προσωπικά σας είδη γιατί το άστρο απροσεξίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας κάνει αφηρημένους. Ο μήνας ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα και τον έλεγχο υγείας.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Εκρηκτικά άστρα θα έχει ο μήνας και έντονες καταστάσεις, από τη μία το άστρο σύγκρουσης θα σας κάνει να χάνετε εύκολα την υπομονή σας και να τσακώνεστε από την άλλη το άστρο επιτυχίας και αναγνώρισης θα σας ανεβάζει τη φήμη και επειδή εσείς τα πρόβατα είστε σιγανά ποταμάκια, προκαλείτε έκπληξη όταν ξεχωρίζετε και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε το μπαμ σας και να γίνετε διάσημοι. Βέβαια ο αντιφατικός συνδυασμός άστρων δείχνει ότι γίνεστε διάσημοι κάνοντας κάποια επανάσταση, σαν να σας γυρίζει το μάτι και αυτό σας βγαίνει σε καλό.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Πάθος σας φέρνει ο μήνας και τύχη στα ερωτικά, όμως και το άστρο κινδύνου θα βρίσκεται πάνω σας όπως και αυτό της σαγήνης, προσέχετε τις επιλογές σας, μπορεί τώρα κάτι να σας πάρει τα μυαλά και αυτό μπορεί να είναι και κάποιο επαγγελματικό σχέδιο, μια αγορά που σας κόλλησε, ή έναν άτομο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Προσέχετε τις εμμονές και δώστε ενέργεια σε κάτι που μπορεί να αποδώσει γιατί ένα άλλο πολύ καλό άστρο που θα φιλοξενείτε είναι αυτό του θριάμβου. Κάντε πωλήσεις.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Κάτι θα ολοκληρωθεί αυτόν τον μήνα και αυτό μπορεί να σας πικράνει γιατί το άστρο ανατροπών και ολοκλήρωσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας, όμως το Βόδι του μήνα είναι φίλος σας και θα υπάρχει βοήθεια. Αν δεν θέλετε να χάσετε κάτι κάντε μόνοι σας την ανατροπή και επιλέξτε τι θα αποχωριστείτε, πετάξτε πράγματα από την αποθήκη, αδειάστε ντουλάπες, ζητήστε μετάθεση ή κόψτε επαφές με κάποιο άτομο που σας κουράζει. Προσέχετε πολύ στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας αν δεν σας ζητηθεί.

ΣΚΥΛΟΣ

Οικονομικές ευκαιρίες και συγκομιδή σας φέρνει ο μήνας, οπότε ζητήστε για να λάβετε ή καλύτερα σπείρετε για να θερίσετε, με ότι και αν ασχοληθείτε τώρα θα έχει απόδοση, δουλέψτε για να κερδίσετε. Επίσης ο μήνας φέρνει ομαδικότητα και γνώσεις, φέρνει και καλές γνωριμίες και επαγγελματικές που μπορεί να σας φέρουν άνοδο στη καριέρα και προσωπικές που θα φέρουν φιλίες και καλά συναισθήματα. Προσέχετε μόνο να μην φανείτε κερδοσκόποι και συμφεροντολόγοι.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας ευνοεί σε εσάς τα ανοίγματα κυρίως τα επαγγελματικά, κάντε νέα ξεκινήματα, επίσης σας φέρνει καινούργιες φιλίες και γνώσεις. Ξεκινήστε μαθήματα, γραφτείτε σε κάποιο σεμινάριο και γνωρίστε καινούργιο κόσμο που θα σας δείξει νέους δρόμους. Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται ειδικά αν έχετε διάθεση να περάσετε καλά και δεν δείχνετε σκοπιμότητα. Κέρδη θα φέρουν νέες συνεργασίες και ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει. Αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις για να μην ανοίξετε θέματα υγείας.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *