Καλάθι

                Πανσέληνος στο Σκορπιό 

7- 5-2020  13:44

Η πανσέληνος θα φέρει μεγάλη ένταση σε θέματα κοινής γνώμης, επικοινωνιακών ζητημάτων και πολλές αποκαλύψεις. Πείσμα, ισχυρογνωμοσύνη, εκβιαστικός και χειριστικός λόγος, και προβλήματα συμπεριφοράς θα είναι στοιχεία που  θα κορυφωθούν. Το σύνολο της κοινωνίας θα απαιτήσει να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα, και να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.  Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για επικείμενες νομοθεσίες και αρκετή ένταση γύρω από αυτές. Ο κόσμος θα έχει την ανάγκη να τις εντοπίσει και να τις καταδείξει με έντονη κριτική διάθεση και παρατηρητική ματιά. Θα υπάρξει τάση να βγουν όλα στο φως.

Η θεματολογία τους θα έχει να κάνει με επιχειρηματικά και εμπορικά ζητήματα, θέματα οργάνωσης, δεοντολογίας, θέματα δημόσιας υγείας (δυσεπίλυτα, θα χρειαστούν πολύ έρευνα) και θέματα παιδείας, τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις μετακινήσεις μας και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε.

Λύσεις που δεν θα εξυπηρετούν την κοινωνία δεν θα είναι εφικτό να λειτουργήσουν. Όμως ο Ήλιος-Πλούτωνας με τρίγωνο θα διευκολύνουν σημαντικά κομμάτια της μετάβασης στη ζωή μας. Φαίνεται ότι κάτι καλό θα κληρονομήσουμε από αυτή τη δυσκολία. Κάτι ανέλπιστα καλό.

Γενικώς τα κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται και οι όποιες διευθετήσεις. Η υγεία θα είναι καλή, και θα υπάρξει δυναμική επάνοδο με αρκετή ευκολία σε πολλούς τομείς. Κάποιοι ίσως νιώσουν αδικημένοι, όμως η οργανωμένη δράση μπορεί να τους δικαιώσει, ειδικά αν γίνει με επιχειρήματα και μέσα από κλάδους.

Ο 5ος οίκος  ιδιαίτερα  φορτισμένος προσπαθεί να δώσει λύσεις όμως βρίσκει εμπόδιο και τροχοπέδη την παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο στην ακμή του 6ου οίκου, και βάζει  περιορισμούς. Οι κανόνες αυτοί δεν είναι απαράβατοι όμως θέτουν κάποιες πρακτικές δυσκολίες στη λειτουργικότητα της  καθημερινότητας. Με την παρουσία του Άρη στα τέλη του 6ου να προσθέτει αρκετό άγχος και νευρικότητα σε πρόσωπα συνεργασίας και εργατικού δυναμικού, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη Ερμή προβλέπονται τσακωμοί και αντιδράσεις.

 Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται σε θέματα παιδείας και της επανένταξης. Πιθανό είναι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα το οποίο θα απαιτήσει μια λύση η οποία θα χρειαστεί να επεκτείνει τόσο χρονικά όσο και ποιοτικά τις ρυθμιστικές αποφάσεις. Δηλαδή μια ρυθμιστική κίνηση η οποία θα έχει πιο μόνιμο χαρακτήρα αλλά και έκτακτες προσαρμογές. Οι αποφάσεις θα χρειαστεί να παρθούν άμεσα και αν χρειαστούν αναθεώρηση, αυτό να γίνει σε σύντομο χρόνο.

Η πανσέληνος δείχνει να έχει πολύ ευφάνταστη ατμόσφαιρα, και το φαινόμενο θα δημιουργήσει μια ονειρική διάθεση.Το φαινόμενο θα μας παρασύρει. Το τρίγωνο σελήνης με τον κυβερνήτη των ιχθείων Θα φέρουν αρκετό μυστήριο, ισχυρή ενόραση, διαίσθηση και διάθεση για προσφορά και αυτοθυσία.

Ανακεφαλαιώνοντας μπορούμε να πούμε ότι είναι μια  πανσέληνος που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ενημέρωση, αντικειμενικότητα, γνώση αλλά και αυτογνωσία, και με αυτά τα εργαλεία να συνεχίσουμε καλύτεροι από πριν με ακόμα καλύτερες προοπτικές από πριν. Να πάρουμε αυτήν την ευκαιρία που μας προέκυψε και να την μετατρέψουμε σε μια νίκη υπέρ της ανάπτυξής μας. Τόσο σε επίπεδο γνώσης, καριέρας αλλά και σε επίπεδο φιλοσοφίας και κουλτούρας γύρω από τον τρόπο που θα λειτουργούμε από εδώ και στο εξής. Είναι μια ευκαιρία να βρούμε τα πνευματικά μας κίνητρα, τον νέο πνευματικό μας ορίζοντα και να εκμεταλλευτούμε την ώθησή που μας δίνουν ώστε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και την κοινωνικότητά μας με έναν νέο και πιο εποικοδομητικό  τρόπο.

 Οι  όψεις της πανσελήνου μας βοηθούν να κάνουμε έγκυρη σύγκριση των ποιοτικών στοιχείων που θέλουμε να κυριαρχούν στη ζωή μας από εδώ και στο εξής και να πετάξουμε τα περιττά φορτία που κουβαλούσαμε πριν την καραντίνα. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για μια τέλεια επαναφορά και ανασυγκρότηση η οποία με καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα θα μας φέρει μεγάλη επιτυχία, και οι όποιες  αντιστάσεις πρέπει να καμφθούν.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


1 σχόλιο

ΔΕΣΑΠΟΙΝΑ · 1 Μαΐου 2020 στο 17:14

Nαί αλλά και ο Κρόνος με τον Ουρανό στόν ταύρο μαθήματα μετ΄εκπλήξεων θα μας δώσει έχω την εντύπωση δύσκολες εκπλήξεις – καταστάσεις .. Ωραίο το κείμενο!

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL