Καλάθι

Ατομική και φιλοσοφική στόχευση με σκοπό την άμεση υλοποίηση. Εσωτερική προετοιμασία αλλά και άμεση εφαρμογή.

Στην εβδομάδα που μας έρχεται δεσπόζει η Πανσέληνος, Πανσέληνος στο ζυγό, στον άξονα των παρορμητικών ζωδίων. Σαν πρώτη εντύπωση παρατηρώντας το χάρτη της πανσελήνου βλέπουμε ότι η Σελήνη δεν κάνει άλλες όψεις εκείνη την ώρα πέρα από την τριπλή αντίθεση με Ήλιο-Χείρωνα και Δία που βρίσκονται σε σύνοδο στον Κριό και τις 150° όψη με τον Ουρανό, όψη που δημιουργεί μια ένταση στις επικείμενες συμφωνίες και συνεργασίες κυρίως στον εργασιακό τομέα.

Η παρουσία του Χείρωνα- για άλλη μια φορά σε όψη Πανσελήνου – αλλά και του Ουρανού μας κάνει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί με την υγεία, τους τραυματισμούς και τα ατυχήματα. Το διάστημα αυτό πάντως ενδείκυται για θεραπείες, ακόμα και εσωτερικές πνευματικές εργασίες με δυναμικές και αποτελεσματικές μεθόδους.

Αυτό όμως που κυρίως πραγματεύεται η όψη είναι η έντονη προτροπή του Κριού να προχωρήσουμε μπροστά, να βρούμε ανοικτό δρόμο και προοπτική επέκτασης χωρίς αγκυλώσεις από το παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι εν μέρει μια τέτοια βλέψη μπορεί να περπατήσει όμως ο Άρης στον Καρκίνο μας δείχνει ότι το νήμα της εξέλιξής μας έχει ενεργά στοιχεία του παρελθόντος και λόγω της όψης τριγώνου με τον Κρόνο ενισχύει την οργανωμένη και μεθοδική δράση με συνέπεια και ροή στις κινήσεις.

Η Σελήνη στο Ζυγό και μάλιστα στον 6ο οίκο ζητά την ανασύνταξη μέσα στην εργασιακή μας καθημερινότητα, τους συνεργάτες. Δε θέλει την απομόνωση και όσες ατομικές απαιτήσεις αν έχουμε υπάρχουν πάντα δοσοληψίες με τα πρόσωπα που συμμετέχουν ενεργά μαζί μας σε ότι κάνουμε. Αυτό που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα είναι οι συμφωνιες- κυρίως επαγγελματικές και οικονομικές- γιατί ενω υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα που τις ευνοεί αυτές έρχονται να διαταραχθούν αρχικά από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η οποία όμως αποκλίνει και την όψη Ουρανού – Σελήνης, όψεις που προκαλούν ξαφνικές αναπάντεχες ανατροπές, αλλά ταυτόχρονα και επαναφορά προτάσεων και συνεργασιών με άτομα που είχαμε υποτιμήσει τις προθέσεις τους.

Αυτό όμως που είναι σηματικό για όλους αυτή τη στιγμή είναι η δική μας διαθεσιμότητα, η δική μας ξεκάθαρη στάση και πρόθεση να είναι σύμφωνη και ομόφωνη με τις δικές μας ικανότητες και δυνατότητες και να μην αφήνουν κενά παραθυράκια αμφισβήτησης. Οι υπερβολές βέβαια και η υπερεκτίμηση του εαυτού μας δε θα λείψουν όμως μπορούν να μας ωθήσουν να βρούμε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα να κινηθούμε με ισχή, στόχευση και ανθεκτικότητα τονίζοντας τις δικές μας αξιώσεις με ξεκάθαρο τρόπο γιατί αν δε γίνει αυτό τότε μπορεί οι δικές μας διαφοροποιήσεις να φέρουν ανατροπές.

Οι παρορμήσεις πάντως θα είναι έντονες όπως και η ανυπομονησία για γρήγορα και λυτρωτικά αποτελέσματα. Ο Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με το Β.Δεσμό της Σελήνής επιζητώντας καλές φιλίες και καλές οικονομικές και εμπορικές και ασφαλείς αποδόσεις. Μάλιστα το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ερμή και το Β.Δεσμό μπορούν να ανοίξουν νέους εμπορικούς δρόμους με ρεαλιστικά δεδομένα και ρεαλιστική φιλική στήριξη που θα έχει μέλλον και διάρκεια, αρκεί να γίνουν σωστά και μεθοδευμένα βήματα. θα πρέπει όμως να δοθεί αυξημένη προσοχή γιατί στις 4 Απρλίου ο Ερμής θα περάσει στον Ταυρο και θα δεχτεί αμέσως δύσκολη όψη από τον Πλούτωνα, αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για τις μετακινήσεις όσο και για τις διανοητικές δυσλειτουργίες που μπορούν να οδηγήσουν σε απονεννοημένα βήματα. Επίσης θα χρειαστούν προφύλλαξη τα ηλεκτρονικά συστήματα, οι συσυσκευές και οι προσωπικοί κωδικοί ασφαλείας. Υπολογίζουμε ότι ο Ερμής θα περάσει γρήγορα από αυτή τη φάση και να αποκατασταθούν τα θέματα με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου και Άρη στη συνέχεια.

Μπορεί ο Κριός και η έντονη παρουσία πλανητών στον παρορμητικό σταυρό να είνια αυξημένη αυτό το διάστημα όμως ο Άρης διανύει μια σχετικά αργή πορεία που σημαίνει ότι η ταχύτητα εξέλιξης σε ότι κάνουμε δε φτάνει το maximum, είναι όμως σε έντονος ρυθμόυς. Σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα θα αυξηθεί η ταχύτητά του. Προσοχή στη γκρίνια! Ο Άρης στον 3ο φέρνει εντάσεις σε οικογενειακά θέματα, είναι προτιμότερο να τον εκμεταλλευτούμε σε θέματα ρυθμίσεων διαχειριστικών ζητημάτων σε σχέση με το σπίτι.

Τα κρατικά θέματα, τα πολιτικά και διεθνή ζητήματα θα συνεχίσουν να απασχολούν. Θέματα άμυνας, μυστικών υπηρεσιών και οργανώσεων. Υπάρχει στρατιωτικό παρασκήνιο και ενέργειες διασφάλισης. Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει με συνδυασμούς σχημάτων και συνεργασίες. Αν ανατρέξει κάποιος σε προηγούμενα άρθρα θα δει αναλύσεις σχετικά με την είσοοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο και του Κρόνου στους Ιχθείς. Ο Πλούτωνας σε λίγους μήνες θα κάνει τετράγωνο ακριβείας με τους δεσμούς της Σελήνης όμως ήδη έχει ενεργοποιήσει παρασκηνιακές κινήσεις ομάδων. Ο δε Κρόνος κάνει ήδη τρίγωνο και βοηθαει σε κάποιους τομείς κυρίως σε θέματα καριέρας, οργάνωσης και γνώσης, επιπλέον βοηθάει τις δομικές εργασίες με χρόνιες προοπτικές.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *