Καλάθι

Ο μήνας του Ξύλινου Βοδιού Το Βόδι ανήκει στο στοιχείο της Γης και το Ξύλινο Βόδι συμβολίζει ένα μικρό δέντρο που μόλις έχει φυτευτεί στη γη και είναι αμφίβολο εάν θα πιάσει, η εξέλιξη του εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, θέλει και να βρέξει για να μεγαλώσει και να υπάρχει ηλιοφάνεια, είναι ένα μικρό φυτό που προσπαθεί να πιάσει μέσα στη καρδιά του χειμώνα, επιπλέον το Βόδι είναι η αποθήκη Μετάλλου, κρύβει μέσα του κάτι κοφτερό και κόβει από μόνο του τον κορμό την ίδια στιγμή που προσπαθεί να ριζώσει.

Γι’ αυτό όσοι έχουν γεννηθεί ειδικά ημέρα Ξύλινου Βοδιού δυσκολεύονται στα πρώτα χρόνια της ζωής τους αλλά όσο μεγαλώνουν σκληραίνουν και τελικά γίνονται survivors, ατρόμητοι που μπορούν να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι καιροσκόποι και εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες καθώς διαθέτουν δύναμη, θάρρος και κοφτερό μυαλό, ενώ δεν αφήνουν τίποτα να τους κρατάει πίσω, μπορούν εύκολα να θυσιάσουν κάτι σημαντικό για να πετύχουν έναν στόχο. Ξεφορτώνονται τα προβλήματα όπως κανένας άλλο δεν μπορεί, κόβοντας το γόρδιο δεσμό όπου υπάρχει.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει ο μήνας και αν οι βροχερές ημέρες είναι ίσες με τις ημέρες που θα έχει ηλιοφάνεια τότε οι προσπάθειες θα αποδώσουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πραγματικά πολύ καλές, και αν κάτι μας τραβάει πίσω θα είναι πιο εύκολο τώρα να απαλλαγούμε από αυτό.

I-Ching 21

Το I-Ching του μήνα είναι της «Περικοπής» και μας προειδοποιεί πως υπάρχουν εμπόδια ακόμα και εκεί που δεν φαίνονται, ενώ οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα με Ησυχία και Σοφία.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Από αυτόν τον μήνα αρχίζουν και φτιάχνουν πολύ τα πράγματα για εσάς τους Ποντικούς. Το Βόδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και επιπλέον έρχεται με ένα άστρο που σας φέρνει καλοτυχία σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επιπλέον το άστρο αυτό φέρνει οικονομικά νοικοκυρέματα. Προσέχετε μόνο θέματα υγείας και διατροφής γιατί και το άστρο ασθένειας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να τρέφεστε σωστά και να κάνετε αποταμίευση. Βγείτε με φίλους και κλείστε νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι σημαντικό στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις και υπογραφές στις 7, 19 και 31 Ιανουαρίου.

ΒΟΔΙ

Πολλή δημιουργικότητα σας φέρνει ο μήνας και χαρούμενα γεγονότα, κάντε καινούργια πράγματα, ταξιδέψτε και παρουσιάστε τη δουλειά σας καθώς ο μήνας ευνοεί πολύ τη προβολή και φέρνει κέρδη από διαφήμιση. Φέρνει και πάθος και εάν είστε μόνοι μπορεί τώρα να κάνετε κάποια σημαντική γνωριμία κυρίως σε κάποιο μέρος που δεν έχετε ξανά βρεθεί. Αγοράστε καινούργια ρούχα, παπούτσια ή κοσμήματα για να έχουν πάντα αυτήν την ευοίωνη ενέργεια του μήνα και να σας φέρνουν καλοτυχία όποτε τα φοράτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές, ανανεώστε το στυλ σας στις 1, 13 και 25 Ιανουαρίου, αλλά μην μαλώσετε στις 8 και 20 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ξεκαθαρίσματα σας φέρνει ο μήνας και είναι η ιδανική περίοδος να κάνετε ιατρικές εξετάσει τώρα που ο μήνας ευνοεί τις θετικές ανακοινώσεις και δύσκολα θα ακούσετε κάτι αρνητικό. Πετάξτε παλιά πράγματα και φθαρμένα ρούχα και ανανεώσετε τη ντουλάπα σας τώρα που θα έλκετε πολύ τη προσοχή των άλλων, τυπώστε επαγγελματικές κάρτες, κάντε διαφήμιση, επιδιώξτε να πραγματοποιήστε στόχους και όποτε έχετε χρόνο κάντε προσευχές και διαλογισμούς γιατί τώρα οι ευχές σας πραγματοποιούνται πιο εύκολα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού και επαφές στις 12 και 24 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 9 και 21 Ιανουαρίου.

ΛΑΓΟΣ

Κέρδη και καλές επαφές σας φέρνει ο μήνας, όπως και σημαντικές γνωριμίες, επιδιώξτε συναντήσεις, κλείστε ραντεβού, βγείτε με φίλους και κάντε νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε όμως να αφήσετε εκκρεμότητες γιατί έρχεται η χρονιά του Δράκου που δεν θα σας ευνοεί σε θέματα τακτοποίησης, οπότε βάλτε τώρα τα πράγματα στη θέση τους, φροντίστε να ολοκληρώσετε σχέδια που τρέχουν και αν χεριάζετε να αλλάξετε συνεργασίες ή να ανανεώσετε συμβόλαια κάντε το τώρα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εύνοια θα έχετε στις 11 και 23 του μήνα ενώ οι 10 και 22 Ιανουαρίου θα κρύβουν παγίδες.

ΔΡΑΚΟΣ

Το Βόδι του μήνα σας ευνοεί, όμως το άστρο που φέρνει ανατροπές θα περάσει από εσάς και θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σας βάλει εμπόδια ακόμα και εκεί που δεν φαντάζεστε, όμως η χρόνια που έρχεται θα είναι για εσάς πολύ πιο ευοίωνη και καλύτερα τώρα να κρατηθείτε και να μην κάνετε νέα ανοίγματα, αλλά να μελετήσετε καλύτερα τις κινήσεις σας και να μαζέψετε δυνάμεις για να υλοποιήσετε πιο εύκολα τα σχέδια σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αγοράστε βιβλία ή κάποιο σεμινάριο στις 10 και 22 Ιανουαρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 11 και 23 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Η Χρονιά του Λαγού φεύγει και ο Δράκος που έρχεται είναι φίλος των φίλων σας και θα σας κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά θέλει τώρα υπομονή γιατί θα φανερωθούν κάποια πράγματα που μπορεί να σας εκνευρίσουν και αν δράσετε παρορμητικά αργότερα να το μετανιώσετε, αυτό που θέλει προσοχή είναι ότι όποιο λάθος γίνει τώρα θα το βρείτε ύστερα μπροστά σας, προσέχετε πολύ και για ατυχήματα, αποφύγετε ανακαινίσεις, σκαψίματα και βαριές εργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή παρακολουθήστε μαθήματα στις 9 και 21 του μήνα, αλλά προσέχετε στις 12 και 24 Ιανουαρίου.

ΑΛΟΓΟ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και καλές επικοινωνίες και επειδή η χρονιά του Λαγού που φεύγει ακόμα σας ευνοεί κάντε τώρα όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε, ταξιδέψτε, ανανεώστε ηλεκτρικές συσκευές, πάρτε καινούργιο τηλέφωνο. Ο μήνας ευνοεί και την αγορά αυτοκινήτου όπως και τη μετακόμιση ή αγοροπωλησίες. Ασχοληθείτε με άτομα ή εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ανανεώστε τον επαγγελματικά σας χώρο με νέο εξοπλισμό ή κάντε μια ανακαίνιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επισκεφτείτε άγνωστα μέρη ή ξεκινήστε νέες συνεργασίες στις 8 και 20 Ιανουαρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ο μήνας σας φέρνει συγκρούσεις γιατί είστε απέναντι από το Βόδι του μήνα και επιπλέον το άστρο τσακωμών θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Αποφύγετε να ανοίξετε δύσκολες συζητήσεις και σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά σε προκλήσεις, επίσης προσέχετε για ατυχήματα και κοψίματα όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα και εργαλεία και αν μπορείτε αναβάλετε επισκευές και επιδιορθώσεις γιατί ούτε το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 7, 19 και 31 Ιανουαρίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Με τα νεύρα σας θα παίζουν τα άστρα του μήνα που δήθεν θα υπάρχουν ευκαιρίες αλλά μέχρι να τις αναλύσετε θα κάνουν φτερά, τα λόγια που θα ακούτε θα σας μοιάζουν προσβλητικά και αν πάτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας θα σας βγάζουν τρελούς, πως παρανοήσατε, πως δεν καταλάβατε. Αυτά όλα συμβαίνουν γιατί ακόμα παίζετε σε ξένο γήπεδο, ο Δράκος όμως που έρχεται είναι πολύ καλός σας φίλος και θα τα βάλει τα πράγματα στη θέση τους αρκεί τώρα να κρατηθείτε και να μην κάνετε κάτι που δεν διορθώνετε, υπομονή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: διαβάστε ή κάντε κάτι που σας ευχαριστεί στις 6, 18 και 30 του μήνα, αλλά μην κάνετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 3, 15 και 27 Ιανουαρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το Βόδι ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει υγεία, σωστές αποφάσεις και κέρδη θα περάσει από πάνω σας αυτόν τον μήνα οπότε μπορούμε να πούμε πως ο τελευταίος μήνας της χρονιάς του Λαγού που σας χτυπάει θα είναι αδύναμος και μπορείτε από τώρα να αρχίσετε στρατηγικές κινήσεις, κάντε επαφές και συνεννοήσεις, ασχοληθείτε και με την υγεία σας, κάντε ιατρικές εξετάσεις, ανανεώστε το χώρο σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συζητήσεις στις 5, 17 και 29 Ιανουαρίου, αποφύγετε ανοίγματα στις 4, 16 και 28 του μήνα. ΣΚΥΛΟΣ Φεύγει η χρονιά του Λαγού που σας ευνοεί περισσότερο από όλα τα ζώδια και έρχεται ο Δράκος που σας χτυπάει, οπότε μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένο, κάντε όσα περισσότερα μπορείτε και κυρίως μην αφήσετε ανοιχτές τρύπες. Κάντε ρυθμίσεις και νέα ξεκινήματα, ο μήνας ευνοεί τα θετικά ανοίγματα, τη προβολή και την ανάδειξη ταλέντου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 4, 16 και 28 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 5, 17 και 29 Ιανουαρίου.

ΣΚΥΛΟΣ

Φεύγει η χρονιά του Λαγού που σας ευνοεί περισσότερο από όλα τα ζώδια και έρχεται ο Δράκος που σας χτυπάει, οπότε μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένο, κάντε όσα περισσότερα μπορείτε και κυρίως μην αφήσετε ανοιχτές τρύπες. Κάντε ρυθμίσεις και νέα ξεκινήματα, ο μήνας ευνοεί τα θετικά ανοίγματα, τη προβολή και την ανάδειξη ταλέντου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 4, 16 και 28 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 5, 17 και 29 Ιανουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Λόγια σας φέρνει ο μήνας και καλύτερα να κάνετε πράξεις και όχι να συζητάτε τις κινήσεις σας, προσέχετε τα κουτσομπολιά και τις συκοφαντίες, ωστόσο ο Ιανουάριος θα είναι ο τελευταίος μήνας του έτους του Λαγού που ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και σας ευνοεί οπότε το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να τρέξετε τις υποθέσεις σας και να ολοκληρώσετε όσα περισσότερα μπορείτε ώστε να σας βρει η καινούργια χρονιά σε καλή ροή και τίποτα να μην μπορεί να ταράξει τα σχέδια σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ταξιδέψτε ή κάντε κάποια προσέγγιση στις 3, 15 και 27 του μήνα, αποφύγετε όμως να ανοίξετε υποθέσεις στις 6, 18 και 30 Ιανουαρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL