Καλάθι

Feng Shui Μαΐου

Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους.

Τα άστρα του μήνα θα βρίσκονται στις κανονικές τους κατευθύνσεις και αυτό θα φέρει μία τάση να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να ξανά υπάρξει ένας κανονικός ρυθμός.

Κέντρο 5

Το άστρο που φέρνει δυσκολίες θα βρίσκεται στο κέντρο, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε εδώ ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα και έχετε στο κέντρο τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στη κορυφή. Επίσης απομακρύνετε από εδώ όσο μπορείτε πύρινες αποχρώσεις.

Ανατολή 3

Ένταση φέρνει η γωνιά της ανατολής και καλύτερα να την αποφύγετε όσο μπορείτε, έχετε εδώ το κεραμικό σκόρδο με τη κόκκινη φούντα που καίει την ένταση και διώχνει παράσιτα και ιούς και αποφύγετε να κάνετε εδώ φασαρία, απομακρύνετε τηλεοράσεις και ραδιόφωνο.

Νοτιοανατολικά 4

Στην πλευρά του πλούτου επιστρέφει το άστρο αφθονίας και φέρνει ευκαιρίες για κέρδη, έχετε εδώ το σιντριβάνι ανοιχτό αυτόν τον μήνα και κάντε Νοτιοανατολικά τις δουλειές και διαπραγματεύσεις σας. Ανοίξτε τα νοτιοανατολικά παράθυρα και καθήστε όσο περισσότερο μπορείτε εδώ.

Νότος 9

Η ασθένεια έρχεται φέτος από εδώ και αυτή συνεχίζει να μην είναι καλή κατεύθυνση παρόλο που το άστρο φήμης επιστρέφει στο νότο για να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, έχετε συνέχεια σε αυτή τη γωνιά τη κολοκύθα υγείας και μια χελώνα που είναι σύμβολο υγείας και μακροζωίας και αποφύγετε να κάθεστε εδώ.

Νοτιοδυτικά 2

Η ασθένεια του μήνα θα πάει στην πλευρά του έρωτα και είναι η γωνιά που θα χρειάζεται τώρα περισσότερη προσοχή, τοποθετήστε εδώ το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα, αλάτι και νερό και κλείστε σιντριβάνια, τηλεοράσεις και οτιδήποτε κάνει θόρυβο. Κρεμάστε έναν διάφανο κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής για να καθαρίζονται οι επαφές και για να υπάρχουν σωστές συνεννοήσεις.

Δυτικά 7

Στη Δύση το άστρο θα φέρνει παράσιτα, λόγια και κλοπές, έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο για προστασία και μαύρη τουρμαλίνη που διώχνει το μάτι. Αποφύγετε εδώ πύρινες αποχρώσεις και αν είναι η είσοδος σας στη δύση κρεμάστε ένα μπλε ματάκι.

Βορειοδυτικά 6

Μια από τις καλύτερες κατευθύνσεις θα είναι η Βορειοδυτική, κάντε και εδώ όσα περισσότερο πράγματα μπορείτε και ανανεώστε το χώρο, φρεσκάρετε κουρτίνες, παράθυρα ώστε να προσελκύσετε αυτήν την θετική ενέργεια που έρχεται από εδώ.

Βορράς 1

Το άστρο ευκαιριών θα επισκεφτεί την καριέρα, εργαστείτε από αυτήν την γωνιά, κάντε από εδώ τηλέφωνα και επικοινωνίες. Το άστρο αυτό όμως είναι νερό και θα δυναμώσει και άλλο την ένταση της χρονιάς, οπότε έχετε εδώ τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα και  έχετε και έναν αμέθυστο στο βορρά για να υπάρχει διαύγεια.

Βορειοανατολικά 8

Και η βορειοανατολική κατεύθυνση θα είναι πολύ καλή γωνιά για αυτόν τον μήνα, ειδικά για διάβασμα και μελέτη, ότι κάνετε εδώ θα αναγνωριστεί, οπότε κάντε όσα περισσότερα μπορείτε, ανοίξτε τα παράθυρα και ανανεώστε το χώρο. Μπορείτε και εδώ να έχετε τηλεόραση, ραδιόφωνο ή συντριβάνι.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL