Καλάθι

                                                      Οι όψεις της εβδομάδας

                                                                 29 Αυγ-4 Σεπ

Στην εβδομάδα που μας έρχεται αξίζει να σημειώσουμε την είσοδο του Ερμή στο ζυγό, μετά από την ισχυρή ου παρουσία στο ζώδιο της Παρθένου που έφερε αρκετές αναλύσεις επί αναλύσεων, γραπτές αναφορές και πολύ κριτική σκέψη αλλά και επίκριση, τώρα περνάει στο Ζυγό θέλοντας να μας κάνει συγκαταβατικούς, να βρούμε κάποιες κοινές γραμμές, να έρθουμε σε συμφωνίες και σίγουρα να ασχοληθούμε με τη βελτίωση της εικόνας μας. Άλλωστε η Αφροδίτη είναι ήδη μέσα στο Ζυγό και το ζητάει ακόμα περισσότερο τη βελτίωση των κοινωνικών μας επαφών, την ομορφιά και το κάλλος.

 Ο Άρης θα παραμείνει λίγο ακόμα στην Παρθένο και θα ακολουθήσει τους προαναφερόμενους δύο σε λίγες ημέρες. Όλη αυτή η διαδικασία έχει ενεργοποιήσει την ανάγκη του δικαίου και της εξεύρεση δίκαιων και ισορροπημένων λύσεων. Η μάχη για δικαιοσύνη θα φουντώσει. Τέλος της εβδομάδας και αρχή της επομένης- όπου θα έχουμε και νέα Σελήνη- η Αφροδίτη θα τετραγωνιστεί από τον Πλούτωνα και τότε ίσως υπάρξουν αρκετά μεγάλες αδικίες που θα ξεσηκώσουν το κοινό  περί δικαίου αίσθημα. Ταυτόχρονα όμως η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει καλή γωνία τριγώνου που θα βοηθήσει τόσο οικονομικά όσο και ερωτικά ζητήματα.

 Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα διανύσουμε θα έχουμε μόνιμη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα όψη αρκετά επικίνδυνη για αποτυχίες στις δράσεις. Επίσης φέρνει προβλήματα στις φαρμακευτικές αγωγές. Δεν ενδείκνυται αυτή η περίοδος για λήψη εμβολίου ή κάποιας αμφίβολης φαρμακευτικής αγωγής.  Η όψη αυτή κορυφώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου, είναι όμως ενεργή όλη την εβδομάδα.

Ο Άρης παράλληλα θα αρχίζει να κάνει βοηθητική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, κάτι που ενισχύει τη δυνατότητα παρέμβασης σε καίρια ζητήματα. Παρέμβαση που μπορεί να έρθει σαν μάνα εξ΄ουρανού ή και μία επέμβαση που εμείς θα είμαστε σε θέση να κάνουμε. Όλο αυτό αρκεί να μην παρασυρθούμε από την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που φέρνει παραπλάνηση στον τρόπο που επιχειρούμε δράση. Ο Ερμής βγαίνοντας από την Παρθένο κάνει ένα απαλό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βαθιά έρευνα εις βάθος ψάχνοντας να βρεί στοιχεία και αίτια. Στην εργασία, στο περιβάλλον με τους συνεργάτες, σε καυτά θέματα της επικαιρότητας ή επίκαιρα προσωπικά ζητήματα.

 Ο Ερμής θα μπει στο Ζυγό το πρωί της Δευτέρας, θα ζυγίσει τα πράγματα και λίγες ημέρες αργότερα που θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο θα εκθέσει με σαφήνεια τις σκέψεις του. Αυτή η όψη θα μας βοηθήσει να φιλοσοφήσουμε σωστά τα πράγματα με το ανοικτό μυαλό που μας προσφέρουν τα αέρινα ζώδια. Αν και συγκαταβατικός ο Ζυγός, δεν αρέσκεται πολύ στα παράταιρα. Η αισθητική του θα βοηθήσει και τον Ερμή να βρει κάποιες ισορροπίες ή να τις αποκαταστήσει, αν και αρχικά με την είσοδό του στο Ζυγό θα μπει σε ρουτίνα προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα μας κάνει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις.

Επίσης υπάρχει μια αδιόρατη όψη των 90ο  της σχέσης Ήλιου-Β.Δεσμού όπου ενεργοποιεί μεγάλο καρμικό βάρος σε εργασιακά θέματα και επηρεάζει πολύ τις ομαδικές προσπάθειες. συλλόγους κτλ. Η όψη αυτή κορυφώνεται την Κυριακή, όμως θα διατηρηθεί φθίνουσα 1-2 ημέρες με κάποιο σχετικό απόηχο. Ο ήλιος επίσης έχει άλλη μία περίεργη όψη 150ο με τον Κρόνο που κορυφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου, καρμικά εμπόδια και εμπόδια πάσης φύσεως παρά την προσπάθεια και λίγη παραπάνω προσοχή στη φυσική μας και ανοσοποιητική μας κατάσταση. Το τέλος της εβδομάδας θα μας βρεί με το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού το οποίο θα φέρει θα οδηγήσει σε επαναστατικές κινήσεις και αλλαγές. Η όψη αυτή βγάζει προσαρμοστικότητα αλλά παράλληλα θα αναδειχτεί κάποια νέα μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων. Αυτό κυρίως σε συλλογικό επίπεδο, σε ατομικό μπορούμε να εγκαινιάσουμε μια νέα μέθοδο και ένα νέο σύστημα λειτουργικότητας. Να βάλουμε σε λειτουργία κάποιους μηχανισμούς. Αφορά και σε οικονομικά θέματα και μεθόδους είσπραξης.  Αυτή η όψη κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου, γεγονός που αυξάνει το νέο σύστημα.

Επίσης να επισημάνουμε ότι ο τριμηνιαίος χάρτης του Καλοκαιριού Ιούνιος-Σεπτέμβριος δείχνει απαξίωση του πολιτικού συστήματος και πιθανότητα κυβερνητικού ανασχηματισμού, και κάποιας απόπειρας νέου ξεκινήματος. Όμως στο χάρτη που προκύπτει από την Φθινοπωρινή ισημερία δεν φαίνεται να πετυχαίνει εύκολα το εγχείρημα. Φαίνεται ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτά τα γεγονότα θα παίξει η νεολαία, οι φοιτητές και ίσως πιο έντονη παρουσία της αντιπολίτευσης. Οι νέοι θα απαιτήσουν δικαιοσύνη. Πολλές εξελίξεις γύρω από νομοθεσίες. Κάτι αισιόδοξο φαίνεται να βγαίνει στο προσκήνιο με κάποια βοήθεια από το εξωτερικό. Κάποια εξέλιξη που θα τραβήξει αρκετά φώτα της δημοσιότητας.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL