Καλάθι

Feng Shui και Ηρεμία.

Εάν στο χώρο σας υπάρχει ένταση, συνεχόμενοι καυγάδες, γκρίνια και διαπληκτισμοί, προσελκύστε ηρεμία και γαλήνη με 10 απλά βήματα Feng Shui.  Σκεφτήκατε ποτέ ότι η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να δημιουργεί τσακωμούς; Και όμως τα επιθετικά και αιχμηρά αντικείμενα μεταδίδουν ένταση στο χώρο. Απομακρύνετε σπαθιά, όπλα ή και οτιδήποτε θυμίζει βία.

  1. Αποφύγετε να έχετε πίνακες με άγρια ζώα όπως λιοντάρια και άγριους λύκους, αλλά και πίνακες με θέματα βίας.
  2. Συνήθως οι καυγάδες σε ένα σπίτι ξεκινάνε πάντα από το ίδιο σημείο π.χ. στη κουζίνα. Εντοπίστε το πεδίο μάχης και φέρτε γαλήνη τοποθετώντας εκεί 6 ρόδια σε ένα μεταλλικό μπολ και δύο λευκά περιστέρια
  3. Κάτι άλλο που διαταράσσει τη γαλήνη του σπιτιού είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα ασύρματα τηλέφωνα, κινητά υπολογιστές και τηλεοράσεις. Εξουδετερώστε αυτή την αρνητική ενέργεια τοποθετώντας κοντά στις ύποπτες συσκευές πέτρες από Σοδαλίτη ή έναν οργονίτη (σύνθεση μετάλλων και κρυστάλλων κατά του γεωπαθητικού στρες).
  4. Φέρτε γαλήνη στο χώρο σας τοποθετώντας μια λάμπα από αλάτι Ιμαλαϊων που λειτουργεί στο χώρο σαν ιονιστής εκπέμποντας στο χώρο τα κατάλληλα ιόντα.
  5. Εάν οι αιτίες των τσακωμών πηγάζουν από τρίτα πρόσωπα, θωρακίστε όλο το σπίτι τοποθετώντας στις 4 γωνιές του σπιτιού ή τουλάχιστον στην είσοδο ένα κομμάτι μαύρη τουρμαλίνη που διώχνει τη γλωσσοφαγιά και την αρνητική ενέργεια.
  6. Αυξήστε την αρμονία στο σπίτι σας, στολίζοντας στο χώρο που συγκεντρώνεστε οικογενειακές φωτογραφίες με ευχάριστες στιγμές.
  7. Φροντίστε και τη Νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού που είναι η πλευρά των σχέσεων, προσέχοντας να μην υπάρχουν εκεί φθαρμένα και σπασμένα αντικείμενα.
  8. Καθαρίστε ενεργειακά το χώρο βράζοντας έναν ροζ χαλαζία που είναι ο λίθος της αγάπης και ψεκάστε το σπίτι με το νερό προσθέτοντας αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο.
  9. Τέλος αυξήστε τη διπλωματία σας τοποθετώντας Νοτιοδυτικά τα 3 μαϊμουδάκια που δεν μιλάνε, δεν ακούνε, δε βλέπουνε, κοινός κάντε που και που το κινέζο.

Feng Shui by Κόντε

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

3 σχόλια

Conrad Ledger · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 14:39

I have discovered great messages here. I enjoy
the way you create. So perfect!

The Stainless Steel Store · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 04:37

fantastic and also fantastic blog. I truly intend to thank you, for giving us far better information.

Cecelia · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 05:27

terrific and also outstanding blog. I actually intend to thank you, for
giving us much better information.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL