Καλάθι

Σταδιακά μπαίνοντας στη νέα εβδομάδα έχουμε μια σχετική λήξη συναγερμού από τις όψεις τις πανσελήνου. Η απόκλιση των όψεων μας βοηθά απελευθερωθούμε κάπως τόσο από τα απρόβλεπτα του Ήλιου με τον Ουρανό όσο και από τις δεσμευτικές καταστάσεις της αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου που δοκιμάζει τα πρέπει και τα θέλω μας. Ο Λέοντας μας θέλει κυρίαρχους και απελευθερωμένους στο παιχνίδι και ο Κρόνος βάζει κάποιες αντιστάσεις λόγω υποχρεώσεων. Υπομονή για λίγες ημέρες άλλωστε και ο Άρης στον Ταύρο που όξυνε περισσότερο το σκηνικό με τετράγωνα σε Ήλιο-Ουρανό-Κρόνο βαδίζει προς την είσοδό του στους Διδύμους.

Η θετική του όψη με τον κυβερνήτη των Ιχθείων και τον κυβερνήτη του Σκορπιού σίγουρα βοήθησαν ώστε να μην εκδηλωθούν τα χειρότερα σενάρια. Ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και παρακολουθεί πιο στενά τις αστρολογικές εξελίξεις και αυτό βοηθάει στα προληπτικά μέτρα που παίρνει σε σχέση με παλαιότερες εποχές. Ο Άρης θα μείνει εώς το τέλος της εβδομάδας στον Ταύρο, η όψη του με τον Πλούτωνα θα επιδράσει στη θετική επέμβαση της ανώτερης πνευματικής βούλησης προκειμένου να αποφευχθούν καταστροφές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι πολλές από τις καταστροφές που βλέπουμε είναι μια ήπια εκδήλωση μεγαλύτερων που θα μπορούσαν να συμβούν.

Η Αφροδίτη μας έκανε να βιώσουμε αρκετή συναισθηματική ανασφάλεια στον Καρκίνο και πλέον έχοντας κάνει την είσοδό της στο Λέοντα πιο απαιτητική. Δημιουργεί την ανάγκη για χλιδές, εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν, δυνατή και απόλυτη στάση στα ερωτικά ζητήματα (αδιαπραγμάτευτη)περιμένει την έλευση του καβαλάρη με το λευκό άλογο!

Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει μια τάση επίδειξης της ομορφιάς που με την όψη Αφροδίτης Δία σε τρίγωνο μπορεί να φτάσει και σε υπερβολική προβολή και επιδειξιομανία, με λάμψη και οπτικά εφφέ. Θα φέρει όμως και γενναιόδωρες ανταμοιβές, πληθώρα οικονομικών αγαθών. Σίγουρα όμως συμπεριλαμβάνεται στα θετικά η όψη αυτή και έρχεται για άλλη μια φορά να συνηγορήσει θετικά και ο επερχόμενος Άρης στους Διδύμους που προσδίδει φήμη, δημόσιο λόγο και εμφανίσεις θεάματα και κοινωνικότητα, συμπληρώνοντας έτσι ένα σχήμα με πολύ μεγάλη εμπορική κινητικότητα. Για την ώρα ο Άρης βρίσκεται ακόμα στον Ταύρο όπου βγάζει αρκετό αισθησιασμό, καλλιτεχνική δράση αλλά επίσης αρκετή αβεβαιότητα και κτητικότητα.

Σε διεθνές επίπεδο ο Άρης στους Διδύμους θα φέρει αρκετές λεκτικές αψιμαχίες και διπλωματικό πόλεμο. Σε πρώτη φάση πάντως δεν κάνει κάποια αρνητική όψη, όμως θα διεγείρει τις εκλείψεις που έγιναν στον άξονα διδύμων τοξότη και θα προκαλέσει λεκτικά και επικοινωνιακά επεισόδια αλλά και μια απαίτηση εξάπλωσης των εμπορικών κινήσεων. Θα ανοίξει για τα καλά η μάχη των καυσίμων μετακίνησης και μεταφοράς εμπορευμάτων.

Ερμής-Ουρανός σε τρίγωνο, πολύ καλή όψη για σύγχρονες μεθοδολογίες, τεχνολογίες και οικονομικές αναλύσεις, θα δημιουργηθούν εξελιγμένα μοντέλα υπολογισμού δεδομένων που θα φανούν χρήσιμα. Αν και περίοδος; διακοπών κάντε σχεδιάστε τις κινήσεις σας αυτές τις ημέρες επάνω ρε ένα ρεαλιστικό αλλά διορατικό άξονα για το μέλλον. Τα επιχειρήματα θα έχουν βάση και αποδείξει με αυτή την όψη, θα ακουστούν ορθά συμπεράσματα και αναλύσεις, ότι δεν ευσταθεί δεν θα λαμβάνεται στα σοβαρά.

Θεωρούμε απαραίτητη μια σύντομη αναφορά στο εξάγωνο Πλούτωνα-Ποσειδώνα πλανήτες που εκπροσωπούν υδάτινα ζώδια και βρίσκονται σε όψη σχεδόν εξαγώνου κατά απόκλιση ή κατά σύγκλιση κατά τη διάρκεια όλης της υγειονομικής κρίσης. Η δράση αυτών των δύο σχετίζεται άμεσα και με τη φαρμακευτική έξαρση σε συνδυασμό με το θανατικό που πλήττει τον πλανήτη. Επίσης εδώ οφείλεται και η άνοδος των κερδών από την αυξημένη παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων και αναλωσίμων. Κανονικά αυτή η όψη θα έπρεπε να είναι βοηθητική όμως οι βαρείς πλανήτες ακόμα και σε θετικές όψεις μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα δίνοντας λύσεις τύπου το μη χείρον βέλτιστον.

Όψη που αυξάνει την ψυχοπονιά για το κοινωνικό δράμα που έχει βιωθεί αλλά δημιουργεί παράλληλα και ένα βαθύ μεταφυσικό περιβάλλον που οι πιο ανήσυχες προσωπικότητες μπορούν να εμβαθύνουν και να υποκινήσουν με τη λειτουργία του βαθύ ασυνειδήτου την ενεργοποίηση σημαντικών αλλαγών, αυτό βέβαια γίνεται με εσωτερικές μεθόδους ψυχολογικής ώθησης και κατεύθυνσης της ενέργειας. Οι πιο αφυπνισμένοι γνωρίζουν όπως επίσης και όσοι ασχολούνται με τη μαγεία.

Δυστυχώς όμως πολλά προβλήματα έχουν επιφέρει όσοι ασχολούνται με αρνητικές προθέσεις με τις μεταφυσικές αυτές δραστηριότητες, για αυτό καλό είναι να ενεργοποιείτε την προστασία σας κυρίως τις ώρες του ύπνου ώστε να αποφεύγετε πιθανές αρνητικές επιρροές.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *