Καλάθι

Ένα νέο φεγγάρι ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα. Ένα νέο φεγγάρι που αναμένεται να κορυφωθεί με την Πανσέληνο στις 22 Ιουνίου μια μέρα μετά το θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα έχει περάσει στον Καρκίνο.

Ο Ερμής βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Κυβερνήτη των Ιχθείων αυξάνοντας τη διαίσθηση και τη διάθεση οραματισμό, με τη Νέα Σελήνη θα έχει περάσει και αυτός στους Διδύμους όπου θα βρίσκονται εκεί και οι Δίας, Αφροδίτη, Ήλιος και Σελήνη.

Αναμφισβήτητα μια περίοδος με έντονα επικοινωνιακά στοιχεία, προβολή και λάμψη. Η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτη είναι ακριβείας και δυναμώνει την ανάγκη για προβολή της εικόνας και της επίδειξης, της καλλιτεχνική προβολής. Είναι όμως αυτό που λέμε “καμμένη” η Αφροδίτη και αυτό για τις σχέσεις συχνά δημιουργεί πρόβλημα στη φύση της Αφροδίτης, αν και δημιουργεί υπερβολική έλξη, μαγνητισμό και συμπάθεια αυτή είναι δύσκολο να εκφραστεί σωστά.

Υπάρχουν υποθέσεις που θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, δικαστικού ενδιαφέροντος, Νόμων. Ο Κρόνος χτυπάει με τετράγωνο τη Νέα Σελήνη και υποχρεώνει στην απόκτηση μαθημάτων, δεν επιτρέπει την εύκολη λύση και φέρνει κάποια εμπόδια στην εργασία.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μεγαλοϊδεατισμό και βοηθάει στην καινοτομική σκέψη, τις κερδοφόρες ιδέες, τις οικονομικές λύσεις, τα μεταφορικά μέσα. Τα υπερβολικά λόγια όμως δεν θα λείψουν. Επίσης θα υπάρξουν εξελίξεις με ανακαινίσεις και επισκευές ακινήτων, εμπορικές κινήσεις και τροποποιήσεις ακινήτων.

Ο Άρης βγαίνοντας από τον Κριό διεγείρει και την περσινή Έκλειψη στον Κριό, την Έκλειψη της αποσταθεροποίησης και των πολεμικών προκλήσεων. Μέσα στον 7ο οίκο μπορει εύκολα να προκαλέσει εχθρικές ενέργειες από φίλους και εχθρούς. Μπαίνοντας στον Ταύρο δημιουργεί αρκετές πιέσεις για την επίτευτξη οικονομικών στόχων, με τετράγωνο από τον Πλούτωνα εκτός απλό εχθροπραξίες μπορεί να προκαλέσει σεισμικές διεγέρσεις.

Τα τετράγωνα Ηλίου-Κρόνου Άρη-Πλούτωνα αντίστοιχα είναι από τις πιο δύσκολες για αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορούν να φέρουν κάποια κόπωση και υπόγεια χτυπήματα. Σε κάθε περίπτωση ο Ερμής είναι το πιο αξιόπιστο εργαλείο για να μας αποφέρει οφέλη τις προσεχείς ημέρες. Η κοινωνικότητα επίσης, με πνευματικές συζητήσεις, επικοδομητική αναταλλαγή απόψεων, σωστά επιχειρήματα. Η κοινή γνώμη θα είναι πλήρως απασχολημένη με πλούσια επικαιρότητα.

G.Christopoulos

Feng Shui and Astrology Consulting


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL