Καλάθι

Τα άστρα του μήνα θα είναι ίδια με την νέα εικοσαετία της περιόδου 9 δηλαδή και είναι ευκαιρία τώρα να ενεργοποιήσετε τις καλές πλευρές τις περιόδου. Γενικά ο μήνας μπορεί να φέρει υλοποίηση και Επιτυχίες εάν και εφόσον ενεργοποιήσετε τα σωστά άστρα, κάντε φασαρία στα θετικά για να πάρουν μπρος και ησυχία στα αρνητικά για να σας αφήσουν ήσυχους.

Κέντρο 9

Το πύρινο άστρο 9 που είναι της εποχής το καλύτερο άστρο και φέρνει χαρούμενα γεγονότα και Επιτυχίες επειδή θα είναι στο κέντρο θα πιάνει λίγο όλες τις κατευθύνσεις, τοποθετήστε εδώ το yantras με τις πύλες θαυμάτων της περιόδου 9 και έχετε άλλο ένα επάνω σας για να συντονίζονται οι κινήσεις σας με το Feng Shui του σπιτιού. Βάλτε κάτι πράσινο στο κέντρο και απομακρύνετε από εδώ κρύσταλλα και καθρέφτες που συμβολίζουν το νερό που σβήνει τη φωτιά. Επίσης στο κέντρο μπορείτε να έχετε κάποιες ευχές οι στόχους σας.

Ανατολή 7

Το μεταλλικό 7 στην ανατολή θα δυναμώσει και άλλο τις ευκαιρίες και θα αναδείξει τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας, οπότε βάλτε εδώ πράγματα της δουλειάς σας ή τα έργα σας και κάντε από εδώ αναρτήσεις, όμως αυτόν τον μήνα εδώ θα βρίσκεται και η κλοπή οπότε βάλτε εδώ τον μπλε ρινόκερο και μαύρη τουρμαλίνη ή τη μπλε σφαίρα που διώχνει τις ψυχικές επιθέσεις και το μάτι. Και εδώ ταιριάζουν οι πράσινες αποχρώσεις όπως και όλα τα μεταλλικά χρώματα, αποφύγετέ τα πύρινα χρώματα.

Νοτιοανατολικά 8

Στην πλευρά του πλούτου θα έρθει το γήινο 8 που φέρνει απόκτηση ακινήτου σε συνδυασμό με το ετήσιο 2 που βρίσκεται Νοτιοανατολικά, βάλτε εδώ την γλυκεία κολοκύθα Αφθονίας και έναν κουμπαρά, όμως η γωνιά δεν θέλει επισκευές και φασαρίες, τα μπλε χρώματα ταιριάζουν εδώ.

Νότος 4

Στο Νότο θα πάει το ξύλινο άστρο 4 και θα φέρει καλές γνωριμίες και κέρδη από διαφήμιση, έχετε εδώ κάτι μπλε, ή τα καράβια σύμπνοιας για καλές συμφωνίες, αλλά αποφύγετε πύρινα χρώματα σε σεντόνια ή πετσέτες αν είναι εδώ η κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο. Κάντε θόρυβο εδώ και καθίστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Νοτιοδυτικά 6

Άλλη μια πολύ καλή πλευρά για ανακαίνισή και φασαρία είναι η πλευρά του έρωτα. Βάλτε εδώ το πράσινο αχλάδι για Αρμονία και καλές γνωριμίες και έχετε και έναν Δράκο εδώ για άνοδο στην καριέρα. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου.

Δύση 2

Η δύση θα είναι η πιο δύσκολη πλευρά του μήνα και οποιασδήποτε θόρυβος εδώ φέρνει προβλήματα, βάλτε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας και μεταλλικό μπολ με αλάτι, νερό και 6 feng shui νομίσματα. Τα μεταλλικά χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως λευκό, γκρι και όλα τα γήινα κίτρινα και μπεζ.

Βορειοδυτικά 1 Ευκαιρίες φέρνει η Βορειοδυτική γωνιά και επιτυχίες σε σπουδές και σχέσεις, βάλτε μουσική να παίζει εδώ με ανοιχτό το παράθυρο για να έρθουν θετικές εξελίξεις και αν είναι η κρεβατοκάμαρα σας εδώ στρώστε μπλε σεντόνια.

Βορράς 5

Στο βορρά θα πάει το δύσκολο άστρο 5 και θέλει εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων και καθόλου φασαρία, αποφύγετε οποιαδήποτε ανακαίνιση και απομακρύνετε τα πολύ πύρινα στοιχεία, όχι κόκκινα. Ιδανικά χρώματα για τον βορρά είναι τα μπλε και γήινα.

Βορειοανατολικά 3

Βορειοανατολικά θα πάει το ξύλινο 3 που φέρνει ένταση και ατυχήματα, κρεμάστε εδώ τη δρακπεταλούδα με τον αμέθυστο για προστασία και ανάψτε μια λάμπα αλάτων, αποφύγετε και εδώ να κάνετε φασαρία και προτιμήστε κόκκινες αποχρώσεις.

Master Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία

www.fengshuiroad.com


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL