Καλάθι

Η πρώτη Νέα Σελήνη μετά από κάθε ηλιοστάσιο είναι πάντα μια σημαντική μέρα. Ειδικά όταν αυτή ακολουθεί το Θερινό Ηλιοστάσιο που θεωρείται σημαντικό αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο Αφήλιο της τροχιάς του και αυτή η ημέρασ ήταν ημέρα γιορτής στην αρχαιότητα. Επίσης σε αυτήν την κορύφωση η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21 Ιουλίου είναι η πιο φωτεινή.

Σε αυτό το φεγγάρι αναμένεται να υπάρξουν πολιτικές μεταβολές. Αυτό το δείχνει και ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο στο χάρτη του νέου φεγγαριού αλλά και ο χάρτης της Πανσελήνου. Η Πανσέληνος θα γίνει στην αναιρετική μοίρα του Καρκίνου και με σφοδρή όψη με τον Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και 4ο 10ο οίκο αρκετά κοντά στο μεσουράνημα θα είναι ο Ήλιος. Αυτή η όψη δείχνει ότι θα υπάρξουν φθορές και ζημιές που μπορεί να πλήξουν τη δημόσια εικόνα κάποιου πολιτικού ηγέτη, κάποιο γεγονός που πιθανόν να ενεργοποιηθεί από κάποια καταστροφή και να δοκιμαστεί η κρατικός μηχανισμός. Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα στον 4ο οίκο εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να θεωρηθεί καθησυχαστική και δείχνει ότι γεγονότα που γίνονται στο εσωτερικό περιβάλλον επηρεάζουν και το εξωτερικό τον δημόσιο βίο.

Η αντίθεση της επερχόμενης Πανσέληνου φέρνει σε αντιδιαστολή τη φθορά καταστάσεων που έχουν φτάσει στο αδιαχώρητο και το επικείμενο ρίσκο που κάποιος πρέπει να να πάρει προκειμένου να ξεπεράσει χρόνιες καταστάσεις που έχουν φτάσει σε τέλμα, επίσης και σε αυτές που αν χρειάζεται να σωθούν στο παρά πέντε έστω και την τελευταία στιγμή να τους δοθεί το φιλί της ζωής. Αυτό αφορά και σε ατομικά και σε συλλογικά ζητήματα. Ζητήματα πολιτικής, εξουσίας, καριέρας και δημόσιας εικόνας.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει τον άξονα οικογένειας και καριέρας, της φήμης και της δημόσιας εικόνας. Άρης και Ουρανός θα έχουν κάνει σύνοδο πριν την Πανσέληνο, ουσιαστικά η σύνοδος αρχίζει να ενεργοποιειται από τις αρχές της εβδομάδας. Μια επαναστατική όψη που εγείρει τις άμεσες επεμβάσεις σε καίρια θέματα. Το πρόταγμα βέβαια είναι οικονομικό πρωτίστως αφού Άρης και Ουρανός βρίσκονται στον Ταύρο, όπως έχουμε επισημάνει Πλούτωνας στον Υδροχόο και Ουρανός στον Ταύρο (Κυβερνήτης του Υδροχόου) έχουν αλληλουχία σε ότι συμβαίνει, επηρεάζουν το κοινό όφελος και την ισορροπία της οικονομίας, των αξιών, της διαβίωσης και επιβίωσης. Πλέον έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση η σχέση σωστού και αναλογικού διαμοιρασμού των πόρων και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει αλλαγές παγκόομίως αγού πρώτα ο Πλούτωνας κάνει τοτελικό πέρασμα από τον Αιγόκερω.

Το νέο φεγγάρι ξεκινάει από την καρδιά του Καρκίνου με την Αφροδίτη να βρίσκεται και αυτή στον Καρκίνο σε θετική όψη με τον Κρόνο μας βοηθάει να αποκτήσουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε σε θέματα που αφορούν τους φίλους, την οικογένεια, τα παιδιά. Με τον Ερμή στο Λέοντα και στον 4ο οίκο να ενισχύει ακόμα περισσότερο το φιλικό κλίμα και την ενασχόληση με θέματα του σπιτιού και των νέων μελών της οικογένειας, το παιχνίδι και την ψυχαγωγία.

Ο Δίας στους Διδύμους και στο 2ο οίκο ενισχύει κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει εξάγωνο Ερμή-Δία όψη που βοηθάει την απόκτηση μεταφορικό μέσου, τις μετακινήσεις, αλλά και την οικονομική ενίσχυση των παιδιών, τις επικοινωνίες , τη συγγραφή, τον γραπτό λόγο γενικότερα, σεμινάρια, έντονη δραστηριότητα στα ΜΜΕ, ειδησιογραφία. Οι μεγαλοστομίες και οι υπερβολές δεν θα λείψουν, όως επίσης και η φιλονικία που εκδηλώνει ένας Ερμής στο Λέοντα.

Η Αφροδίτη θα βρεθεί και αυτή σε εξάγωνο με τον Ουρανό., όψη που ευνοεί τις καλές ομαδικές συνευρέσεις. Στα ερωτικά ζητήματα φέρνει έναν νέο άνεμο φρεσκάδας και ανανέωσης, βοηθάει στην ευκολη προσαρμογή μιας συναισθηματικής κατάστασης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα κάνει παράλληλα και ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων, μια όψη που δημιουργεί μια ονειρική διάθεση ιδανικών καταστάσεων.

Κρόνος και Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι πλέον ανάδρομοι,είναι αλήθεια ότι αυτό δημιουργεί ένα κλίμα συγκαλύψεων και αποκαλύψεων αλλά ακόμα περισσότερο τον φόβο αποκαλύψεων. Πράγματα που θα κρυφτούν τώρα κάτω από το χαλί θα έρθουν στην επιφάνεια στο μέλλον. Ως ανάδρομοι οι δυο τους στη συγκεκριμένη ζωδιακή περιοχή δημιουργούν την αίσθηση πλάνης και το φόβο του αγνώστου, του κεκαλυμμένου στα άγνωστα ύδατα των ωκεανών. Ο Δίας στους Διδύμους ενεργοποιεί την απάτη και τη διαφθορά, κυρίως όμως ανοίγει στόματα και βγάζει στην επιφάνεια φαινόμενα διαπλοκής, οι ειδήσεις ταξιδεύουν εύκολα. Σταδιακά Δίας και Κρόνος τείνουν να βρεθούν σε τετράγωνο, αυτή η όψη θα κυριαρχήσει από τον Αύγουστο και τότε οι καταστάσεις θα ξεχειλώσουν και θα είναι δύσκολο να μαζευτούν.

Feng Shui and Astrology consulting

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL