Καλάθι

                       Οι όψεις της εβδομάδας

Διανύουμε μια εβδομάδα που σαν κορυφαίο  αστρολογικό γεγονός έχει την Πανσέληνο της 21ης Σεπτεμβρίου ξημερώματα Τρίτης στις τελευταίες μοίρες των Ιχθείων. Η Πανσέληνος αυτή αναμένεται να κορυφώσει την αντιπαράθεση για τα θέματα υγείας και να κινητοποιήσει ακόμα και δικαστικές ενέργειες με σκοπό την επίλυση των διαφορών. Σίγουρα πρόκειται για μια πανσέληνο που για πολλούς το ζητούμενο είναι η σωτηρία και η ανακούφιση, καμιά φορά τα πράγματα φαίνονται να βαδίζουν στο χάος και τελευταία στιγμή κάτι γίνεται και μπαίνουν όλα στη θέση τους, η ορθή ειχειρηματολογία και η πραγματογνωμοσύνη μας  οδηγεί νομοτελειακά στην ορθή κρίση. Πολύ σημαντική η Πανσέληνος για την εφαρμογή των σωστών επαγγελματικών συνθηκών, θέσπιση εργασιακής δικαιοσύνης. Η προσφορά και η ζήτηση κρίνονται μέσα από την αναμέτρηση

Ο Άρης με τον Κρόνο βρίσκονται σε θετική όψη, στην οικοθεσία της ώρας  Πανσελήνου (με επίκεντρο την Αθήνα-ώρα Ελλάδας) ο Άρης θα είναι στον 3ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι το  επικοινωνικακό κλίμα οξύνεται, ο Άρης στο ζυγό προσπαθεί να λειτουργήσει ρυθμιστικά αλλά το κάνει με ένταση, ο Κρόνος όμως γίνεται σύμμαχός του  και επιβοηθητικά στηρίζει γνωσιακά και έγκαιρα την προσπάθεια της επιβολής δίκαιων κοινωνικών ισορροπιών.

Επίσης αξιοσημείωτες όψεις κάνει και ο Ερμής. Αρχικά ένα τέλειο τρίγωνο με το Δία και ταυτόχρονα ένα τετράγωνο που δέχεται απ΄τον Πλούτωνα. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον 3ο οίκο την ώρα της Πανσελήνου, ισχυροποιεί τη θέση του σε αυτόν τον οίκο και αποκωδικοποιεί μεγάλα μυστήρια αναδεικνύοντας την αλήθεια, στο τρίγωνό του με το Δία αποδίδει με στόμφο, ευγλωττία, γνώση και αισιοδοξία την  αναβαθμισμένη άποψη της πραγματικότητας. Η όψη αυτή είναι καλή για την προώθηση εμπορικών δραστηριοτήτων, εκπαίδευσης, γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη γραφή και τη συγγραφή, τον τύπο και τα έντυπα. Μη χάσετε αυτές τις ημέρες γιατί πριν το τέλος του μήνα ο Ερμής θα αναδρομήσει. Για μια ακόμα φορά ανάδρομος σε αέρινο ζώδιο φιλικά προσκείμενο δεν θα βγάλει το χειρότερο χαρακτήρα του, καλό όμως είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν σωστά να γίνουν άμεσα.

 Προσοχή σε θέματα οδήγησης

Η όψη του Ερμή είναι βοηθητική για τη σχολική εκπαίδευση και για τους νέους μας.

Μια ακόμα σημαντική όψη είναι αυτή της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μετά τη δύσκολη  όψη της Αφροδίτης με το Κρόνο έρχεται η επίσης δύσκολη αντίθεσή της με τον Ουρανό. Όψη που φέρνει σεξουαλικά σκάνδαλα, ακόμα και ατυχίες οικονομικής φύσεως. Η όψη θα κορυφωθεί 23-24 Σεπτεμβρίου.

Η εβδομάδα μετά την Πανσέληνο έχει σελήνη στον Κριό στις  που πάντα ενεργοποιεί τα νέα ξεκινήματα. Αν σκεφτεί κανείς ότι συμπέφτει με τη φθινοπωρινή Ισημερία το γεγονός αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Η εβδομάδα  ολοκληρώνεται με τη Σελήνη στον Ταύρο και τη σύνοδό της με τον Ουρανό.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε τη Φθινοπωρινή Ισημερία, πάντα σημαντική για της εξελίξεις του φθινοπωρινού τριμήνου, επηρεάζει αρκετά τις προβλέψεις του τριμήνου. Σημαντικό το γεγονός ότι αυτή ξεκινάει με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχει δύο εκλείψεις και την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης, από τον άξονα Διδύμων-Τοξότη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Θα αναφερθούμε σε μελλοντικές αναρτήσεις στα θέματα αυτά.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL