Καλάθι

2022

Η χρονιά της Υδάτινης Τίγρης

Η Υδάτινη Τίγρη συμβολίζει το νερό αποθηκευμένο σε ξύλινα βαρέλια. Υπάρχει βλακεία και οι άνθρωποι κάνουν απερισκεψίες. Το νερό δεν μπορεί να παράγει φυλακισμένο, δεν θα βγάλει καρπούς το βαρέλι, ούτε χρειάζεται ωρίμανση το νερό, για να φέρει καρποφορία χρειάζεται να ελευθερωθεί και να ποτίσει τη γη, αν ελευθερωθεί θα υπάρξει πλούτος, οι συγκρούσεις και οι πανσέληνοι φέτος θα είναι ευοίωνες γιατί θα σπάσουν τα βαρέλια και θα τρέξει το νερό, ειδικά στη πανσέληνο του μετάλλου τον Ιούλιο. Οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον πυλώνα στον αστρολογικό τους χάρτης κρύβουν τις δυνατότητες τους και δεν τους αρέσει να δρουν μπροστά στους άλλους, όταν όμως παρουσιάζονται ευκαιρίες είναι εκείνοι που έχουν τα εφόδια να τις αδράξουν, έτσι θα είναι και χρονιά.

Με τόλμη θα κατακτηθούν οι στόχοι, αλλά χρειάζεται σοφία, γιατί οι απερισκεψίες θα οδηγούν σε όλεθρο και φέτος τα άστρα θα ευνοούν αυτούς που έχουν γνώσεις και που δεν φοβούνται να τις εφαρμόσουν σε κάτι πρωτοποριακό. Οτιδήποτε ηλεκτρονικό, πρωτοποριακό και προηγμένης τεχνολογίας θα έχει μεγάλη άνοδο φέτος, ενώ προσοχή χρειάζεται η υπερβολική ταχύτητα και οι απροσεξίες, αφού το 2022 ο άξονας Τίγρης-Πίθηκος που είναι ο άξονας που δείχνει τι προβλήματα θα υπάρχουν προκαλεί σφοδρά ατυχήματα, ακρωτηριασμούς και αναπηρίες και ανήκει στα στοιχεία μετάλλου- ξύλου όπου το μέταλλο κόβει το ξύλο και για προστασία θέλει να γεφυρωθούν αυτά τα στοιχεία με το στοιχείο του νερού ώστε να δυναμώνει το ξύλο της Τίγρης και να μη κόβει το μέταλλο του Πιθήκου. Φοράτε μπλε, γαλάζια χρώματα όταν ταξιδεύετε και έχετε πάνω σας έναν διάφανο χαλαζία και στο αυτοκίνητο έχετε όλο το χρόνο ένα μπουκάλι νερό. Η χρονιά θα φέρει ακόμα πολλούς Γάμους και πολλά ζευγάρια που είναι σε διάσταση θα τα ξανά βρουν, θα υπάρχει πολύ ένωση. 1-Ching της Χρονιάς της Υδάτινης Τίγρης είναι το 13 της «Απειρίας», και δείχνει πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες γνώσεις ώστε να πετύχει το εγχείρημα, όμως όποιος γνωρίζει και σέβεται τους κανόνες της φύσης δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

Ζώδια

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Πολλές ευκαιρίες θα φέρει η χρονιά σε όσους ανήκουν στο Ζώδιο του ποντικού ή έχουν γεννηθεί μήνα, μέρα, ή ώρα ποντικού, όμως απαιτείτε δράση ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Ποντικό (αν έχετε γεννηθεί 23:00-00:59) κάντε νέα ξεκινήματα και ανοίξτε καινούργιες υποθέσεις, η χρονιά ευνοεί το άνοιγμα επιχείρησης ή έναρξη δραστηριότητας και επαφές με το εξωτερικό, αγορά αυτοκινήτου. Δεν ευνοεί όμως η χρονιά το λύσιμο εκκρεμοτήτων και καλό είναι να κλείσετε παλιές υποθέσεις πριν μπει το έτος της Τίγρης γιατί οι παλιές αντλημένες υποθέσεις θα σας κρατάνε πίσω. Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται, θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία αν και κάποιες φορές μπορεί να είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ασχοληθείτε φέτος και με σπουδές, σεμινάρια, οι γνώσεις θα αυξάνουν τις επιτυχίες σας, όπως και τα ταξίδια. Φοράτε όλη τη χρονιά το σύμβολο Ουράνιας Τύχης για να αυξηθεί η καλοτυχία σας.

ΒΟΔΙ

Πολύ εύκολα θα μπορείτε φέτος να κλείνετε δουλειές το ίδιο δύσκολα όμως δεν θα μπορείτε να ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις. Η χρονιά ευνοεί τα κλεισίματα και όχι τα ανοίγματα, αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα, αλλά επενδύστε σε αγοροπωλησίες ακινήτων, η χρονιά σας φέρνει κέρδη από σταθερά εισοδήματα, ενοίκια και πωλήσεις γης, μεσιτικές κινήσεις και προμήθειες. Το άστρο πλούτου θα βρίσκεται στις μοίρες σας αλλά αφορά κέρδη από το στοιχείο της γης όπως κληρονομικά και ακίνητα. Στις σχέσεις σας θα υπάρχουν εξελίξεις με πολλές πιθανότητες για γάμο και απόκτηση απογόνου, ή μπορεί να έρθει νέο μέλος στην οικογένεια κάποια νύφη ή γαμπρός από τα αδέλφια σας ή και ανίψια. Προσέχετε φέτος να μην είστε δογματικοί και απόλυτοι, αλλά αφήνετε περιθώρια ελιγμών ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Βόδι (αν έχετε γεννηθεί 01:00-02:59 το πρωί). Φοράτε το σύμβολο διπλής ευτυχίας για Γάμο ή για καλές συμφωνίες.

Τίγρης

Η χρονιά σας θα είναι φέτος και επιπλέον θα φιλοξενείτε στις μοίρες σας και τα καλύτερα άστρα που φέρνουν εύκολα κέρδη, δημιουργικότητα και καρποφορία, αλλά θα χρειαστεί να υπολογίζετε σωστά τις δυνατότητες σας και να μην είστε απότομοι και επιπόλαιοι γιατί ο εκρηκτικός σας χαρακτήρας θα σας κάνει πολλές φορές να χάνεται την υπομονή σας. Κάντε πρωτοποριακές επαγγελματικές κινήσεις ακόμα και αν έχετε κάπου αλλού στο χάρτη σας τη Τίγρη όπως στον ωροσκόπο (αν έχετε γεννηθεί 03:00-04:59 το πρωί) ότι δημιουργήσετε φέτος θα κρατήσει χρόνια. Αν θέλετε να αποκτήσετε παιδί φέτος η χρονιά σας ευνοεί όπως επίσης σας ευνοεί σε θέματα επισημοποίησης σχέσης, Γάμο και εξάπλωσης. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας, κάντε καλή διατροφή και γυμναστική τώρα που θα μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε κανόνες. Έχετε πάνω σας όλο το χρόνο του Γουρουνάκι που είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας ανοίγει πόρτες με το σύμβολο πλούτου στη πλάτη.

ΛΑΓΟΣ

Χρονιά ξεκαθαρίσματος θα είναι για εσάς η χρονιά της Τίγρης και αν μέχρι τώρα δεν ξέρατε τι θέλετε φέτος θα μπορέσετε να τα δείτε πιο καθαρά τα πράγματα και να ξεχωρίσετε τι πραγματικά θα σα σας φέρει χαρά, αλλά προσέχετε πως μιλάτε γιατί ένα άστρο επιθετικότητας θα είναι μαζί σας όλο το χρόνο και θα σας κάνει να μαλώνετε. Προσέχετε και όταν χρησιμοποίητε αιχμηρά αντικείμενα, να μην φοράτε παπούτσια που γλιστράνε γιατί και το άστρο ατυχημάτων θα είναι στις μοίρες του Λαγού, προσέχετε και αν έχετε ωροσκόπο Λαγό ( αν έχετε γεννηθεί 05:00-06:59 το πρωί). Ένταση και ανταγωνισμός θα υπάρχει στις σχέσεις σας, αλλά η χρονιά θα σας φέρει και ευχάριστες αλλαγές, νέα πρόσωπα, καινούργιους φίλους. Φοράτε τη πύρινη σφαίρα που σταματάει τους τσακωμούς και προστατεύει από ατυχήματα, ενώ φέρνει νίκες.

ΔΡΑΚΟΣ

Η Τίγρης της χρονιάς δεν είναι φίλη σας, αλλά θα σας επισκεφτούν φέτος τόσο καλά άστρα που τελικά ότι σας ζορίζει θα είναι για καλό. Το άστρο εκπλήρωσης μπορεί να βοηθήσει να υλοποιήσετε ακόμα και δύσκολα σχέδια, σε συνδυασμό με το άστρο ομαδικότητας που θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και πολύ καλούς στις δημόσιες σχέσεις, θα σας φέρει και νέες σημαντικές γνωριμίες. Επίσης το άστρο που φέρνει διαύγεια στο τι σας συμφέρει θα σας δείξει το δρόμο που αν τον ακολουθήσετε θα έχετε κέρδη και οφέλη. Χαρά θα σας φέρνουν οι επαφές σας και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά, επιδιώξτε συναντήσεις και προχωρήστε με άλλους τις ιδέες σας, φτιάξτε κάποια ομάδα ή κάντε νέες συνεργασίες, ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Δράκο (αν έχετε γεννηθεί 07:00 – 08:59 το πρωί). Αποφύγετε όμως φέτος να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα χάνετε εύκολα ενέργεια και μπορεί να χαόνεστε. Ολοκληρώστε κάτι και μετά ξεκινήστε το επόμενο μη μείνουν όλα στη μέση. Έχετε πάνω σας το σύμβολο πλούτου για πιο ξεκάθαρο στόχο και περισσότερα κέρδη.

ΦΙΔΙ

Αρμονία σας φέρνει η χρονιά με πολύ εύνοια στα αισθηματικά, καλές σχέσεις και είναι η καλύτερη χρονιά για να τα βρείτε με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Άτομα από το παρελθών θα εμφανίζονται και με κάποιους που είχατε τυπικές σχέσεις θα έρθετε πιο κοντά. Το άστρο ευημερίας θα προσπαθήσει να ανεβάσει το βιοτικό σας επίπεδο και θα σας δώσει μια τάση να θέλετε να ανανεωθείτε. Αγοράστε καινούργιο αυτοκίνητο, πετάξτε παλιά ρούχα, αλλάξτε στυλ, χτένισμα. Προσέξτε μόνο τους συμβιβασμούς που κάνετε φέτος γιατί θα έχετε μια τάση να τα βρείτε με άτομα που διεκδικείτε κάτι κοινό ακόμα και εις βάρος σας. Λύστε κληρονομικά θέματα με συγγενείς και ξεκαθαρίστε τώρα τα θέλω σας. Τύχη σε τυχερά παιχνίδια θα έχετε αν έχετε ωροσκόπο Φίδι (αν έχετε γεννηθεί 09:00-10:59 το πρωί). Φορέστε το τυχερό νόμισμα feng Shui για απόκτηση πλούτου με αρμονία.

ΑΛΟΓΟ

Το ζώδιο με τη μεγαλύτερη εύνοια θα είναι το Άλογο και καιρός ήταν, γιατί οι δύο προηγούμενες χρονιές το ταλαιπώρησαν αρκετά, όσοι έχουν γεννηθεί χρονιά, μήνα, μέρα ή ώρα αλόγου θα δουν πολλά θέματα που τους απασχολούν να τακτοποιούνται. Η Τίγρης της χρονιάς είναι ο στρατιώτης που δουλεύει για το άλογο και το άστρο επιτυχίας και αναγνώρισης θα είναι στις μοίρες σας. Πολλά που έχετε κάνει και δεν τα αναγνώριζε κανείς τώρα θα φανούν και θα σας αποδοθούν τα εύσημα. Κάντε τώρα προβολές, διαφήμιση, αναδείξτε τα ταλέντα σας. Αν έχετε ωροσκόπο Άλογο (αν έχετε γεννηθεί 11:00-12:59) θα ξεκινήσετε και δεύτερη δουλειά ή κάποιο χόμπι θα αρχίσει να σας αποδίδει. Κεραυνοβόλο έρωτα φέρνει η χρονιά αν είστε μόνοι και αν είστε δεσμευμένη η σχέση σας θα αναθερμανθεί, υπάρχει περίπτωση να ξανά ερωτευτείτε το ίδιο πρόσωπο ή στο γάμο σας να ζήσετε δεύτερο μήνα του μέλιτος. Προσέχετε μόνο να μην έχετε εμμονές και το υπερβολικό πάθος που μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες, επίσης προσέχετε τα μάτια σας γιατί τα άστρα λάμψεις επιβαρύνουν την όραση, μη κουράζετε τα μάτια σας και τρώτε τροφές με φώσφορο. Φορέστε το Φοίνικα με τις ουρές παγωνιού που φέρνει επιτυχίες

ΠΡΟΒΑΤΟ

Η Τίγρης της χρονιάς φαίνεται ότι σας χτυπάει με το ξύλο της όμως δεν είναι έτσι, αυτό που πραγματικά κάνει είναι να φανερώνει τις αδυναμίες σας για να βελτιωθείτε, αυτό μπορεί αρχικά να σας εκθέτει αλλά τελικά θα σας κάνει πιο ισχυρούς, όπως και να έχει εσείς προσέχετε φέτος να μην αγνοείτε λεπτομέρειες και να μην κρύβεται πράγματα κάτω από το χαλί, γιατί φέτος θα υπάρχει η τάση να αποκαλυφτούν τα πάντα, αλλά και πράγματα που αγνοήσατε να τα βρίσκεται μπροστά σας. Προσέχετε θέματα υγείας κάντε γενικό τσεκ απ και φροντίστε να τρέφεστε σωστά, θα υπάρχει μια τάση φέτος να πάρετε κιλά. Αυξήστε την ενέργεια σας με βιταμίνες και περπάτημα. Ότι υπογράψετε ή συμφωνήσετε φέτος να το διπλό τσεκάρετε πρώτα. Τα αισθηματικά σας είναι ο τομέας που υπάρχει περισσότερη εύνοια και το άστρο που φέρνει συντροφικότητα θα σας δώσει την ευκαιρία να φτιάξετε μια όμορφη σχέση. Όλα αυτά ισχύουν και αν έχετε ωροσκόπο πρόβατο (αν έχετε γεννηθεί 13:00-14:59) Φοράτε όλο το χρόνο τη κολοκύθα υγείας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Συγκρούσεις σας φέρνει η χρονιά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα ατυχήματα, αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και μεγάλα οδικά ταξίδια, ακόμα και αν έχετε ωροσκόπο Πίθηκο (αν έχετε γεννηθεί 15:00- 16:59). Τα επαγγελματικά σας όμως αν συγκρουστείτε με τις αδυναμίες σας και αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε μπορεί να δουν μεγάλη άνοδο, εύνοια θα έχετε και σε αγοροπωλησίες και κληρονομικά θέματα. Και για Γάμο θα έχετε εύνοια ή αν η ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή γάμος αντιμετώπιζε προβλήματα τώρα μπορείτε να τα βρείτε, το άστρο ομόνοιας θα είναι πάνω σας όλο το χρόνο και η σύγκρουση θα αφορά περισσότερο ανατροπές στα σχέδια σας. Επίσης θα είναι πολύ καλή χρονιά για αποταμίευση και απόκτηση ακινήτου, ρυθμίστε κληρονομικά ζητήματα. Φορέστε πάνω σας τη παγόδα 5 στοιχείων που εναρμονίζει οτιδήποτε πάει να χαλάσει το δημιουργικό κύκλο και φέρνει προστασία από δυσάρεστες επιθέσεις.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πολύ δουλειά και κέρδη φέρνει στους Πετεινούς η χρονιά της Τίγρης, όμως φέρνει και παρεξηγήσεις και μπορεί αν δεν οργανωθείτε καλά να μπερδευτείτε φέτος και άλλα να θέλετε τη μία και άλλα την άλλη, θα υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση και δεν θα είναι αλήθεια όλα όσα θα μαθαίνετε, μπορεί επιπλέον να αδικήσετε κάποιον αν ασκήσετε κριτικοί χωρίς να γνωρίζετε τα πραγματικά δεδομένα. Η χρονιά φέρνει δικαστήρια, μάχες, λόγια και κλοπές και το άστρο κινδύνου που θα σας συντροφεύει όλο το χρόνο θα κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα τα πράγματα και θα χρειαστεί να κάνετε 2 και 3 φορές το ίδιο πράγμα αν δεν δώσετε από την αρχή τη πρέπουσα προσοχή. Προσέχετε πώς μιλάτε, η ευγένεια και οι καλοί τρόποι φέτος θα σας γλυτώσουν από πολλά, επίσης αποφύγετε περιττές εργασίες, βρείτε τον ευκολότερο τρόπο να κάνετε τις δουλειές σας. Για να τα πάτε καλύτερα στα αισθηματικά σας αποφύγετε προστριβές και λογομαχίες αλλά τονίστε τα θετικά της σχέσης σας. Προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί φέτος μπορεί να χάνετε κλειδιά, κινητό, να ξεχνάτε που τα βάλατε ειδικά αν έχετε ωροσκόπο πετεινό (αν έχετε γεννηθεί 17:00-18:59). Έχετε μαζί σας το κλειδί του Δράκου που ξεκλειδώνει ευκαιρίες.

ΣΚΥΛΟΣ

Και ο Σκύλος θα είναι ένα από το πιο ευνοημένα ζώδια της χρονιάς και θα έχετε την ευκαιρία φέτος να ολοκληρώσετε πράγματα που τα έχετε αφήσει στη μέση. Το άστρο που φέρνει αναγνώριση και άνοδο στα επαγγελματικά θα βρίσκεται επάνω σας. Τολμήστε να πραγματοποιήσετε σχέδια και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Αν έχετε ωροσκόπο Σκύλο (αν έχετε γεννηθεί 19:00-20:59) η καριέρα σας θα αναγνωριστεί πολύ. Μόνο τον αυταρχισμό σας θα πρέπει λίγο να ελέγξετε γιατί μπορεί να έχετε δίκιο αλλά και οι τρόποι μετράνε και όσο πιο πολλούς οπαδούς έχετε τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επιτυχία. Για τις γυναίκες η χρονιά φέρνει γάμο που μπορεί να είναι και μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Καλά συμβόλαια φέρνει και στους άντρες. Κάντε ταξίδια ακόμα και για σεμινάρια, η χρονιά σας φέρνει κοντά σε σπουδαίους δασκάλους που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Φοράτε πάνω σας το σύμβολο του ΟΜ για καλοτυχία σε όλα τα επίπεδα.

ΧΟΙΡΟΣ

Εσείς θα είστε το πιο τυχερό ζώδιο της χρονιάς με τη Τίγρη να είναι η καλύτερη σας φίλη και το άστρο συγκομιδής να σας φέρνει όσα χρόνια αναζητούσατε. Ζητήστε τώρα για να λάβετε ακόμα και μέσο προσευχής και διαλογισμού γιατί η Ουράνια τύχη θα είναι επάνω σας και η ευχή σας θα πιάνει. Απλά αποφύγετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις γιατί και αυτές θα πιάνουν, συγκεντρωθείτε στα ευχάριστα, ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούργια μέρη και κάντε γνωριμίες. Αποφύγετε να είστε δογματικοί και να κουράζεται τους άλλους με τις γνώσεις σας. Φέτος θα είστε λίγο δάσκαλοι για τους άλλους και πολλοί θα σας ζητάνε τη γνώμη σας. Τα αισθηματικά σας επίσης θα έχουν εύνοια αφού όλοι φέτος θα σας θαυμάζουν αλλά μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπο που θα έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας, όμως θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία. Αν έχετε ωροσκόπο χοίρο (αν έχετε γεννηθεί 21:00- 22:59), προωθήστε τη δουλειά σας και σε άλλες χώρες. Φορέστε ένα βραχιόλι με μάτι της τίγρης όλη τη χρονιά για εύνοια σε όλους τους τομείς.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *