Καλάθι

Οι όψεις της Εβδομάδας 5 Σεπ-11 Σεπ

Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει θα υποδεχτεί τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ως σημαντικότερο αστρολογικό σημείο, μια Νέα Σελήνη που έχει πολύ δυνατή ενέργεια για νέα ξεκινήματα αφού κάνει πολύ δυνατό τρίγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο. Το γεγονός αυτό χρωματίζεται έντονα από την προσπάθειά μας να εγκαινιάσουμε μια ισχυρή μέθοδο οικονομικής και εργασιακής απόδοσης. Νιώθουμε έτοιμοι να προσφέρουμε και να εργαστούμε προσοδοφόρα, να μιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε για τη δουλειά μας. Είναι όμως και η Σελήνη της αντεπίθεσης, της αντιστροφής των όρων και οι φάσεις του φεγγαριού θα μας φτάσουν στην Πανσέληνο των θαυμάτων στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τη φθινοπωρινή ισημερία. Στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να αχνοσχηματίζεται η όψη τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, η όψη των παραπλανήσεων.

 Ο Ερμής κάνει πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο, μας βοηθάει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας με ορθολογικό τρόπο, να δομήσουμε τις σκέψεις μας, να σχεδιάσουμε με εποικοδομητικό τρόπο τις κινήσεις μας. Πολύ ωραία όψη επίσης  και για  γραφή, επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα. Επιπλέον ενδείκνυται στο να παρακολουθήσουμε επιμορφωτικά μαθήματα και σεμινάρια και την απόκτηση ποιοτικής και έγκυρης γνώσης. Είναι αρκετά αξιόπιστη όψη για κάτι τέτοιο, όπως επίσης και για business plan οργάνωση και επιχειρηματικά πλάνα.

Πέραν όμως αυτού η όψη της νέας σελήνης διεγείρει τις ανατρεπτικές διαδικασίες, μας ξεσηκώνει και μας β;aζει να χρησιμοποιήσουμε νέες μεθόδους. Με τη συμμετοχή του Ουρανού αναμένεται να λειτουργήσουμε αντισυμβατικά και όχι συμβιβαστικά.

Από την άλλη όμως ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό μας κάνουν περισσότερο συμβιβαστικούς ή τουλάχιστον να θέλουμε να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα των σχέσεων και της επικοινωνίας. Όμως η σκληρή όψη που δέχεται η Αφροδίτη από τον Πλούτωνα (με κορύφωση τη Δευτέρα 10 Σεπ) εκτροχοιάζει την υποχωρητικότητα μας. Δεν αφήνει περιθώριο να γίνει ο ‘’γάμος’’  με καθεστώς καταπίεσης και ανισορροπίας, εκβιασμού ή’’ βιασμού’’. Η όψη αυτή ενεργοποιεί σεξουαλικά θέματα κυρίως σε γυναίκες.

Επίσης η συγκεκριμένη όψη θέλει προσοχή σε κάποιες οικονομικές ζημιές. Η καλή είδηση είναι ότι ο Δίας στον Υδροχόο με ένα πολύ ωραίο τρίγωνο ωφελεί την Αφροδίτη τόσο κοινωνικά όσο και σε οικονομικά ανοίγματα, ακόμα και ερωτικά. Φτάνει να περιορίσουμε τις αρνητικές επιρροές και τα ύπουλα κτυπήματα του Πλούτωνα επάνω της.

Το κλίμα αυτή την εβδομάδα αναμένεται επαναστατικό, νέες λύσεις θα αναζητηθούν, θέματα δικαιοσύνης σοβαρά θα μας απασχολήσουν όπως επίσης και εργασιακά ζητήματα. Σε αυτήν την περίπτωση έρχεται αποφασιστικά  η ήδη σχηματισμένη όψη τριγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα η οποία θα θελήσει να υπάρξει σημαντική παρέμβαση στα πράγματα και να φέρει ορυμαγδό εξελίξεων και αποκαλύψεων. Οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις θα γίνουν με δυναμικό τρόπο. Και ο καθένας από εμάς αν αυτό κρίνεται αναγκαίο πρέπει να επέμβει.

Θα το παρατηρήσουμε και από τη δική μας ανάγκη να επέμβουμε, να ορίσουμε το δίκαιο. Τα εργατικά διακαιώματα σε πρώτο πλάνο, η Πανσέληνος της 21ης Σεπτεμβρίου θα αγγίξει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις σε αυτά τα θέματα.

Η Σελήνη λοιπόν ξεκινάει με την Παρθένο, μεσοβδόμαδα θα κάνει πέρασμα από το Ζυγό σχηματίζοντας κάποιες θετικές όψεις με Ερμή και Κρόνο, αργότερα και  Δία. Εξαίρεση το ταυτόχρονο παροδικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα καταλήξει στο τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί με την παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό αλλά και την είσοδο πλέον της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο λίγο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε το νου μας ότι  το κλίμα εκβιασμού και φόβου θα συνεχίσει να υφίσταται, οι οικονομικές συνθήκες περνούν σε ένα άλλο επίπεδο ή του ύψους ή του βάθους. Μπαίνουμε σε περίοδο ανταγωνισμού, σε σημείο εξαντλήσεως. Η καλή κρίση και η σωστή σύγκριση στοιχείων πρέπει να είναι ο σύμβουλός μας. Η ανανέωση των απόψεών μας φάρμακο και γιατρικό. Το συμφέρον του συνόλου θα απαιτήσει τις ορθές λύσεις.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *