Καλάθι

Οι όψεις της Εβδομάδας

Η εβδομάδα που ξεκινάει προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, οικονομικές συναλλαγές και εμπορική δραστηριότητα.  Η Σελήνη βρίσκεται στο γέμισμα πριν την Πανσέληνο της επόμενης Κυριακής. Αποκαλύψεις αναμένονται για μία ακόμα φορά στη διάρκεια του έτους, και κάποιες περίεργες εξελίξεις σε θέματα οικονομίας και πληρωμών.

Η όψη Ήλιου- Ποσειδώνα σε τετράγωνο σήμερα και η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω και του Άρη στον Τοξότη στις 14 Δεκ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν την εβδομάδα που διανύουμε. Ο Άρης στον Τοξότη θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τα όριά μας και τη γκάμα της δράσης μας, ενδείκνυται για δραστηριότητες στην ύπαιθρο και για και για χειμερινά σπορ. Επίσης όσοι δραστηριοποιούνται με το εξωτερικό μπορούν κάλλιστα να ενισχύσουν τις εργασίες τους για εξάπλωση.

Το ίδιο ισχύει και για τι μετακινήσεις, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αρνητική όψη που να επηρεάζει τον Άρη. Όμως όπως είχαμε αναφέρει ακριβώς κατά την είσοδό του στον Τοξότη θα συναντήσει το Ν. Δεσμό στο Τοξότη, γεγονός που πυροδοτεί σίγουρα παλιές υποθέσεις, αν και εφόσον μας βασανίζουν παλαιές υποθέσεις είναι πολύ πιθανό να διεγερθούν και να βγάλουν ένταση. Για τις γυναίκες ίσως υπάρξουν επιστροφές παλιών προσώπων ερωτικού ενδιαφέροντος.

Ο Άρης στον Τοξότη αγαπάει την περιπέτεια και την επικινδυνότητα, τις παράτολμες ενέργειες, την αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων ή την επέκταση παλαιών. Είναι ριψοκίνδυνος και αψηφά τους κινδύνους και το κόστος.

Ο Ερμής αφήνει το αυθόρμητο ζώδιο του Τοξότη και ερχόμενος μέσα στον Αιγόκερω θα απαιτήσει από εμάς οργανωτικότητα και τάξη, να μεθοδεύσουμε με προγραμματισμό τις επόμενες κινήσεις μας, να κανονίσουμε με ρεαλισμό τις επόμενες κινήσεις μας. Με καλή ισοστάθμιση Ερμής και Άρης και ο Ερμής μπορούν να μας δώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα, να μας ενθουσιάσουμε και να μας ωθήσουν να κανονίσουμε σωστά τις πιο ακραίες επιθυμίες μας.

Ο Ουρανός με τον Κρόνο όμως έχουν άλλα σχέδια και για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για τυχόν ανατροπές των προδιαγεγραμμένων. Περιορισμοί που πιθανών να έχουν κοινωνικό ή οικονομικό χαρακτήρα κάποιο  εγκλεισμό η περιορισμό αν όχι γενικού χαρακτήρα επιλεκτικού. Πάντως η όψη κορυφώνεται και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Για την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα έχουμε πει πολλά είναι απόλυτα ενεργοποιημένη και βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, υπόγειες οικονομικές υποθέσεις και διαβουλεύσεις,  σοβαρές υποθέσεις σε θέματα δικαιοσύνης και στους δικαστικούς κύκλους. Σε όψεις σαν αυτή υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις ακόμα και όταν  τα γεγονότα δε τα βλέπει το φως της δημοσιότητας, δουλεύουν υπογείως και είναι περισσότερο σημαντικά από τα εμφανή. Όμως από άποψη δικαίου θα έχουμε εξελίξεις γιατί η όψη αυτή δημιουργεί βαρύτητα. Επίσης απασχολεί πρόσωπα εξουσίας αλλά και γενικότερα τις εξουσιαστικές σχέσεις και μεταξύ συντρόφων ή συνεργατών, προσώπων εξουσίας. Πειθαρχικά ή ακόμα και ανάγκη επιδιόρθωσης των κακώς κειμένων μιας διοικητικής ανωμαλίας.

G.Christopoulos

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL