Καλάθι

Οι όψεις της εβδομάδας

Βρισκόμαστε στο γέμισμα της Σελήνης κατευθυνόμενη στην σημαντική Πανσέληνο στις αρχές της επόμενης εμβομάδας ( η πρώτη για το 2022) στο ζώδιο του Καρκίνου, μια πανσέληνος που αναμένεται να είναι δύσκολη. Προς τα τέλη αυτή της εβδομάδας θα έχουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή η οποία θα είναι αρκετά θορυβώδης γιατί θα γίνει με σημαντική όψη συνόδου με τον Κρόνου δεχόμενη πολύ σκληρό και επιθετικό τετράγωνο από τον Ουρανό. Πάντως η Σελήνη σήμερα στον Κριό βοηθά να ξεκινήσουμε από νέα βάση την εβδομάδα…σύμμαχός μας η ώρα που θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Προσοχή θα χρειαστεί στη Σελήνη μεσοβδόμαδα όταν θα συμμετάσχει στην όψη του Ουρανού-Κρόνου-Ερμή.

Οι όψεις έχουν ήδη αποκτήσει ισχύ από τώρα όμως θα δυναμώσουν την ώρα που θα αναδρομήσει. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θα μας βάλει να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα, που απαιτούν ώριμη και εμπεριστατωμένη σκέψη, να ενσκήψουμε με ορθολογισμό και να ‘’σπάσουμε΄΄ το κεφάλι μας να βρούμε λύσεις. Αυτή τη συγκυρία έρχεται και τη χτυπάει με ένταση και ιδιομοιρία ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνοντας μεγάλα ατυχήματα ( ίσως και κάποιο γεγονός που θα πάρει διαστάσεις) ή κάποια μεγάλη βλάβη και απειλή ηλεκτρονικών συστημάτων, πληροφορικής διαδικτύου, μεταφορών και κανόνων μεταφορών. Οι όποιες αλλαγές θα έχουν καταπιεστικό χαρακτήρα, με ανάδρομο Ερμή σίγουρα δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν εύρυθμα, θα φέρουν μεγάλο προβληματισμό και αρκετό σκεπτικισμό. Αυτό αφορά και σε αλλαγές κανόνων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερη προσοχή αυτήν την περίοδο.

Η όψη αυτή έρχεται και ενεργοποιεί ξανά θέματα που απασχολούν σοβαρά το χάρτη της χώρας. Το θέμα υπογεννητικότητας, οργάνωσης θανάτων-Γεννήσεων και δημογραφικό είναι από τα κορυφαία θέματα. Θα γίνει μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα. Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα για αυτό από το καλοκαίρι του 2021. Αυτή η όψη ακουμπάει και το θέμ δυσκολίας σωστής διακυβέρνησης και αρχηγίας της χώρας. Δεν είναι μόνο τωρινό το θέμα σχετίζεται τόσο με το γενέθλιο ωροσκόπιο όσο και με το προοδευτικό.  Για λόγους ασφαλείας δεν θα αναφέρουμε κάτι περισσότερο.

Μια ακόμα όψη που θα επιμείνει αυτήν την εβδομάδα είναι αυτή του τετραγώνου Ποσειδώνα- Άρη, όψη που παρασύρει σε λάθος χειρισμούς, διεγείρει εξαπατήσεις, παρενέργειες από ουσίες. Φέρνει στην επιφάνεια και κάποια από τα προβλήματα των εμβολιασμών, ή και κάποια δυσλειτουργία στην πραγματοποίηση του προγράμματος αυτήν την περίοδο.

Ο Ήλιος πλησιάζει τον Πλούτωνα  ΄΄το μεγαλύτερο σκότος πριν την αυγή΄’ η όψη αυτή θα κυριαρχεί και στην Πανσέληνο ενεργοποιώντας σοβαρά νομικά ζητήματα, όμως ήδη από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσει να γίνεται αισθητή. Το πέρασμα του Ήλιου μέσα από τον Πλούτωνα θα μας μεταμορφώσει πλήρως, θα μπούμε άλλοι και θα βγούμε άλλοι μετά από αυτήν την όψη. Είναι το πέρασμα από το σκότος πριν υποδεχτούμε την νέα ημέρα, δεν είναι εύκολο να αντέξει κάποιος αυτήν την όψη. Θα υπάρξει έντονη διάθεση να επιβληθεί εξουσιαστική μανία, θα δημιουργηθεί έντονη ανάγκη να ανανεωθούμε, να αναγεννηθούμε. Πολιτικές εξελίξεις σημαντικές θα υπάρξουν σίγουρα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έρχεται να δώσει ανάσα, φωνάζει για ανεξαρτησία, βοηθάει νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, φρεσκάδα στις επαφές (αν και ανάδρομη η Αφροδίτη), νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *