Καλάθι

Στις σχέσεις φέρνει εύνοια ο μήνας και οι καλές συνεργασίες τώρα θα φέρνουν κέρδη!

Κέντρο 9

Επιτυχίες και χαρούμενα γεγονότα φέρνει το κέντρο του σπιτιού, χτυπήστε κάποιο καμπανάκι όσο πιο συχνά μπορείτε για να ενεργοποιήσετε τις επιτυχίες και κρεμάστε εδώ το σύμβολο διπλής ευτυχίας για αρμονικές σχέσεις, καλές γνωριμίες και κερδοφόρες συμφωνίες. Έχετε κάτι πράσινο εδώ όπως μια πράσινη αβεντουρίνη για καλοτυχία.

Ανατολικά 7

Λόγια φέρνει η ανατολή και κίνδυνο φωτιάς, μην έχετε κεριά αναμμένα εδώ και τοποθετήστε στην ανατολή τον μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπή και μια μαύρη τουρμαλίνη για να διώχνει τα λόγια. Έχετε μπλε και κίτρινα ή μπεζ σεντόνια αν είναι εδώ η κρεβατοκάμαρα σας. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις.

Νοτιοανατολικά 8

Από εδώ θα έρχονται όλο το μήνα χρήματα και μόνιμα έσοδα, κάντε εργασίες, επισκευές, ανανεώστε αυτό το δωμάτιο, ανάψτε όλο το μήνα λάμπα αλάτων και αποφύγετε μεταλλικά χρώματα σε πετσέτες αν είναι το μπάνιο ή σεντόνια. Καλύμματα, προτιμήστε κόκκινα και ροζ χρώματα.

Νότια 4

Κέρδη, γνωριμίες και γνώσεις φέρνει ο Νότος και αν δεν σας ταιριάζει Νοτιοανατολικά το συντριβάνι και έχετε καλά μόνιμα άστρα στο Νότο μπορείτε να ανοίξετε εδώ το συντριβάνι. Επίσης μπορείτε εδώ να έχετε τα 4 μπαμπού σε νερό και εάν είστε μόνοι βάλτε μέσα στο βάζο με τα μπαμπού και 9 τριαντάφυλλα για να προσελκύσετε σχέση. Ιδανικά χρώματα για το νότο είναι όλα τα μπλε, μοβ και πράσινα.

Νοτιοδυτικά 6

Δύναμη φέρνει το δωμάτιο του έρωτα και άνοδο στην καριέρα, οργανώστε τις δουλειές σας, κάντε τηλεφωνήματα από εδώ, στείλτε προσφορές και μηνύματα από αυτό το δωμάτιο. Το άστρο 6 είναι το άστρο του άντρα που έρχεται στο παλάτι τις γυναίκας και αυτό φέρνει σχέσεις για Γάμο και εδώ ταιριάζουν τα 4 μπαμπού με τα 9 τριαντάφυλλα. Κάντε θόρυβο εδώ βάλτε μουσική να παίζει. Για επαγγελματική άνοδο έχετε εδώ έναν Δράκο.

Δυτικά 2

Η ασθένεια έρχεται αυτόν τον μήνα από τη Δύση, όπως και η αποθήκευση, αποφύγετε αυτή τη γωνιά. Τοποθετήστε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας και μια χελώνα και έναν κουμπαρά που θα ρίχνετε όλο το μήνα χρήματα για να ενεργοποιήσετε το άστρο αποταμίευσης. Αποφύγετε κόκκινα χρώματα και προτιμήστε μπλε, γαλάζια και μεταλλικά όπως λευκό, γκρι, χρυσό και ασημί.

Βορειοδυτικά 1

Ευκαιρίες, καλές επικοινωνίες και κέρδη φέρνει αυτή η γωνιά, αλλά όλο το χρόνο θέλει ησυχία, απλά αυτόν τον μήνα αν έχετε πόστα εδώ ή κοιμόσαστε εδώ θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Μεταλλικά χρώματα θέλει εδώ λευκά και γκρι.

Βορράς 5

Αποφύγετε το βορρά που μόνο προβλήματα ενεργοποιεί αυτόν τον μήνα, βάλτε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα στην κορυφή ή το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα, νερό και αλάτι και αποφύγετε εδώ επισκευές και θορύβους.

Βορειοανατολικά 3 Ένταση και τσακωμοί έρχονται από εδώ, αλλά η γωνιά φέρνει και αλλαγές. κρεμάστε εδώ τη Δρακοπεταλούλα (λιβελούλα) γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα και ανάψτε και εδώ μια λάμπα αλάτων. Γενικά εδώ πάνε τώρα κόκκινα και βιολετί χρώματα σε πετσέτες και σεντόνια.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL