Καλάθι

Για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει δεν παρατηρούμε αλλαγή πλανητών σε άλλα ζώδια. Η παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω συνεχίζεται και σε συνδυασμό με το Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο παραμένουν ενεργοποιημένα τα γήινα ζώδια που σημαίνει οτι κυρίως πρακτικά, διαχειριστικά και ζητήματα υλικής φύσεως είναι σε πρώτο πλάνο.

Η είδηση βεβαίως είναι ότι ο Ουρανός πλέον είναι ορθόδρομος, από τις 27 Ιανουαρίου στις 09:35 το πρωί, καθιστώντας έτσι μόνο ορθόδρομους πλανήτες στο συνολικό αστρολογικό τοπίο. Αυτό θα κρατήσει όλο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, κάτι που βοηθάει στην αξιοποίηση της ενέργειας.

Ο Ουρανός ορθοδρόμησε στον δεύτερο οίκο κάνοντας ένα ισχυρό τρίγωνο με τον Άρη και τον Ερμή στον Αιγόκερω που βρίσκονται σε σύνοδο. Ερμής και Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ισχυρογνωμοσύνη και ο αιχμηρός λόγος. Στη ζωδιακή του Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει οργανωτικά και να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία με οργανόγραμμα ρεαλιστικό και λειτουργικό, σε τρίγωνο με τον Ουρανό η μεθοδικότητα αυξάνεται ακόμα περισσότερο και σε θέματα οικονομικής προοπτικής και διαχείρισης.

Ερμής και Ουρανός αυξάνουν πάντα την επιστημονική σκέψη, πληροφορίες που θα λάβετε αυτές.τις ημέρες μπορεί να φανούν αρκετά χρήσιμες και να αποφέρουν κέρδη. Η όψη Άρη Ουρανού ενισχύει τις σημαντικές τομές και τις βελτιωτικές αλλαγές, επεμβάσεις.

Ο Δίας με τον Κρόνο συνεχίζουν την πορεία εξαγώνου η οποία είναι αρκετά θετική συγκυρία που δεν πρέπει να αξιοποιηθεί στο μέγιστο για ποιοτικές κινήσεις σε επαγγελματικά και όχι μόνο πλάνα. Η όψη αυτή μπορεί να δώσει και σωστές αποφάσεις σε δικαστικά ζητήματα. Όποιος έχει τέτοιου είδους υποθέσεις καλό είναι να εκμεταλλευτεί αυτήν την όψη.

Η όψη Αφροδίτη-Δία σε τρίγωνο παραμένει και αυτήν την εβδομάδα αν και προς το τέλος αρχίζει η απόκλιση της όψης. Έτσι το έδαφος είναι καλό για να ευδοκιμήσουν οικονομικές υποθέσεις, ενώ και αισθηματικά ζητήματα υπάρχει αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις. Σε αυτό βοηθούν και συγκυρίες στην αρχή της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου το οποίο αλλά δεν θα διαρκέσει για πολύ, δίνει όμως ένα καλό έναυσμα ευνοώντας κάποιες συγκυρίες.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες θα βρεθεί στις μοίρες που είχε αναδρομήσει πριν αρκετούς μήνες στα μέσα Ιουνίου του 2023, έτσι πλέον ξετυλίγεται το κουβα΄ρι του χρόνου που αφορά στο μέλλον, στο άγραφο χαρτί μιας νέας ρο΄ής πραγμάτων.

Για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε την επαναστατική διάθεση του Πλούτωνα στον Υδροχόο- ειδικά τώρα που ορθοδρομεί ο Ουρανός, έχει διπλή αξία-ρίχνοντας μια απλή ματιά στο ειδησιογραφικό δελτίο της Γαλλίας θα δούμε για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα αρχίσει να θέτει τη νέα ατζέντα στην ανθρωπότητα, κανείς όμως δεν μπορεί να υποσχεθεί σταθερότητα όταν ένας κακεγέρτης του σταθερού άξονα βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο και μάλιστα όχι σε θέση ισχύος.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL