Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Γήινου Ποντικού

Τα άστρα θα βρίσκονται στην ίδιες κατευθύνσεις που βρισκόντουσαν τον προηγούμενο Μάρτιο, τα μηνιαία δηλαδή άστρα θα είναι και πάλι ίδια με τα ετήσια και θα διπλασιάσουν τις ιδιότητες τους κάνοντας ακόμα πιο έντονη την επίδρασή τους. Επιπλέον όμως τον Δεκέμβριο θα είναι και ο μήνας ίδιος με το έτος αφού θα είναι και μήνας Ποντικού και έτος Ποντικού. Αυτό αρχικά θα φανερώσει αρκετά εμπόδια που όμως τελικά θα έρθει θετική εξέλιξη. Σαν να γίνει κάτι κακό που θα βγει τελικά σε καλό. Το πολύ αρνητικό του ποντικού έχει πάντα να κάνει με το στοιχείο του, το Νερό! Βροχές, πλημμύρες, ναυάγια, θαλάσσιες εισβολές. Αλλά το πολύ και ισχυρό νερό μπορεί να οδηγήσει και σε κάθαρση, αποκαλύψεις, διαγραφές και νέες ευκαιρίες. Τον Μάρτιο το I -Ching του μήνα ήταν του «περιορισμού» που έφερε εγκλεισμό και lock down ενώ το I-Ching του Δεκεμβρίου είναι της «θετικής εξέλιξης» που θα έρθει παρά τα αρχικά εμπόδια.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Υπερβολική δημιουργικότητα με ένταση θα έχετε αυτόν τον μήνα και αν δεν προγραμματίσετε τις κινήσεις σας μπορεί να χάσετε τη στόχευση, ρίξτε τους τόνους και γίνετε πιο διαλλακτικοί, χωρίς όμως να υποχωρείτε γιατί πραγματικά τώρα οι ιδέες σας και η διόρασή σας θα είναι καλή ακόμα και αν δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που θέλετε να αλλάξετε τη ροή τους, το άστρο αλλαγών θα βρίσκεται στις μοίρες και για να είναι θετικές οι αλλαγές καλό είναι να το επιδιώξετε κάνοντας ανανεωτικές κινήσεις στο σπίτι και την εργασία σας. Αγοράστε ρούχα, πηγαίντε κομμωτήριο, κάντε και κάποια αλλαγή στο χώρο, όπως αγορά ηλεκτρικής συσκευής ή επίπλου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε όμως συναντήσεις στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Το ζώδιο που ευνοείται περισσότερο από όλα αυτό τον μηνα είναι το δικό σας με τον Ποντικού του μήνα και του έτους να σας ανοίγει δρόμους μιας και είναι ο καλύτερος σας φίλος. Κάντε τώρα ιατρικές εξετάσεις που είναι πολύ δύσκολο να βγουν αρνητικές και μαζέψτε ότι σας ταλαιπωρεί και λύστε το. Τα αισθηματικά σας επίσης θα έχουν εύνοια αφού θα έλκετε και θα ξεχωρίζετε με τη παρουσία σας, ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας και την ομορφιά. Τα επαγγελματικά σας μπορεί τώρα να αναβαθμιστούν και να έχετε θετικές εξελίξεις αν ξεφορτωθείτε εκκρεμότητες. Οι ευκαιρίες θα έρχονται από μακριά, ασχοληθείτε με το ιντερνέτ. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε γενική καθαριότητα και εκκαθαρίσεις στις 11 και 23 Δεκεμβρίου αλλά μην αφήσετε νέες εκκρεμότητες στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Μήνας εκπλήρωσης θα είναι για εσάς με το άστρο που φέρνει πολλές και αναπάντεχες ευκαιρίες στις μοίρες σας. Για να το ενεργοποιήσετε και άλλο αυτό το άστρο κάντε αυτό που σκέφτεστε χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης κάντε στον εαυτό σας κάποιο δώρο, η επιβράβευση τώρα θα σας συντονίσει με την επιτυχία και μην αναβάλετε κανένα ραντεβού. Οι αναβολές θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα, όπως και η αθέτηση συμφωνίας. Κάντε αυτά που έχετε προγραμματίσει και βρείτε χρόνο για να προγραμματίσετε και άλλα. Προσέχετε τη συμπεριφορά σας στον αισθηματικό τομέα γιατί η υπερβολική σας ενέργεια μπορεί να κουράσει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού ακόμα και παρουσιάσεις στις 10 και 22 του μήνα, αντίθετα αποφύγετε να κάνετε κάτι σημαντικό στις 7, 19 και 31 Δεκεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας του Ποντικού όπως και ο χρόνος δεν σας ευνοεί, όμως αν προσέξετε αυτό το διάστημα και δεν ξεκινήσετε καινούργια πράγματα θα γλυτώσετε πολλά, γιατί ότι ξεκινήσετε μέσα στον Δεκέμβριο θα έχει εμπόδια και δυσκολίες, το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να πετάξετε ρούχα και αντικείμενα που είναι φθαρμένα, να καθαρίσετε το χώρο σας, τα ντουλάπια, την αποθήκη ώστε να μην έχετε άλλες χασούρες. Ο μήνας ευνοεί πολύ το ξεκίνημα δίαιτας και τις δωρεές χαρίστε ότι δεν χρειάζεστε. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, επίσης δεν είναι καιρός για διαπραγματεύσεις ούτε στις σχέσεις ούτε στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να περνάτε όμορφα και να ψυχαγωγήστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε ταξίδια και μετακινήσεις στις 8 και 20 Δεκεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας τακτοποίησης θα είναι ο Δεκέμβριος με το άστρο που φέρνει άνοδο στην καριέρα σας στις μοίρες του Δράκου. Προβάλετε τώρα τα σχέδια σας και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Αν δεν έχετε ακόμα λάβει την αναγνώριση που θέλετε κάντε τώρα διαφημιστικές κινήσεις και αφήστε τα ταλέντα σας να φανούν. Εύνοια θα έχετε και στις επικοινωνίες και τις κοινωνικές επαφές, μιλήστε έστω τηλεφωνικά ή στείλτε μηνύματα σε άτομα που έχετε καιρό να έρθετε σε επαφή. Οι σχέσεις θα είναι πολύ καλές και στον αισθηματικό τομέα και στον οικογενειακό και φιλικό. Θα υπάρχει καλή συνεννόηση και θα γίνεστε κατανοητοί οπότε τακτοποιήστε ζητήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 8 και 20 Δεκεμβρίου, αποφύγετε να κλείσετε πόρτες και να αρνηθείτε προτάσεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το άστρο ελέγχου θα είναι επάνω σας, προσέχετε τι κάνετε και προσπαθήστε να μην εκτίθεστε, διπλοτσεκάρετε οτιδήποτε πριν το παραδώσετε ή πριν το αποστείλετε γιατί εύκολα θα κάνετε λάθη λόγω απροσεξίας. Προσέχετε και οι ίδιοι να μην κριτικάρετε και να μην κατηγορείτε τρίτους. Ο μήνας παρόλο αυτά δεν θα είναι αρνητικός για εσάς και μπορεί αν μελετήσετε σωστά τα βήματα σας να έχετε και θετικές εξελίξεις ειδικά στον τομέα της καριέρας, αλλά θα πρέπει να είστε ανοιχτοί και σε πρωτότυπες προτάσεις. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας και κυρίως την καλή διατροφή, η εποχή ευνοεί την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 7, 19 και 31, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 10 και 22 Δεκεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Πολύ σύγκρουση φέρνει ο μήνας και γκρίνια, το Ποντίκι του μήνα είναι απέναντι σας, όπως και το ποντίκι του έτους και θα σας βάζουν παντού εμπόδια, αποφύγετε να κάνετε τώρα ανοίγματα και νέα ξεκινήματα, αποφύγετε και ταξίδια και άσκοπες μετακινήσεις, επίσης οι συμφωνίες χρειάζονται προσοχή γιατί θα υπάρχουν παγίδες. Καλύτερα να μην κάνετε νέες επαφές και σημαντικά ραντεβού να τα αφήσετε για τον επόμενο μήνα που θα αρχίσουν τα πράγματα να φτιάχνουν πολύ. Προσπαθήστε να μην είστε επιθετικοί στις σχέσεις και επαφές σας, γιατί μπορεί να τερματίσει μια μακρόχρονη σχέση. Επίσης προσέχετε τη διατροφή και την υγεία σας. Φροντίστε το κήπο και βεράντα, να μην υπάρχουν ξεραμένα φυτά, πετάξτε πράγματα από τις ντουλάπες για να μην χάσετε χρήματα σε ζημιές και service. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες ημέρες του μήνα θα είναι στις 6, 18 και 30 Δεκεμβρίου, αλλά πολύ αρνητικές θα είναι στις 11 και 23 του μήνα, καθήστε μέσα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Κινδύνους και σκάνδαλα φέρνει ο μήνας, προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε και μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας πριν την υλοποίηση τους. Αποφύγετε να ανακατευτείτε σε υποθέσεις τρίτων γιατί μπορεί να βρείτε τον μπελά σας και να σας κατηγορήσουν άδικα. Κάτι καλό θα σας φέρει ο μήνας με το άστρο ευχάριστων ανατροπών να σας βγάζει από κάποια δύσκολη θέση την τελευταία στιγμή. Οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, αλλά θα είναι από τόσο άγνωστο χώρο που μπορεί να σας τρομάξουν και να μην θέλετε να ασχοληθείτε, μελετήστε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου, αποφύγετε όμως ανοίγματα και ταξίδια στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Ποντικός του μήνα ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και σας παρακινεί να κάνετε πράγματα, να δράσετε και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Μπείτε σε νέα θετική ροή κάνοντας τώρα μια καινούργια αρχή. Ανανεώστε το χώρο σας για να ενεργοποιήσετε τα καλά άστρα του μήνα. Ο πιο δυνατός τομέας του μήνα θα είναι ο αισθηματικός, με το άστρο της ολοκλήρωσης να βοηθάει να βρεθεί η τέλεια σχέση και αν ήδη υπάρχει να προχωρήσει σε Γάμο ή συμβίωση. Και τα επαγγελματικά ευνοούνται, όπως και η υλοποίηση ιδεών. Έχει έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες και να λάβετε από αυτές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια παρουσίαση ή παραδώστε έργο στις 4, 16 και 28 του μήνα, αλλά μην ξεκινήσετε κάτι στις 1, 13 και 25.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Και εσείς είστε ένα από τα τυχερά ζώδια του μήνα με το άστρο επιτυχίας να βρίσκεται πάνω σας και τον Ποντικό να ενεργοποιεί συγκομιδή και κέρδη, ότι ζητήσετε θα πάρετε τώρα, οπότε προσέχετε με τι ασχολείστε, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και να ανακατεύεστε με αρνητικές υποθέσεις, αποφύγετε και service αυτοκινήτου γιατί τώρα για ένα πράγμα θα πάτε και δέκα θα εμφανιστούν. Κάντε πράγματα που θέλετε να πολλαπλασιαστούν, ανοίξτε καινούργιο λογαριασμό, γεμίστε ένα ντουλάπι τρόφιμα, βάλτε λουλούδια στα βάζα και θα έλξετε πολλά θετικά και χαρμόσυνα. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να φέρουν επίσης χαρά στη ζωή σας και να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου , αποφύγετε ταξίδια και αγορές στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Σκύλος τον Ποντικό τον νικάει και ότι δυσκολία και αν παρουσιαστεί θα ξεπεραστεί και παρά τα αρχικά εμπόδια θα έρθει επιτυχία αρκεί να μην κάνετε πίσω και να μην περιμένετε να συμφωνούν όλοι μαζί σας. Ο μήνας έχει αντιθέσεις και διαφωνίες αλλά είναι η κατάλληλη εποχή για ανοίγματα και ελιγμούς, χρειάζονται αλλαγές, ανανεώσεις και στρατηγικές κινήσεις. Η στασιμότητα τώρα δεν βοηθάει. Ανοίξτε υποθέσεις που εκκρεμούν και θέλετε να ολοκληρώσετε, μιλήστε με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα και δώστε σημασία σε νέες γνωριμίες, άτομα που θα γνωρίσετε τώρα θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 2, 14 και 26 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ανταγωνισμό αλλά με κέρδος φέρνει ο μήνας και σας ωθεί να κλείσετε εκκρεμότητες. Το άστρο της γνώσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και σας φέρνει αποκαλύψεις, διαβάστε, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, δώστε εξετάσεις. Ο μήνας ευνοεί και τα θέματα υγείας και αισθητικές επεμβάσεις. Με τις σχέσεις σας αποφύγετε να τσακωθείτε γιατί εύκολα τώρα θα κλείνετε κύκλους και πράγματα που θα ακούσετε μπορεί να σας κάνουν να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Προβάλετε τη δουλειά σας και τις γνώσεις σας για να δείτε αύξηση εσόδων. Ότι διαφημίσετε τώρα θα κάνει εντύπωση και θα καθιερωθεί. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 4, 16 και 28 Δεκεμβρίου.

Μαρία Κόντε

Σύμβουλος Feng shui, Αστρολογίας


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL