Καλάθι

Ξεκινάει η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και μάλιστα στις πρώτες μοίρες, έτσι βάσει υπολογισμών η πανσέληνος θα πέσει σε μοίρες όπου και πάλι θα υπάρχει ενεργή η συμμετοχή του Ουρανού προκαλώντας και πάλι επαναστατικές ανατροπές στα διαφαινόμενα και τα προβλεπόμενα. Βέβαια λόγω ανοχής το τετράγωνο που θα κάνει με την όψη της Πανσελήνου δε θα είναι τόσο δυνατό όσο την αντίστοιχη περίοδο του Αυγούστου ή και την περίοδο της Σεληνιακής Έκλειψης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας θέλει κοινωνικούς, να συμμετέχουμε ενεργά σε παρέες και συστήματα όπου υπάρχει ιδεολογική και γνωσιακή σύμπνοια. Με δημιουργική έκφραση που να εκφράζεται μέσα σε ένα σύνολο με ομαδικό αλλά ταυτόχρονα φιλικό τρόπο.
Επιπλέον το εξάγωνό της με το Δία στον Κριό ωθεί για μεγαλύτερη έκταση δραστηριοτήτων και τις πρωτοποριακές δράσεις. Σημαντικό το γεγονός ότι την ίδια ώρα ορθοδρομεί ο Ουρανός ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον υδροχοϊκό χαρακτήρα της Νέας Σελήνης και το κλίμα αλλαγής κατεύθυνσης και νέων ξεκινημάτων.

Πολλές φορές υπάρχει απώλεια ενέργειας και αυτό σχετίζεται με δράσεις που δεν μας τροφοδοτούν εύκολα, στην προκυμένη περίπτωση η ενεργειακή μας στάθμη καθώς και η φυσική μας κατάσταση θα εξαρτηθεί πολύ από το βαθμό ποιότητας με τον οποίο θα εκφραστεί μέσα από κάτι που μας εκφράζει και ταυτόχρονα τκ μοιραζόμαστε με ομοϊδεάτες με τον ανάλογο τρόπο.

Η Αφροδίτη στις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται σε σύνοδο.με τον Κρόνο, ένας Κρόνος που την παγώνει και δημιουργεί αίσθημα υποχρέωσης, ενώ η Αφροδίτη στον Υδροχόο της αρέσει να είναι πιο ελεύθερη και πιο αδέσμευτη. Στην παρούσα φάση όμως θα περάσει γρήγορα αυτό το διάστημα και τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί στο ζώδιο των Ιχθείων. Σε κάθε περίπτωση η ανιδιοτέλεια σε ανθρωπιστικό επίπεδο είναι το φάρμακο σωστής έκφρασης της Αφροδίτης για αυτήν την περίοδο. Επίσης ευνοούνται επαφές που καλλιεργούν τις γνώσεις.

Ο Άρης και ο Ερμής πλέον παίρνουν μπρος και αρχίζει να ομαλοποιείται η πορεία τους, η όψη 150 μοιρών μεταξύ τους φέρνει εντάσεις αλλά σιγά σιγά αποκλίνει και αυτές υποχωρούν.ο Άρης επαναλαμβάνει την πορεία του στις μοίρες που είχε βρεθεί σε όλη τη διάρκεια του Φθινοπώρου. Πολλά ζητήματα θα επανέλθουν, διλήμματα του παρελθόντος, διπλωματικές διαμάχες, αποκαλύψεις του τότε ξανά στο φως, πιθανώς και με νέα δεδομένα και στοιχεία. Ο Ερμής όσο περνούν οι μέρες θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό ενώ ήδη βρίσκεται σε τρίγωνο με το Β.Δεσμό. Όψη θετική για επιστημονικές εργασίες, οργάνωση καριέρας και εύρεση σωστής μεθοδολογίας.

Το σύνολο των όψεων δημιουργεί καλές συνθήκες για τη δημιουργία δικτύων και διαύλων επικονωνίας με φίλους.

Καλή εβδομάδα να έχετε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *