Καλάθι

Οι όψεις της εβδομάδας

                        Ρυθμίσεις αλλά και ισορροπίες τρόμου

Στην εβδομάδα που μας έρχεται θα διανύσουμε το δεύτερο μισό του γεμίσματος του φεγγαριού, η Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθεί στον Αιγόκερω και θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, αφού έχει πρώτα περάσει από τον Σκορπιό, τον Τοξότη και θα καταλήξει στα τέλη της εβδομάδας στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει δυναμική και αγωνιστική διάθεση, όρεξη για προσπάθεια και περιπέτεια, καλή οργάνωση στον Αιγόκερω και ομαδικό πνεύμα και πολυκοσμία στον Υδροχόο αλλά και ανατροπή του σκηνικού.

Μετά τα μεσάνυκτα στις 14 Σεπ  που κορυφώνεται Τ τετράγωνο με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα.

Προσοχή θα χρειαστεί σε επικοινωνίες, εργασίες, συνεννοήσεις, μετακινήσεις, και ασχολίες ότι σχετίζεται με νερό και θάλασσα. Ίσως παρασυρθούμε σε παράτολμες και επικίνδυνες ενέργειες, ευάλωτη ψυχολογική διάθεση.

Ιδανική η περίοδος τόσο για εμπορικές ενέργειες όσο και την έναρξη της σχολικής χρονιάς και εκπαιδευτικά προγράμματα. Το τρίγωνο Ερμή-Δία λειτουργεί πολύ επιβοηθητικά. Το σκηνικό χαλάει όμως λίγο με το τετράγωνο που αρχίζει να σχηματίζεται του Πλούτωνα με τον Ερμή, όψη που ενεργοποιεί πολύ τις καχύποπτες και αρνητικές σκέψεις και κάποιο γεγονός που ίσως αμαυρώσει το καλό κλίμα της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης προσοχή σε θέματα με αδέλφια, μπορεί εύκολα μια φαινομενικά θετική εξέλιξη να εκτραπεί αν υπάρχουν σκοτεινές βλέψεις.

Ας δούμε τις πιο αξιοσημείωτες όψεις:

Ήλιος

Η πιο σημαντική όψη είναι η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα η οποία κορυφώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου όμως θα μας απασχολήσει όλη την εβδομάδα. Αυτή η όψη θέλει προσοχή σε εξαπατήσεις και μολύνσεις, όμως αναμένεται να απασχολήσει πολύ και τους καλλιτεχνικούς κύκλους και την έντονη προσπάθεια να ανέβουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, τηλεοπτικές σειρές, καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο Ήλιος όμως κάνει και μια δεύτερη σημαντική όψη αρκετά ισχυρή μέσα στην εβδομάδα με δυνατό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το γεγονός αυτό θα μας δώσει ώθηση να κάνουμε δυνατή και αποφασιστική μετάβαση σε μια νέα και δυνατή εργασιακή πραγματικότητα. Θα επιδιώξουμε δυναμική ανάκαμψη, αν βάλουν όλοι οι φορείς το χέρι τους θα υπάρξουν πολύ θετικά αποτελέσματα με ουσιαστική τροποποίηση των εργασιακών μπλοκαρισμάτων.

Η όψη αυτή μας βοηθάει να πετύχουμε σημαντικούς και κρίσιμους στόχους, δίνει μεγάλη τύχη, ας την εκμεταλλευτούμε. Η όψη αυτή κορυφώνεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, όμως στις 16 στο τρίγωνο αυτό θα συμμετάσχει και η διέλευση της Σελήνης στον Αιγόκερω και σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει στο Σκορπιό

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό οδηγεί σε τέλμα τις κουρασμένες σχέσεις, φανερώνει τις αρνητικές πλευρές και τις σκοπιμότητες συναλλαγών αλλά και τις παράνομες διαδικασίες(κυκλώματα). Ο Σκορπιός μη ξεχνάμε ότι ανήκει στον οικονομικό άξονα του ζωδιακού, όμως σχετίζεται επίσης και με τις ψυχολογικές και συναισθηματικές ακρότητες, ακρότητες που οδηγούνται σχέσεις και συναλλαγές όταν βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει το τετράγωνο που θα σχηματιστεί από τον Κρόνο στον Υδροχόο(17 Σεπ κορυφώνεται), αυτό θα αγγίξει και θέματα κληρονομικά και ακινήτων, κρυφές και παράνομες συναλλαγές, οικονομικά σκάνδαλα, διακύμανση τιμών, ορυκτό πλούτο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα αρχίσουμε να γευόμαστε όλα όσα θα δούμε στον άξονα των σταθερών ζωδίων και των εκλείψεων Ταύρου-Σκορπιού. Ριψοκίνδυνες οικονομικές συνθήκες. Η διαχείριση θα δείξει αν το κάρβουνο θα γίνει χρυσάφι και όχι το χρυσάφι κάρβουνο.

 Η είσοδος του Άρη στο ζυγό.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να ρυθμίσει όσα προκαλούνται από την παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Περίεργο το σύμπλεγμα μεταξύ υποχωρητικότητας και παρορμητισμού. Όλα στα όρια μεταξύ απειλής και συμφωνίας.

Μετά την αποδοτική και εποικοδομητική παρουσία του Άρη στην Παρθένο που μας βοήθησε να εργαστούμε παραγωγικά-παρά την όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα- και με την επιβοηθητική όψη του με τον Πλούτωνα, όψη που μας βοηθάει ακόμα να κάνουμε σημαντικές επεμβάσεις στη ζωή μας, να δράσουμε με ανυποχώρητο και δομημένο τρόπο, ακολουθεί η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θέση στην οποία είναι αδύναμος, όμως εκεί θα προσπαθήσει να μας  κάνει να προχωρήσουμε σε  ρυθμίσεις, να σταθμίσουμε  τις επιλογές μας να δράσουμε προς το δίκαιο. Επιπλέον θα ασχοληθούμε με θέματα ομορφιάς, καλλιτεχνίας. Ο Άρης όμως στο Ζυγό δημιουργεί συχνά νευρικότητα και υπερκινητικότητα γιατί δεν είναι αναποφάσιστος και παρορμητικός ταυτόχρονα. Καθ΄όλη τη διάρκεια τη παρουσίας του στο Ζυγό θα έχει διάφορες διακυμάνσεις ξεκινώντας από την θετική όψη που θα κάνει με τον Κρόνο.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL