Καλάθι

Νέο ξεκίνημα, νέοι στόχοι, όνειρα και προσδοκίες, σε περίοδο που οι στόχοι μπορούμν να επιτευχθούν.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκινάει το 2024 αφού ακριβώς με την αλλαγή του έτους γίνεται ορθόδρομος ο κυβερνήτης του Τοξότη. Για την ακρίβεια από τα ξημερώματα της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα η όψη του Δία με τον Ήλιο είναι σε τρίγωνο, μια όψη που χαρίζει αρκετή αισιοδοξία σε συνδυασμό με τους πλανήτες στον Τοξότη, Αφροδίτη, Άρης και Ερμής. Με την αρχή του έτους και του μήνα ο Ερμής θα γίνει ορθόδρομος, οι μοίρες που βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι όμως σε ετράγωνο και πάλι με τον Ποσειδώνα, μια όψη όμως που θα κορυφωθεί περισσότερα στα τέλης προς αρχές της ερχόμενη εβδομάδας. Βεβαίως όψη που χρειάζεται προσοχή σε αβλεψίες, απάτες, λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ο Άρης πλέον βαδίζοντας προς την έξοδο από τον Τοξότη απαλλάσσεται από την επιρροή τετραγώνου από το Ποσειδώνα, τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί στον Αιγόκερω, θέση που βοηθάει τη σωστή οργάνωση, το κτίσιμο πραγματων και καταστάσεων. Ειδικά στην επόμενη εβδομάδα Άρης, Δίας και Κρόνος θα κάνουν ένα πολύ καλό συνδυασμό όψεων, Άρης και Δίας τρίγωνο και Άρης-Κρόνος, Δίας- Κρόνος εξάγωνο. Αυτό το πλανητικό τοπίο θα ενισχύσει πολύ τις καθοριστικές κινήσεις σε ανάπτυξη, καριέρα, γάμους κάθε είδους, ακόμα και δε κάποια κοινωνικά.ζητήματα.

Όλα αυτά ενώ παράλληλα διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Η Αφροδίτη στις πρώτες μοίρες του Τοξότη δέχεται και αυτή ένα τετράγωνο από τον Κρόνο που της βάζει κάποια όρια, αν και με Αφροδίτη στον Τοξότη η όρεξη για τρελές και πειραμτισμούς είναι ασταμάτητη. Ουσιαστικά μιλάμε για την οριστική μετάβαση του στον Υδροχόο, όμως αν δούμε τις αστρολογικές εφημερίδες το Σεπτέμβριο θα κάνει μια πρόσκαιρη επιστροφή στην αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω για δύο μήνες και ύστερα πλέον η είσοδός του στον Υδροχόο θα είναι οριστική.

Έτσι λοιπόν μπορούμε να ατενίζουμε με αισίοδοξη διάθεση την αυγή του νέου έτους, λίγη προσοχή στις όψεις του Ποσειδώνα αλλά και κάποιες πιθανές απογοητεύσεις της όψης Αφροδίτης-Κρόνου, όπως είπσμε παραπάνω θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες και στην επόμενη εβδομάδα, όμως το highlight του μήνα θα είναι η ταυτόχρονη είσοδος του Πλούτωνα με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε ένα σκηνικό που συμπίπτει με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL