Καλάθι

Μια πανσέληνος που σκοπό έχει εμπειρίες και σκέψεις να βρουν μια ισορροπία. Όταν βιώνονται τα προβλήματα παρασυρόμαστε από τους ρυθμούς τους και δεν υποβάλουμε τον εαυτό μας ή δεν δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη ενέργεια να διανοηθούμε και να αντιληφθούμε το νόημα όλου αυτού που ζούμε. Έτσι παρασυρόμαστε χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση σε ποιο ωφέλιμα σημεία που θα μας έδιναν πικ έξυπνες λύσεις και λιγότερη θολούρα. Εδώ έρχεται και μας χτυπάει την πόρτα η ερμηνευτική πόλωση και μας λέει: ” πριν πράξεις σκέψου, σε εξυπηρετεί όλο αυτό ή απλά σε συμπαρασύρει σε ντόμινο ενεργειών και πράξεων”.

Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις!

Μια Πανσέληνος που θέλει να μας διδάξει πως πάνω στην τούρλα λίγα λεπτά ηρεμίας δίνουν τη φώτιση για τη λύση., έτσι φεύγει η σύγχυση και ο χρόνος αρχίζει να κυλάει υπέρ μας και για να συμβεί όλο αυτό χρειάζεται η γνώση ώστε ο Κρόνος να γίνει σύμμαχος. Η αντικειμενική ματιά περνάει από το φίλτρο των αντιθέσεων και η αλήθεια επιτυγχάνεται όταν βλέπουμε και την αντίθετη οπτική γωνία, έτσι αποφεύγουμε τη σύγχυση των ιδεών Αφροδίτη-Ουρανός και Β.Δεσμός. Μοιραίο και απροσδόκητοι έρωτες,παράφοροι και παθιασμένοι. Η ερωτική έκφραση ζητά κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο. Εξελίξεις φέρνει και στα οικονομικά αυτή η όψη με ξαφνικά και απρόοπτα, ευκαιρίες με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο Άρης στον Κριό έχει κι αυτός οργή και πάθος που σε υπερβολή μπορεί να φτάσουν σε συγκρούσεις ή εχθροπραξίες, υποτιμητικές ενέργειες συζύγων.

Ουρανός- Β.Δεσμός σε σύνοδο Θα χρειαστεί να θυμόμαστε μια ημερομηνία, αυτή είναι η 26η Ιουλίου και οι μέρες που ακολουθούν πριν και μετά. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι παρόμοια σύνοδος υπήρξε για τελευταία φορά στις 20 Μαρτίου του 2007 στο ηλιοστάσιο. Τότε ήταν στους Ιχθείς, τέτοιες όψεις επηρεάζουν τις παγκόσμιες εξελίξεις και αλλάζουν τις σταθερές που κινείται ο κόσμος, επίσης δημιουργούν και κινήματα με ιδεολογία που υποστηρίζεται ακτιβιστικά ή κάποιο νέο πολιτικό σχήμα. Όψη που ενεργοποιεί και εκλογές.

Γενικώς όμως εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο, τότε το 2007 ήταν η περίοδος που κορυφώθηκε η φαινομενική οικονομική ευμάρεια και ουσιαστικά και στήθηκε το σκηνικό της οικονομικής κρίσης. Στην παρούσα φάση όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά και αυτή έγκειται στη συμμετοχή του Άρη στη σύνοδο που διεγείρει (όλες τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού) με ένταση την όψη και δημιουργεί επαναστατικό και εκρηκτικό κλίμα που θα μεταφερθεί και στον Αύγουστο και την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Είναι πολλές οι εκδοχές ερμηνείας, θα επιχειρήσουμε κάποιες, αυτές φαίνεται να αφορούν σε μια προσπάθεια του κόσμου να βγει από τις οικονομικές δυσχέρειες, να απαιτήσει ένα νέο καθεστώς συνθηκών διαβίωσης. Εννοείται ότι οικολογικές και κλιματικές εκδηλώσεις ευνοούνται με αυτήν την όψη όπως και τεχνολογική επιρροή στη λειτουργία της φύσης.

Η αστρολογική συγκυρία ίσως δημιουργήσει κάποιες δυσάρεστες πιέσεις τυραννικού χαρακτήρα στα θέματα αυτά, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανάγκη αλλαγών σε βασικές συνήθειες διατροφής, διαβίωσης και διαχείρισης χρεών. Δεν αποκλείεται ακόμα και η απαλλαγή από δυσβάσταχτα χρέη ή κάτι σχετικό. Ελπίζουμε βέβαια όχι με πόλεμο που είναι μια πάγια τακτική. Να θυμίσουμε ότι ο Β.Παγκόσμιος πόλεμος είχε Ουρανό στον Ταύρο στις 21°(τώρα θα είναι στις 18°) και Δία στον Κριό όπως τώρα.

Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Κρόνος και ο Ουρανός εκείνη την περίοδο θα αρχίσουν σχηματίζουν ξανά τετράγωνο γεγονός που μας είχε αφήσει κάπως ήσυχους-έξω από περιορισμούς- τους τελευταίους μήνες. Η σύνοδος θα κλείσει κι άλλο όσο θα περνάει ο καιρός επηρεάζοντας δυσμενώς τις συνθήκες. Αυτό βέβαια θα συμβάλει αποδομητικά στα όποια σχέδια θέσπισης περίεργων εφαρμογών εξουσιαστικών συστημάτων. Επιστρέφοντας στην Πανσέληνο. Ο Ερμής και πάλι στους Διδύμους ορθόδρομος και δυνατός τρέχει με άλλες ταχύτητες και βγάζει στο φως ορθά συμπεράσματα και δημοσιεύσεις. Σημαντική είναι και η σύνοδος του Άρη με το Χείρωνα, όψη τραυματισμού που προκαλεί και ισχυρά πλήγματα στον αντίπαλο, είναι όμως και θεραπευτική όψη. Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Χείρωνας έχει σταθεί στις μοίρες του γενεθλίου Ήλιου του ΝΑΤΟ γεγονός που που-με τη συμμετοχή του Άρη-διεγείρει το ρόλο του προκαλώντας το να ενεργήσει αποφασιστικά ή αλλιώς να υποβαθμιστεί. Στο παρελθόν έχει επιδείξει πολλές στρατιωτικές επεμβάσεις και με τη διέγερση του Άρη δεν αποκλείεται να δούμε κάτι τέτοιο ξανά.

‘Οπως είχαμε πει στο προηγούμενο άρθρο θα υπάρξουν αρκετά σκάνδαλα, η Πανσέληνος δείχνει τις τάσεις της ήδη με το γέμισμα του φεγγαριού έχουν βγει αρκετά σκάνδαλα στην επιφάνεια, οι όψεις ευνοούν την έρευνα σε βάθος και την δημοσίευσή τους από τον τύπο. Αυτές οι αποκαλύψεις θα αλλάξουν την άποψη της κοινής γνώμης!

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL