Καλάθι

Ο Μήνας του Υδάτινου Σκύλου

Ο μήνας του Υδάτινου Σκύλου θα είναι ο καλύτερος μήνας του έτους για όσους μπορέσουν και ακολουθήσουν το δρόμο που θα ανοίξει ο Σκύλος τον Οκτώβριο, γιατί ο Σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του Λαγού που είναι το έτος και θέλει συνεργασία για να υλοποιηθούν οι στόχοι.

Ο Υδάτινος Σκύλος είναι δυνατό νερό πάνω σε δυνατή γη, μοιάζει με μια ξαφνική νεροποντή σε έρημο που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα και να φέρει ευχάριστη ανατροπή, είναι η όαση στη ξηρασία, η λύση σε κάτι που μοιάζει απροσπέραστο, γιατί μπορεί η γη να βάζει όρια στο νερό όπως τα βουνά στις λίμνες, αλλά ο Σκύλος είναι ζώδιο του Φθινοπώρου και κουβαλάει μέσα του έντονα το στοιχείο του Μετάλλου που είναι στην εποχή του και που τελικά λειτουργεί σαν γέφυρα και αποδυναμώνει τη γη που πάει να περιορίσει το νερό που συμβολίζει την ελευθερία και δυναμώνει το νερό φέρνοντας στην ουσία νέα πιο λειτουργικά συστήματα.

Γι’ αυτό όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα, ώρα, μήνα ή το έτος του Υδάτινου Σκύλου είναι άτομα που φέρνουν εξελίξεις, διαπρέπουν στην καριέρα τους, αλλά δυσκολεύονται στις σχέσεις γιατί είναι ασυμβίβαστοί και θέλουν να κινούνται με πρωτοποριακές μεθόδους που μπορεί να μην είναι ακόμα αποδεκτές, γιατί δεν είναι τεκμηριωμένες. Αγωνίζονται για την ελευθερία, δεν μπορεί κανένας να τους πει τι να κάνουν και συχνά σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους όπως τα δυνατά κύματα χαλάνε την ηρεμία σε μια ακρογιαλιά.

Είναι αυτοί που όταν τους πεις το πρόβλημα σου αντί να σε στηρίξουν θα δώσουν δίκιο στον άλλον και θα σου εντοπίσουν εσύ που κάνεις λάθος και τι πρέπει να βελτιώσεις στον χαρακτήρα σου, λένε αλήθειες που πονάνε και για αυτό πολλοί τους κάνουν στην άκρη. Αυτό όμως είναι το κλειδί του μήνα, η αποδοχή του προβλήματος και η δραστική λύση με συνεργασία, η ομαδικότητα τώρα μπορεί να φέρει τέλεια αποτελέσματα ακόμα και αν χρειαστεί να δουλέψουμε με άτομα που δεν αντέχουμε γιατί μας προβάλουν τις αρνητικές πλευρές μας.

Το I-Ching του μήνα είναι το 45 της «Αλληλοϋποστήριξης» και λέει πως όπου υπάρχει αρμονία, υπάρχει καλοτυχία. Είναι σημαντικό τώρα να δρούμε για το καλό του συνόλου και όχι να προσπαθήσουμε να καλύψουμε ατομικές σκοπιμότητες.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Σκύλος του μήνα πάει να σας βάλει εμπόδια στα σχέδια σας και να φέρει απογοητεύσεις, όμως αν τώρα μελετήσετε καλύτερα τα σχέδια σας θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα τον άλλον μήνα. Τώρα διαβάστε, παρακολουθήστε μαθήματα και προσπαθήστε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και αποφύγετε υπογραφές και ανανεώσεις συμβολαίων και νέα ξεκινήματα. Προσέχετε και στις επαφές σας γιατί πολύ εύκολα θα μπλέκετε σε καυγάδες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αγοράστε βιβλία ή πληρώστε κάποιο σεμινάριο στις 10 και 22 του μήνα, αλλά μην αφήσετε εκκρεμότητες στις 3, 15 και 27 Οκτωβρίου.

ΒΟΔΙ

Ευχάριστες αλλαγές σας φέρνει ο μήνας αρκεί να έχετε σαν στόχο την αρμονία και τη καλή συνεργασία, θέλει δηλαδή διπλωματία και υπομονή ο μήνας και κυρίως θέλει να κάνετε αλλαγές σε χαμηλούς τόνους, γιατί θα σας επισκεφτεί το άστρο τσακωμών που μπορεί να σας ανατρέψει τα σχέδια. Προσέχετε και ατυχήματα και τραυματισμούς κυρίως αν αθλείστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια γιορτή, καλέστε κόσμο στις 9 και 21 Οκτωβρίου, αλλά αποφύγετε να ρισκάρετε ή να πάτε σε γιατρό στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ανταγωνισμό σας φέρνει ο μήνας αλλά και τακτοποίηση, προσπαθήστε να μην βγείτε από τα ρούχα σας αν ακούσετε κάτι εναντίον σας, αλλά συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για να βελτιώσετε τη θέση σας, ο μήνας ευνοεί τις θετικές αλλαγές, αλλά θέλει κινήσεις που θα φέρουν επιτυχίες και όχι να καταναλώσετε ενέργει σε ίντριγκες και αρνητικά σχόλια εις βάρος άλλων. Για να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας προσπαθήστε να βάλετε ένα κοινό στόχο με το σύντροφο σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 8 και 20 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 5, 17 και 29 Οκτωβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Αν και ο σκύλος του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα προσπαθήσει να σας ανοίξει νέος δρόμους το άστρο κλοπής θα σας επισκεφτεί και χρειάζεται να προσέχετε πολύ τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας είδη όταν κυκλοφορείτε εκτός σπιτιού, υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε κάπου κλειδιά ή κινητό ή και τσάντα. Επίσης αποφύγετε service αυτοκινήτου και επισκευές στο σπίτι γιατί η μία δουλειά τώρα θα ανοίγει άλλη. Ο μήνας όμως σας φέρνει εύνοια σε θέματα σχέσεων και προβολής. Διαφημίσετε τη δουλειά σας και τα ταλέντα σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 7, 19 και 31 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 6, 18 και 30 Οκτωβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μπορεί να είναι μήνας σύγκρουσης για εσάς με τον Σκύλο του μήνα να βρίσκεται απέναντι σας όμως ένα καλό άστρο που φέρνει κέρδη και πολύτιμες γνώσεις θα περάσει από τις μοίρες σας και αν το εκμεταλλευτείτε θα μπορέσετε τώρα να απαλλαγείτε από περιττά έξοδα, να κάνετε καλύτερα συμβόλαια με παρόχους ρεύματος, τηλεφωνίας, ή και να πετύχετε καλύτερη τιμή ενοικίου. Επίσης μπορείτε τώρα να πουλήσετε ακίνητη περιουσία. Αποφύγετε όμως αγορά αυτοκινήτου ή μηχανής. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα στις 6, 18 και 30 Οκτωβρίου, αποφύγετε σημαντικές προσεγγίσεις στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο μήνας δεν ευνοεί τα ταξίδια, τη μετακόμιση, την αγορά αυτοκινήτου και μεταφορικών μέσο, όμως κατά τα άλλα σας φέρνει άνοδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και καλές σχέσεις με την οικογένεια. Αποφύγετε να αρνηθείτε επαγγελματικές προτάσεις που όσο δύσκολες και να φαίνονται θα είναι μια πρόκληση να ανεβάσετε τις δουλειές σας και μπορούν να σας πάνε σε άλλο επίπεδο και ας χρειαστεί να πάρετε βοήθεια. Ο μήνας φέρνει επέκταση και στασιμότητα μπορεί να σας πάει πίσω. Τα τυχερά σας χρώματα για τον μήνα είναι όλες οι αποχρώσεις τις φωτιάς όπως πορτοκαλί και κόκκινο, έχετε επάνω σας και ροζ χαλαζία που φέρνει αρμονία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συμφωνίες στις 5, 17 και 29 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 8 και 20 Οκτωβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Ο Σκύλος ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και θα προσπαθήσει να σας φέρει καλές μόνιμες καταστάσεις, όχι δηλαδή ευκαιριακές χαρές, αλλά αύξηση εισοδήματος ή σχέση που θα πάει σε Γάμο και γενικά επαφές που θα φέρουν εξελίξεις, επιπλέον το άστρο ομαδικότητας θα σας φέρει καλές συνεργασίες. Κάντε τώρα επαφές με φίλους και συγγενείς και περάστε όμορφα, όσο πιο πολύ διασκεδάζετε τώρα τόσο θα έλκετε χαρούμενα γεγονότα. Οι ελεύθεροι μπορούν να κάνουν καλές γνωριμίες τώρα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 4, 16 και 28 Οκτωβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Άνοδο στη καριέρα, προαγωγή και αναγνώριση σας φέρνει ο μήνας και με το έντονο στοιχείο της γης ότι καλό έρθει τώρα θα έχει και σταθερότητα. Είναι πολύ καλή περίοδος για μετάθεση στη δουλειά ή αλλαγή πόστου ή και νέο ξεκίνημα. Όμως το αρνητικό του μήνα είναι ότι μπορεί να μην δείτε τις νέες ευκαιρίες από αδιαλλαξία, χρειάζεται τώρα να τολμήσετε κάτι καινούργιο που όσο και να σας τρομάζει το άγνωστο μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις, επίσης αφήστε περιθώρια ελιγμών γενικά στις επαφές σας και αποφύγετε επιθετικές συμπεριφορές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 3, 15 και 27 Οκτωβρίου, αποφύγετε όμως ταξίδια και επαφές στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Στήριξη θα έχετε αυτόν τον μήνα, αλλά θα είστε λίγο μπερδεμένοι ως προς τις αποφάσεις σας και το χάσιμο χρόνου μπορεί να σας στοιχίσει καθώς η εύνοια επιτυχίας που θα έχετε τώρα αν κινηθείτε γρήγορα δεν θα είναι μαζί σας για πολύ. Αποφύγετε να ακυρώσετε συναντήσεις και να αναβάλετε κάποιο ξεκίνημα, ο μήνας γενικά ευνοεί τα ανοίγματα και ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει, οπότε ξεκινήστε μόνο κάτι που θέλετε να ασχολείστε καιρό με αυτό. Οι γυναίκες θα έχουν και άστρο Γάμου και μπορεί τώρα όποια είναι ελεύθερη να γνωρίσει το μέλλοντα σύζυγο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο ξεκίνημα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 11 και 23 Οκτωβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αν και ο Σκύλος του μήνα δεν ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και επί της ουσίας δεν σας στηρίζει αλλά κάνει το εφέ ότι είναι φίλος σας, επειδή είναι σταθερό ζώδιο της Γης, μπορεί να σας οδηγήσει σε πλάνη και χρειάζεται να προσέχετε και να κρατάτε μικρό καλάθι, επίσης προσέχετε τώρα την υγεία σας γιατί το άστρο που φέρνει εξασθένιση και γρίπες θα περάσει από τις μοίρες σας. Αποφύγετε ανακαινίσεις, service και επισκευές για να μην ενεργοποιηθεί το άστρο αυτό και προσπαθήστε να τρέφεστε σωστά και να κοιμόσαστε αρκετά. Ξεκινήστε αποταμίευση, αγοράστε καινούργιο πορτοφόλι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τελειώστε θέματα που σας απασχολούν στις 1, 13 και 25 Οκτωβρίου, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 12 και 24 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ευκαιρίες και καλές επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας και πολύ δημιουργικότητα. Αλλάξτε τώρα κινητό ή αγοράστε καινούργιο υπολογιστή. Επίσης ο μήνας ευνοεί τα νέα συμβόλαια και τις συνεργασίες, όπως και τις επαφές. Κάντε νέα ξεκινήματα και με το εξωτερικό ή το internet, ανοίξτε e-shop ή επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες σας. Επίσης ο μήνας ευνοεί πολύ τα ταξίδια και την απόκτηση γνώσεων. Τα αισθηματικά μόνο χρειάζονται προσοχή γιατί θα έχετε πολύ έντονα ενεργοποιημένο το άστρο ανεξαρτησίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και επαφές στις 12 και 24 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 1, 13 και 25 Οκτωβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Αναβάθμιση και ξεκαθαρίσματα σας φέρνει ο Οκτώβριος κάντε νέα συμβόλαια και ταξιδέψτε. Επίσης κάντε χώρο για καινούργια πράγματα πετώντας αντικείμενα και ρούχα που δεν σας χρειάζονται πια. Κάντε κάποια ανακαίνιση. Ο μήνας ευνοεί τη μετακόμιση και την αγορά αυτοκινήτου όπως και την πρόσληψη νέου προσωπικού ή την επέκταση. Ασχοληθείτε και με θέματα υγείας τώρα που οι λύσεις και οι θεραπείες θα παρουσιάζονται εύκολα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια καινούργια αρχή στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε να διαφωνήσετε ή να τσακωθείτε στις 2, 14 και 26 Οκτωβρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL