Καλάθι

Εβδομαδιαίες όψεις  22-28 Αυγούστου

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Πανσέληνο στον Υδροχόο που αφιερώσαμε εκτεταμένο άρθρο.

Το άμεσο πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς δημιουργεί μια βαρύτητα πλέον στο άξονα των Ιχθείων, άξονας της προσφοράς. Κοινωνική ευαισθησία, προσφορά, υγεία, λογιστικά θα μας απασχολήσουν ειδικά εώς και την Τρίτη αλλά και εώς το Σάββατο. Χάος και στα εργασιακά θέματα.

Ήδη από τη Δευτέρα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο. Ίσως αισθανθούμε ότι δεν αναγνωρίζεται η προσφορά μας, ίσως χρειαστεί να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο από ότι υπολογίζαμε. Ο Άρης με τον Ερμή σε κοντινή απόσταση  φέρνει διαμαρτυρία και οξύνει το λόγο, εξοντωτικηή κριτική, σχολαστική παρατήρηση. Καλό είναι όμως να διπλοτσεκάρουμε αν έχουμε καταλάβει σωστά γιατί η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα όλη την εβδομάδα μπορεί κάλλιστα να μας μπερδέψει και να κάνουμε υποθέσεις που δεν ευσταθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στο τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα μας κάνει να ασχοληθούμε σε βάθος με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα μυστήρια και απόκρυφα ζητήματα, βαθιά έρευνα είτε στην επικαιρότητα είτε ακόμα και σε μεταφυσικά ζητήματα.

Στο σκηνικό όμως του άξονα του Παρθένoυ-Ιχθείων εμπλέκονται δυναμικά ο Άρης με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Εδώ παίρνει φωτιά σιγά σιγά η όψη γιατί εμπλέκει και θέματα γραφεικρατικών διευθετήσεων ή σημαντικών εγγράφων. Επίσης πολλές απάτες, κλοπές και για αυτό χρειάζεται προσοχή που βάζουμε την επικύρωσή μας. Ιδιαίτερη προσοχή στα έγγραφά μας όλη την εβδομάδα.

Οι συνθήκες ενδείκνυνται για όσους ασχολούνται με τη γραφή, τον κινηματογράφο, το θέατρο.

Η εβδομάδα ενδείκνυται για καθαριότητα και νοικοκυριό.

Για λίγες μέρες ακόμα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους καλούς τρόπους και τις καλές συναναστροφές που μας προσφέρει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αν πληρούμε τις προϋποθέσεις μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε.

Η εβδομάδα αυτή θα μας προβληματίσει αρκετά, αλλά φαίνεται να έχει καλή κατάληξη.

Σημείωση: Οι όψεις έχουν ισχύ πριν και μετά την κορύφωσή τους,  ανάλογα με την ταχύτητα του κάθε πλανήτη.

Κυριακή 22/8

Μετά την κορύφωση της Πανσελήνου γύρω στις 15:40 έχουμε άμεσο πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο στον Υδροχόο στο ζώδιο των Ιχθείων. Η Σελήνη στους Ιχθείς μας βοηθάει να νιώσουμε πλούσια συναισθήματα, και να διατηρήσουμε την αισιοδοξία και τη φαντασία που μας έδωσε η όψη της Πανσελήνου. Η όψη θα κρατήσει για όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η όψη του μεγάλου τριγώνου των Αφροδίτης-Κρόνου-Β.Δεσμού Σελήνης διατηρείται και σήμερα και για λίγες ημέρες ακόμα θα έχει ισχύ. Εκμεταλλευτείτε το. Επαφές με πρόσωπα ισχύος, ορθολογιστικές κινήσεις καριέρας, και οι οικονομικές διευθετήσεις για το μέλλον με σωστά και ζυγισμένα κριτήρια.

Η στενή σχέση του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο συνεχίζεται. Ο προπορευόμενος Ερμής όμως συναντάει με αντίθεση και ακολουθεί και ο Άρης. Η ακριβής αντίθεση με τον Ερμή θα κορυφωθεί μεσοβδόμαδα όμως έχει ισχύ από τώρα. Πρέπει να έχουμε το νου μας σε εξαπατήσεις, σε έγγραφες εξαπατήσεις, οδήγηση, λάθη, νοητική σύγχυση.

Δευτέρα 23/8

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα έχουμε την είσοδο του Ηλιου στην Παρθένο, ουσιαστικά η Πανσέληνος αλλάζει πρόσημο και δημιουργεί μια  αρκετά ενισχυμένη παρουσία στον άξονα Παρθένου-Ιχθείων. Πιθανά τα υγειονομικά περιστατικά, αρκετές κουβέντες, πολλές κριτικές. Το κλίμα θα φορτιστεί για το αν υπάρχει σωστή παροχή υπηρεσιών, αν υπήρξε κάποια εξαπάτηση. Όλα αυτά πιθανόν να φέρουν αρκετή σύγχυση. Για κάποιους ίσως υπάρξουν δοκιμασίες που θα τους κάνουν να δουν αλλιώς τη ζωή. Η Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με το Β.Δεσμό γύρω στις 03:00 το οποίο όσο πλησιάζει το ξημέρωμα θα ξεφτίζει.

Θέματα υγείας,νοσηλείες, ιατρικά δελτία, θέματα δημοσίου συμφέροντος, ποιότητας παροχής υπηρεσιών, γραφεικρατικά, εργασιακά όλα σε full ρυθμούς από το πρωί της Δευτέρας. Πραγματική τσαγκαροδευτέρα για όσους δεν μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα ή έχουν επιστρέψει από τις διακοπές.

Το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού  γύρω στις 18:00 θα αποτελέσει μια πρόσκαιρη γέφυρα, όμως μπορεί κάλλιστα να φέρει ξαφνικές εξελίξεις, που όμως με τη βοήθεια της όψης μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, άλλωστε μη ξεχνάμε ότι το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι ακόμα ενεργό. Όμως καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι ίσως χρειαστεί να λειτουργήσουμε με συνθήκες του κατ΄επείγοντος

Γύρω στις 19:00 έχουμε την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που  αυξάνει την επικινδυνότητα της ημέρας. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και λόγω της Πανσελήνου αλλά και λόγω αντίθεσης που μπορεί να φέρει καυγάδες, εντάσεις, αντιδράσεις άσχημες. Κυρίως όλα αυτά φορτισμένα γύρω από θέματα του άξονα του Παρθένου-Ιχθείων. Για θέματα παροχής υπηρεσιών, υγειονομικά, δημοσίων αγαθών και παροχών, εργασιακά θέματα.  Εντάσεις, παρεξηγήσεις αλληλοκατηγορίες. Μην θεωρείτε τίποτα αυτονόητo, δεν έχουμε όψεις ευφησηχασμού. Γιατί ήδη ξεκινάει να ενεργοποιείται άλλη μια αντίθεση όσο περνάει η ώρα θα έχουμε και αντίθεση Σελήνης-Ερμή, που αν και κορυφώνεται στις 23:00 έχει ήδη ισχύ γιατί βρίσκεται σε όλα το σύμπλεγμα των όψεων που αναφέραμε. Όψη που θα φερνει διακυμάνσεις στη ψυχολογία, αρκετές πιθανότητες λογομαχίας αφού εμπλέκεται και ο Άρης. Γενικώς φέρνει μια τάση κριτικής και αρνητικώς συναισθημάτων, γκρίνιας και παραπόνων.

Το θετικό τρίγωνο του αέρα με τη συμμετοχή Αφροδίτης-Κρόνου συνεχίζεται και σήμερα, μαζί του και οι πολύ καλές συνθήκες για θέματα ομορφιάς.

Τρίτη 24/8

Στο σκηνικό της Τρίτης θα έρθει να συμπληρώσει τις χθεσινές συνθήκες η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μια σύνοδος που ναι μεν έχει ονειρική και διαισθητική διάθεση όμως έχει και ένα αίσθημα απώλειας, συγκίνησης, συναισθηματικής φόρτισης. Είναι μια όψη όμως που μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τη φαντασία και το όνειρο. Όμως έχει σαν αρνητική έκφανση και τον ψυχικό πόνο. Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε 150ο λίγη ώρα αργότερα δημιουργεί ένα συγχρονισμό και μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις το πρωί της Τρίτης. Ο Ερμής ήδη εμπλεκόμενος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από εχθές μπορεί να φέρει εξαπατήσεις, και γενικά έχουμε όψεις που θα έχουν αστυνομικό ρεπορτάζ(όχι μόνο σήμερα).

Το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου- παραμένει,  σε απόκλιση όμως. Το ίδιο και Άρης-Ουρανός.

Λίγο πριν τις 22:00 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού, δε σχηματίζει σημαντικές όψεις. Μας κάνει όμως να απαγκιστρωθούμε από οποιεσδήποτε συναισθηματικές φορτίσεις και να προσπαθήσουμε να βρούμε ενέργεια να κάνουμε το νέο ξεκίνημα στα σχέδιά μας.

Τετάρτη 25/8

Δυναμικό ξεκίνημα με Σελήνη στον Κριό με διάθεση να ξεπεραστεί οποαδήποτε δυσκολία. Ο Ήλιος στην Παρθένο μας δίνει όρεξη για έρευνα και ψάξιμο. Η εμπλοκή του Χείρωνα σε κρίσιμες όψεις σήμερα δυναμώνει την επιρροή της λόγω της έντονης παρουσίας πλανητών στην Παρθένο (ζωδιακή που κυβερνάει ο Χείρωνας). Προσοχή σε κλειδιά, κλειδάριθμους, κωδικούς.

Ο Άρης με τον Ουρανό εξακολουθούν να σχηματίζουν τρίγωνο, όμως από νωρίς το πρωί έχουμε την αντίθεση  Ερμή–Ποσειδώνα. Η όψη είναι ήδη ενεργή και θα είναι όμως σήμερα κορυφώνεται αυξάνοντας τον κίνδυνο και για απάτες, διανοητικά μπερδέματα, λάθος κατανόηση ή συνεννόηση.

Στις 14:00 το εξάγωνο Σελήνης –Κρόνου μας προσφέρει τη δυνατότητα να συγχρονίσουμε τις ενέργειές μας, να γίνει το κάθε τι στο χρόνο του. Βέβαια  την ίδια ώρα αρχίζει να ενεργοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Σελήνης ( κορύφωση πριν τις 19:00,) η οποία όμως προς το παρόν βοηθιέται στο σύνολό της όψεως από το τρίγωνο της με τον Κρόνο. Όμως μπορεί να μην έχουμε κάποια συναισθηματικά οφέλη που περιμέναμε ή κάποια βοήθεια από άτομα που θεωρούσαμε ότι θα μας τη δώσουν. Όσο περνάει η ώρα το καταμαρτυρεί και η προσέγγιση της Σελήνης προς το Χειρωνα(αυτουποτίμηση, τραύμα) και η αντίθεση της Αφροδίτης μαζί του. Το πάθος και η οδύνη των σχέσεων,αίσθηση μοναχικότητας ή πως πρέπει να προσπαθήσουμε μόνοι μας για κάτι..αισθανόμαστε ότι παλεύουμε μόνοι.

Προσοχή και σε ζητήματα κάποιων συναλλαγών, είτε λόγω τεχνικών προβλημάτων(κλειδάριθμων κτλ, μη ξεχνάμε), είτε κάποιας αδυναμίας πληρωμής.

Πέμπτη 26/8

Το πρωί της Πέμπτης διατηρούνται οι περισσότερες όψεις, Αφροδίτη-Χείρων  και Ερμής-Ποσειδώνας, υποτίμηση σε διαπροσωπικά θέματα και ο κίνδυνος εξαπάτησης παραμένει. Καλό είναι να φροντιστούν όλες αυτές τις ημέρες και τεχνικά θέματα του μεταφορικού μας μέσου. Η καλή όψη Άρη-Ουρανού είναι ακόμα σε ισχύ. Η Σελήνη στον Κριό πασχίζει να μας δώσει ώθηση να ξεκινήσουμε πράγματα. Δεν φαίνεται όμως τελείως εφικτό. Να είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με κάποια μικρά βήματα επιτυχίας.

Προσοχή και σήμερα στα νεύρα και τις αντιδράσεις μας.

Ιδιαίτερα στις 20:00 έχουμε σκληρή όψη Σελήνης-Πλούτωνα με τετράγωνο, άγχος, δυσάρεστα συναισθήματα, ψυχικό βάρος. Κάποιοι ίσως να μην αισθανόμαστε άνετα για επαφές. Ακόμα και κατατρεγμό. Ο καθένας αξιολογεί το επίπεδο που τον καταβάλλει αυτή η όψη, συνήθως μας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση και ανησυχία.

Την ίδια ώρα και λίγο πριν κορυφώνεται και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα το οποίο μας κάνει να προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις μυστικές παραμέτρους των υποθέσεων που μας απασχολούν(όχι μόνον τις προσωπικές). Σε συνδυασμό και με την προηγούμενη όψη που αναφέραμε, δημιουργείται μια τάση να ανιχνεύσουμε κάποιες μυστήριες και αθέατες πλευρές. Σκοτεινές υποθέσεις.

Η ημέρα μπορεί να έχει αστυνομικό ρεπορτάζ, απάτες, εγκληματικότητα.

Αργά τα μεσάνυχτα και μετά θα υπάρξει μια συναισθηματική ανάσα με το εξάγωνο Σελήνης-Δία. Πλέον μπορούμε να αισθανθούμε ένα άνοιγμα και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για την επόμενη ημέρα.

Παρασκευή  27/8

Την Παρασκευή το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο γύρω στις 08:00,

Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να εισπράξουμε τους κόπους της εβδομάδας, να προσαρμοστούμε και να νιώσουμε κάποια ηρεμία μετά από τις ενδεχομένως πιο ανήσυχες ημέρες που προηγήθηκαν. Πάντως μπορούν να τελεσφορήσουν κάποιες εργασίες τόσο σήμερα όσο και αύριο.

Η ημέρα θα έχει κάποιες θετικές όψεις, ξεκινάει άμεσα με το τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης που αν και κορυφώνεται γύρω στις 16:00 θα είναι ανοικτό προς αξιοποιήση ήδη από τις 08:00 το πρωί. Είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε με το καλύτερο τρόπο τις δουλειές μας και αν είναι δυνατόν να τις ολοκληρώσουμε. Όψη που θα μας κάνει να νιώθουμε ευεξία και υγεία, αποτελεσματικότητα.

Το απόγευμα γύρω στις 23:00 η Σελήνη θα τετραγωνιστεί από το Κρόνο στον Υδροχόο όπου δυσχεραίνει πρόσκαιρα τα πράγματα και μπορεί να μας ξεβολέψει ή να μας καθυστερήσει στην διεκπεραίωση υποθέσεων ή την ανατροπή κάποιας εξόδου.

Σήμερα η αντίθεση Άρης-Ποσειδώνα αρχίζει να έχει ισχύ και θα δυναμώνει για τις επόμενες ημέρες. Περισσότερη προσοχή στον τρόπου που δρούμε και στις αβλεψίες κατά τον χειρισμό υποθέσεων, εργαλείων ΄μηχανημάτων.

Επίσης χρειάζεται προσοχή όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μην υπάρξει φανατισμός, λόγω διαμέτρου απόψεων.

Σάββατο 28/8

Το Σάββατο ξεκινάει με καλή όψη Ήλιου-Σελήνης, ο Ερμής με τον Πλούτωνα παραμένουν σε τρίγωνο γεγονός που θα απασχολήσει πολύ την προσπάθεια και τις ενέργειες να εντοπιστούν τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τα εργασιακά θέματα. Ο Άρης-Ποσειδώνας και σήμερα ενεργός.

Στις 12:00 περίπου θα έχουμε μια δυνατή σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό,  μας ενεργοποιεί να προσαρμοστούμε και να δράσουμε μέσα από έκτακτες συνθήκες που είναι πιθανό να προκύψουν-ίσως και ευχάριστες εκπλήξεις- με τη βοήθεια  της ενισχυτικής όψης  Σελήνης και Ουρανού με τον Άρη στην παρθένο. Μας βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική δράση και όσο περνάει η ώρα η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο ακριβείας με τον Άρη. Δράση, εγρήγορση και αποτελεσματικότητα. Αν και η Σελήνη στον Ταύρο δεν αρέσκεται σε κίνηση διεγείρεται από τις όψεις θετικά, ειδικά αν λειτουργήσει σε θέματα καλλωπισμού, προετοιμασίας εξόδου ή κάποια παρασκευή για ετοιμασίες κάποιας γιορτής ή κάποιου φιλικού δείπνου. Ακόμα και οι οικονομικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, φιλικές συναντήσεις με σκοπό την ψυχαγωγία ή επαγγελματικά ή ερωτικά ραντεβού.

Η Σελήνη με τον Άρη θα κάνουν ακριβές τρίγωνο στις 20:00 περίπου όμως είναι ενεργό για όλο το Σάββατο.

Η προνοητικότητα είναι επιτάχυνση δραστηριοτήτων και λιγότερη σπατάλη ενέργειας.

Ο χρόνος είναι χρήμα.

Καλή εβδομάδα!

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *