Καλάθι

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Ο Μήνας του Μεταλλικού Φιδιού

Ο Μάϊος θα φέρει ευημερία με συμβιβασμούς, έρχονται χρήματα αλλά θα χρειαστεί να αλλάξουμε τα σχέδια μας, να μην κάνουμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει αλλά να ελιχθούμε αλλιώς και τελικά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αρκεί να μην προσπαθήσουμε να επιβάλουμε αυτά που είχαμε σκοπό να κάνουμε, αλλά να προσαρμοστούμε χωρίς να χάσουμε χρόνο.

Τα στοιχεία δεν είναι αρμονικά μεταξύ τούς και αυτό θα φέρει αντίδραση, η αντίσταση τώρα όμως θα μας απομακρύνει από το στόχο, το κλειδί του μήνα είναι η ανανέωση.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αναπάντεχες ευχάριστες εκπλήξεις θα σας φέρει ο μήνας, ειδικά αν προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα, ασχοληθείτε με επικοινωνίες, κάντε σημαντικά τηλέφωνα, κρατήστε επαφές. Ο Μάϊος ανοίγει νέους δρόμους, ασχοληθείτε με σπουδές και διαβάσματα.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: νέες γνωριμίες και επαφές θα σας χαρίσουν γνώσεις και εμπειρίες όμως χρειάζεται να είστε πάντα ευγενικοί και καλότροποι. Γιατί η από το μη συμπεριφορά μπορεί να φέρει προβλήματα.

Καριέρα, οικονομικά: τα οικονομικά σας ευνοούνται περισσότερο από όλους τους τομείς, προσπαθήστε να κάνετε συναλλαγές και με το εξωτερικό ή το ίντερνετ. 

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά πράγματα στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε όμως να κόψετε επαφές στις 3, 15 και 27 Μαΐου.

ΒΟΔΙ

Ένα από τα καλύτερα άστρα θα επισκεφτεί τις μοίρες σας και θα σας ωθεί να βάλετε γερά θεμέλια σε κάτι καινούργιο που χτίζετε. Πραγματικά μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένο, αλλά οργανωθείτε και κάντε προσεγγίσεις. Ίσως ξεκινήσετε τώρα κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σχεδιάζατε, να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία: ο μήνας σας φέρνει κοντά και σε παλιούς φίλους, ή άτομα που είχατε καιρό να δείτε, μιλήστε με φίλους και συγγενείς και περάστε όμορφα.

Καριέρα, οικονομικά: νέες συνεργασίες μπορεί τώρα να βελτιώσουν πολύ την επαγγελματική σας άνοδο, το άστρο πλούτου θα βρίσκεται πάνω σας κάντε επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες:  ολοκληρώστε κάτι στις  9 και 21 Μαΐου αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το φίδι του μήνα αυξάνει την παραγωγικότητα σας και θα σας κάνει να μην μπορείτε να κάτσετε σπίτι, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε και υιοθετήστε κάποιο καλό πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης γιατί τώρα η υγεία και η εμφάνιση σας μπορούν να βελτιωθούν πολύ. Ανανεώστε και τον χώρο σας.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία: μόνιμες σχέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον μήνα και όποιος μπει τώρα στη ζωή σας θα μείνει, ήταν είναι αίσθημα ήταν είναι φιλία.

Καριέρα, οικονομικά: ο μήνας είναι μήνας συγκομιδής για εσάς και έρχονται κέρδη, ότι ξεκινήσετε τώρα θα ανταμειφθεί. Εργαστείτε με πρόγραμμα και ξεκινήστε νέα πράγματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι8 και 20 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 5, 17 και 29 Μαΐου.

ΛΑΓΟΣ

Ένταση και ανατροπές σας φέρνει ο μήνας και καλύτερα να μην αντιστέκεστε στις αλλαγές αλλά να προσπαθείτε να προσαρμόζεστε γρήγορα, ώστε να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ο μήνας για σας θα είναι και μήνας ανοίγματος και ότι υποθέσεις θα ανοίξετε θα κρατήσουν όποτε ασχοληθείτε με θετικά πράγματα.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία: αποφύγετε τσακωμούς και δύσκολες συζητήσεις και ρίξτε την ένταση, η επίθεση τώρα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα και δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να λύσετε διαφορές.

Καριέρα, οικονομικά: αποφύγετε προστριβές και στον επαγγελματικό σας χώρο και μην ασχολείστε τώρα με τον ανταγωνισμό, αλλά προβάλετε καινοτομίες της δουλειάς σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 7, 19 και 31 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 6, 18 και 30 Μαΐου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο μήνας ευνοεί τα κλεισίματα υποθέσεων και τους συμβιβασμούς, λύστε τώρα εκκρεμότητες και υποθέσεις που εκκρεμούν, αποφύγετε όμως να αφήσετε τώρα καινούργιες εκκρεμότητες. Επίσης οι αναβολές δεν σας ευνοούν, ότι ολοκληρωθεί τώρα δεν θα σας ξανά απασχολήσει. Επιτυχίες και σε σπουδές θα έχετε αν δώσετε τώρα εξετάσεις. Ολοκληρώστε μαθήματα.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: λάμψη θα σας φέρει ο μήνας και θα αρέσετε, ανανεώστε την εμφάνιση σας, αλλάξτε φωτογραφία στα social media, αποδεχτείτε φίλους.

Καριέρα, οικονομικά: τυπώστε κάρτες, διαφημιστείτε, τα κέρδη έρχονται από την προβολή σας, κλείστε συμφωνίες, κάντε οικονομικές ρυθμίσεις. Αποφύγετε όμως να ανοίξετε κατάστημα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε θέματα στις 6, 18 και 30 Μαΐου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Μήνας δημιουργίας για εσάς θα είναι το Φίδι και το άστρο ομαδικότητας θα βρίσκετε στις μοίρες σας. Δημιουργήστε μια νέα ομάδα ή αναζητήστε συμμάχους στα σχέδια σας. Φανερώστε τα ταλέντα σας, ξεκινήστε κάποιο χόμπι.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: αυτόν τον μήνα θα έλκετε πολύ τους άλλους και μπορείτε να κάνετε νέες φιλίες και γνωριμίες ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Καριέρα, οικονομικά: κέρδη σας φέρνει ο μήνας και πρέπει τώρα να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες και να βάλετε μπρος νέα επαγγελματικά σχέδια. Ανοίξτε κατάστημα, μιλήστε για τη δουλειά σας σε ομάδες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 5, 17 και 29, συγκρατηθείτε στις  8 και 20 Μαΐου.

ΑΛΟΓΟ
Ο μήνας Μάϊος θα είναι μήνας ξεκαθαρίσματος και μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με γενική καθαριότητα, να πετάξτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε και γενικά να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αλλά μόνο σας ταλαιπωρούν. Το άστρο φήμης και αναγνώρισης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και μπορείτε να κάνετε αποκαλύψεις.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: προσέξτε εκρήξεις που μπορεί να έχετε τώρα από έλλειψη υπομονής αλλά και από υπερβολικό πάθος για κάτι, οι εμμονές μπορεί να απομακρύνουν άτομα από κοντά σας.

Καριέρα, οικονομικά: η φήμη σας μπορεί τώρα να ανέβει στον επαγγελματικό χώρο, προωθήστε τα σχέδια σας και προβάλετε τις ικανότητες σας, διαφημιστείτε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 4, 16 και 28 Μαΐου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ    

Παγίδες κρύβει ο μήνας και αν εγκαταλείψετε κάποιο σχέδιο παρασυρόμενοι από κάτι καινούργιο μπορεί να το μετανιώσετε, καλύτερα να ολοκληρώσετε κάτι που ήδη έχετε επενδύσει σε αυτό γιατί ο Μάιος είναι μήνας εκπλήρωσης και η εκπλήρωση έρχεται σε κάτι που έχουμε δουλέψει γι’ αυτό.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: ευχάριστε ειδήσεις μπορεί να έχετε και από κοντινά σας πρόσωπα, επίσης ο μήνας ευνοεί πολύ τα αισθηματικά σας και τις ευχάριστες επαφές.

Καριέρα, οικονομικά: καλές απολαβές μπορεί να έχετε αν ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες και τις παραδώσετε, επίσης χρήματα έρχονται από καλές συνεργασίες. Κάντε τώρα σημαντικές επαγγελματικές συνεννοήσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις  3, 15 και 27 Μαΐου, αποφύγετε όμως  να σκαλίσετε καταστάσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το φίδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας δώσει έναν αέρα να κάνετε πιο εύκολα κάποια πράγματα, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην κρυώσετε ή κολλήσετε κάτι γιατί το άστρο ασθένειας θα περάσει τώρα από τις μοίρες σας, αποφύγετε πολυκοσμία και φροντίστε να τρέφεστε σωστά. 

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: αρμονία σας φέρνει ο μήνας στις σχέσεις και είναι η καλύτερη εποχή για συμφωνίες, αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, ακόμα και για να πείτε τα παράπονα σας.

Καριέρα, οικονομικά: καλές επικοινωνίες φέρνει ο μήνας και στα επαγγελματικά σας, κάντε τώρα νέες συνεργασίες, υπογράψτε συμβόλαια.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 11 και 23 Μαΐου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Μήνας τακτοποίησης θα είναι για εσάς και θα έχετε την τάση να τα πείτε έξω από τα δόντια, αλλά αντί να τσακώνεστε και να στολίζετε τρίτους εκμεταλλευτείτε τα καλά άστρα του μήνα και  βάλτε όρια με ευγενικό τρόπο, χωρίς να απομακρύνετε άτομα ή να κλείσετε πόρτες που μπορεί αύριο να ξανά χρειαστείτε.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: αποκαλύψεις φέρνει ο μήνας, κρατήστε τις πληροφορίες αλλά αποφύγετε κουτσομπολιά και δυσφημίσεις γιατί μπορεί να στραφούν όσα θα πείτε και εναντίων σας.

Καριέρα, οικονομικά: προσέχετε αυτό το διάστημα τα προσωπικά σας είδη γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι και αποφύγετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες γιατί μπορεί να πέσετε θύμα απάτης.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες  που σας απασχολούν στις 1, 13 και 25 Μαΐου, μην αφήσετε κάτι στη μέση  στις 12 και 24 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο μήνας Φιδιού είναι πάντα για τα Σκυλιά μήνας ελέγχου και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες που συχνά σας ξεφεύγουν, είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανωθείτε και να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: προσέχετε τι λέτε και που και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε, επίσης αποφύγετε να ασκείτε κριτική και να σχολιάζεται αρνητικά

τους άλλους.

Καριέρα, οικονομικά: τα έσοδα σας μπορούν να αυξηθούν αν κάνετε τώρα κάποιες διορθώσεις, περικοπές ή μελετήσετε καλύτερα τα πάγια έξοδα σας. Κέρδη έρχονται τώρα και από το εξωτερικό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 12 και 24 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 1, 13 και 25 Μαΐου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας του φιδιού  είναι μήνας σύγκρουσης για εσάς και θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου. Ασχοληθείτε με διάβασμα ή  ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Ο μήνας ευνοεί και το κόψιμο κάποιας κακιάς συνήθειας.

Έρωτας, οικογένεια, φιλία: αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις γιατί μπορεί να τσακωθείτε και να χάσετε το δίκιο σας. Αν όμως θέλετε να ξεκόψετε με κάποιον αυτός είναι ο τέλειος μήνας να το κάνετε.

Καριέρα, οικονομικά: τα οικονομικά σας ευνοούνται καθώς πάντα η σύγκρουση φέρνει κέρδη, είναι το άστρο που μας δίνει δύναμη να κάνουμε το ακατόρθωτο, τολμήστε κάτι που ξέρετε ότι θα αποδώσει.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 2, 14 και 26 Μαΐου.

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

4 σχόλια

The Stainless Steel Store Site · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 17:36

Your Article was really useful. Thank you for this beneficial details.

One Nine Elms Interior Construction · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 20:07

Truly fantastic article, I hope I can see many more blog writing like this!

Audra Weymouth · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 22:21

This is really fantastic. Very good text.

Anglea · 9 Οκτωβρίου 2021 στο 02:03

kjempefint samt imponerende bloggen. Jeg har tenkt til
å takke deg, for å gi oss mye bedre info.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL