Καλάθι

Τελευταία εβδομάδα του Κριού, μια εβδομάδα πριν από την κορύφωση της συνόδου Δία-Ουρανού, μια εβδομάδα και κάτι πριν την Πανσέληνο και το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Το διάστημα αυτό ήταν και είναι πολύ δυνατό με αρκετά υψηλό ενεργειακό δυναμικό αν και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον ανάδρομο Ερμή, τις Εκλείψεις που έγιναν και φυσικά την δυσφορία της όψης Άρη-Κρόνου.

Πριν αναλύσουμε τα της εβδομάδας θα χρειαστεί να επισημάνουμε άλλη μια φορά ότι οι Ηλιακές Εκλείψεις δεν είναι σαν τις σεληνιακές, οι σεληνιακές “φουσκώνουν τα νερά”και τις συναισθηματικές ταραχές μπορούν να φέρουν φαινόμενα έντονα αλλά όχι απαραίτητα γεγονότα βάθους, εκτός βέβαια αν συνδυαστικά προκύψει κάτι τέτοιο. Οι Ηλιακές όμως επιδρούν στο μέλλον, χαράζουν πορεία και δρόμο στα πράγματα και έχουν βάθος χρόνου και σημασίας. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν έξαρση εντός των ημερών της Έκλειψης, όμως η διάρκεια της επιρροής τους μπορεί να επιδράσει σε ποιοτικό επίπεδο στο μέλλον. Ειδικά σε Εκλείψεις που γίνονται πολύ κοντά στους Δεσμούς της Σελήνης όπως η τελευταία με sterlium στον Κριό.

Ένα τόσο ισχυρό φαινόμενο ολικής Ηλιακής Έκλειψης με έντονη παρουσία πλανητών στον Κριό μας δείχνει την ευθεία πρόθεση προς μια δράση. Ο Κριός σαν παρορμητικό ζώδιο απαιτεί άμεση επίτευξη στόχου. Και η συμμετοχή του Χείρωνα τονίζει πως δεν πρέπει να αναλώνεται κάνεις σε άσκοπες μάχες γιατί και αυτές μπορούν να φέρουν μοιραίο πλήγμα.

Μέρες λοιπόν με τόσο δυνατή ενέργεια καλό είναι να κάνουμε ασκήσεις ευθυγράμμισης με τον σκοπό ζωής μας και να ισχυροποιούμε την πρόθεσή μας. Ένας λόγος παραπάνω είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που κορυφώνεται μεσοβδόμαδα, ο Ερμής αυτήν την εβδομάδα μεγαλώνει την ταχύτητά του προς τα πίσω αφού είναι ανάδρομος και έτσι θα συναντηθεί με τον Ήλιο. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι οι σύνοδος αυτή βγάζει πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη όμως βοηθάει τα νοητικά downloads και την προβολή των απόψεών μας και των προθέσεων στους άλλους. Με την ανάλογη προσοχή όμως μην προκληθούν επεισόδια.

Η Αφροδίτη στον Κριό οδεύει και αυτή σε μια συνάντηση με σημειολογικό χαρακτήρα με το Β.Δεσμό. Αυτή η σύνοδος θα φέρει μοιραίες συναντήσεις και σχέσεις, γνωριμίες που θα έχουν μέλλον. Η Αφροδίτη στον Κριό βέβαια είναι οξύθυμη, με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο μπορεί να προκαλέσει πάθος, κεραυνοβόλο έρωτα, πάθος αλλά και έντονες έχθρες.

Τέλος της εβδομάδας θα κορυφωθεί η σύνοδος Δία-Ουρανού, μεγάλης σημασίας σύνοδος που δε συμβαίνει συχνά. Στο ζώδιο του Ταύρου έχει να συμβεί από το Μάιο του 1941 στο ΒΠΠ. Η όψη είναι ήδη ενεργή και η εμβέλειά της παγκόσμια δυναμόνωντας τη διάθεση για μεγάλες νίκες, μεγάλα οικονομικά επιτεύγματα, μεγάλα υλοποιητικά σχέδια με ισχυρές συμμαχίες. Λόγω του έντονου περιβάλλοντος Κριού όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να προκαλούν μιλιταριστικές αντιπαλότητες και στρατοπέδευση. Η σύνοδος όμως Δία-Ουρανού σχετίζεται και με τεχνολογικά, φιλοσοφικά επιτεύγματα.

Η επερχόμενη Πανσέληνος της 24ης Απριλίου συμπίπτει με την Ορθοδρόμηση του Ερμή είναι μια Πανσέληνος με οικονομικό πρόταγμα και αντιδικίες για θέματα οικονομικά και όχι μόνο, με έντονα αναταγωνιστικό και εκδικητικό χρώμα, ενώ ταυτόχρονα βγάζει στην επιφάνεια νομικά θέματα σε σχέση με οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα.

Ο Άρης στους Ιχθείς, βγαίνει πλέον από την εποπτεία του Κρόνου και λέγεται να συμμετάσχει σε ένα πολύ τυχερό και λειτουργικό εξάγωνο με το Δία, έτσι υποθέσεις που παρουσίαζαν καθυστερήσεις μέχρι πρότινος από τώρα θα κυλήσουν με τον παράγοντα τύχης να δίνει περισσότερη ώθηση και ταχύτητα. Επιπλέον μπορούν να υπάρξουν πιο εύκολα συμφωνίες και γάμοι με ευνοϊκές προοπτικές για ανάπτυξη. Λόγω Ιχθείων οι παραπλανήσεις και οι κινήσεις αντιπερισπασμού χρειάζονται προσοχή.

Έτσι λοιπόν περιγράφοντας την εβδομάδα εστιάζουμε ότι υπάρχει αρκετή δύναμη υλοποίησης, ισχυρή πνευματική δύναμη και είναι σημαντική η βούληση του καθενός σε μια περίοδο με ισχυρές συνόδους είναι ακόμα πιο σημαντικό για όλους να ενεργοποιούμε θετικές προθέσεις με ανάταση πνεύματος ώστε να επιβληθεί το φως έναντι του σκότους. Το φεγγάρι που γεμίζει έχει ευκαιρίες για ευημερία όμως καταλήγει σε μια άκρως επικίνδυνη Πανσέληνο κρίσιμη για τις οικονομίκές ισορροπίες. Θ χρειαστεί οπωσδήποτε προσοχή στους χειρισμούς γιατί ακόμα και αυτοί που φαίνονται χαμένοι θα αντιδράσουν κανείς δε φαίνεται να θέλει να πουλήσει φθηνά το τομάρι του και εύκολα μπορούν τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL