Καλάθι

                                                    Κοινωνικός  εγχσυγχρονισμός

 Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του υδροχόου είναι η πρώτη αφού αργότερα θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία και θα επιστρέεψει για κάποιο διάστημα στο ζώδιο του αιγόκερω στο οποίο βρέθηκε την τελευταία διετία. Στο διάστημα που θα παραμείνει πρόσκαιρα στον υδροχόοο και θα πραναγγείλει αλλαγές στο ανθρώπινο πεδίο. Ο άνθρωπος τοποθετείται στην πυραμίδα προτεραιοτήτων και θα τεθεί με οποιονδήποτε τρόπο αυτή η αναγακιότητα. Όλα αυτά όμως προλειαίνουν το τοπίο για τη μεγάλη σύνοδο ακριβείας στις 20-12-2020 αστρολογικό φαινόμενο ορόσημο για την περαιτέρω πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης. Επίσης στις 24 Μαρτίου έχουμε νέα σελήνη στο ζώδιο του κριού.

Στην παρούσα φάση όμως έχουμε έντονα κοινωνικά γεγονότα που μοιάζουν να επέρχονται ύστερα απο μια σειρά κοινωνικών φαινομένων της ανθρωπιστικής, κοινωνικής και ηθικο-πολιτικής κρίσης που διανύσαμε από το 2008 και έπειτα και δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο τους.

Ο Κρόνος λοιπόν στον υδροχόο έρχεται να δείξει σιγά σιγά ότι οι αλλαγές που θα έρθουν θα πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως τις πιο αναβαθμισμένες ανάγκες του ατόμου, και αυτό να ισχύει για όλους. Αυτές οι αλλαγές όμως δεν θα έρθουν αναίμακτα, και δεν θα έρθουν σε απόλυτο κλίμα ειρήνης και αυτό συμβαίνει γιατί η θέση του κρόνου παρενοχλείται από το τετράγωνο του ουρανού στον ταύρο, όψη η οποία θα διεγερθεί μετην παρουσία του άρη στις 31 Μαρτίου. Όψη η οποία θα δυναμώσει πολύ την ένταση του φαινομένου το οποίο θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις οι οποίες θα επιρεάσουν πολύ τις προδιεγραμμένη πορεία  της συνόδου δία, πλούτωνα,άρη και κρόνου στον αιγόκερω οι οποίοι ενεργοποίησαν τις δύο σεληνιακές εκλείψεις του ιουλίου και του ιανουαρίου.

 (βλέπε αρθρο έκλειψη σελήνης 10-01-2019)

Η σύνοδος αυτή ενεργοποιεί αυταρχισμό, σεισμικές δονήσεις , σύγκρουση εξουσιών και ανώτερη παρέμβαση. Κατά βάθος προσπαθεί να μας κάνει να συνδέσουμε την αρχαία κυτταρική μνήμη με το άμεσο μέλλον. Οι αναπάντεχες εξελίξεις ίσως να είναι για καλό πάντως αν και θα ταράξουν πολύ τα νερά, και μπορεί να προκαλέσουν κοινωνική αποσάθρωση.

Η όψη αυτή δημιουργεί εγκλεισμό αλλά και φόβο εγκλεισμού όμως θα δημιουργήσει και κοινωνικές αντιδράσεις αλλά και διχογνωμία απόψεων, ακόμα και έκτακτες παρεμβάσεις.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι ο κοινωνικός ιστός θα χρειαστεί ενίσχυση και θα την έχει ακόμα και υποχρεωτικά. Επίσης θα υπάρξουν άμεσα επιστημονικά άλματα και δαπάνες οι οποίες θα φέρουν γρήγορα και καλά αποτελέσματα στον επιστημονικό τομέα, και απροσδόκητες τομές και επεμβάσεις. Ο κόσμος θα αρχίσει να σέβεται περισσότερο τις ανάγκες για κοινά αγαθά και θα χρειαστεί να περιορίσει τις περισσότερο εγωιστικές του πλευρές. Αυτή η τάση του παρελθόντος θα αρχίσει να εκλείπει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό όσο περνάει ο καιρός. Ο κρόνος στον υδροχόο θα αλλάξει τις δονήσεις του πλανήτη,Θα εδραιώσει κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και επαναστατικές μεθόδους, θα αφαιρέσει πολλές περιττές συνθήκες οι οποίες δεν μπορούν να έχουν ισχύ από εδώ και μπρoς. Θα φέρει νέα επαγγέλματα που θα καταργήσουν τον παλιό τρόπο και ωράριο εργασίας. Ακόμα θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο. Επίσης θα φέρει και νέα γνώση που είναι και μία βασική ανθρώπινη ανάγκη για την ανθρώπινη εξέλιξη και ύπαρξη. Η πνευματική τροφή, η Κοινωνία και επικοινωνία που αυτή θα επιφέρει.

Οι προηγμένες επιστήμες, οι εναλλακτικές δράσεις,η χρήση της αστρολογίας θα προσπαθήσουν να εδραιωθούν στην τάση της νέας εποχής που εισερχόμαστε. Οι κοινωνική αλληλεγγύη(με ουσιαστικό τρόπο) θα είναι επιτακτική. Η εποχή αυτή θα φέρει κοινωνικές ισορροπίες και ιεράρχηση αναγκών,καθώς και σωστές αναλογίες καταμερισμού. Θα κληθούμε να εναρμονίσουμε τις θέσεις μας, την παραγωγικότητά μας, τη διάθεση πόρων κτλ. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και η θέση του ουρανού στον ταύρο (ουρανός κυβερνήτης υδροχόου στον οποίο θα βρεθεί ο κρόνος) ο οποίος θα απαιτήσει άμεσα τη σωστή κατανομή πόρων, αλλά και την ανάγκη μεγαλύτερης παραγωγικότητας με σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο που να εξυπηρετεί το σύνολο. Πιθανόν να θεσπιστούν νέα ταμεία και υπηρεσίες εξυπηρέτησης των κοινωνικών αγαθών.

Επίσης φαίνεται ότι θα υπάρξει άμεση φαρμακευτική αντιμετώπιση του κορωνοίού, και με έναν απλό και βατό τρόπο. Η θέση του ερμή στους ιχθείς θα αποκαλύψει πολλές αλήθειες τις επόμενες  ημέρες σχετικά με το θέμα αλλά και οποιαδήποτε αθέατη πλευρά είχε το ζήτημα εώς τώρα.

G.Christopoulos

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

4 σχόλια

Foster Secrest · 4 Οκτωβρίου 2021 στο 17:57

Thanks for offering very wonderful short articles.

I hope you can continue upgrading them.

The Stainless · 4 Οκτωβρίου 2021 στο 22:48

Normally I never ever talk about blog sites. You’re doing a fantastic work

Jonathon · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 13:53

wonderful and impressive blog site. I actually want to
thank you, for offering us much better info.

Mathew Sizemore · 5 Μαρτίου 2022 στο 19:42

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as well as the content!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *