Καλάθι

Βαδίζουμε στην τελευταία εβδομάδσ πριν το νέο φεγγάρι, σε μια εβδομάδα που έχει τρεις σημαντικές μετατοπίσεις ζωδιακών θέσεων.

1) Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης, αλλαγή των καρμικών γεγονότων.

2) Ο Άρης περνάεξ στο ζώδιο του της Παρθένου.

3) Ο Ερμής θα μεταβεί στη ζωδιακή του Λέοντα.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε όπως είχαμε πει είχε καλές αστρολογικές συγκυρίες παρά τα προβλήματα κάποιων όψεων-κυρίως του Άρη και της Αφροδίτης με τους κακεγέρτες- οι υπόλοιποι σχημάτισαν αρμονικςς όψεις που βοήθησαν στο ρολάρισμα και την εύκολη επεκτατική πορέία κάποιων πραγμάτων.

Η Αφροδίτη στις 24 Ιουλίου θα γίνει ανάδρομη, βρίσκεται στη ζωδιακή περιοχή του Λέοντα και η διάαθεση για ομορφιά, εκλεκρικότητα, καμάρι και υπερηφάνεια συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Λόγω λοιπόν της επερχόμενης ανάδρομης πορείας της έχει επιβραδύνει την ταχύτητά της με αποτέλεσμα να κάνει όψη διαρκείας με τον Ποσειδώνα, αν και αρχικά απαλλαχτήκαμε από την όψη Αφροδίτης-Ουρανού, δυστυχώς η όψη της 150° θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.

Ξεκινώντας από τα τέλη της εβδομάδας με κυμμενόμενη όμως ισχύ, αλλά αρκετά ικανή να οδηγήσει σε ναυάγια συναισθηματικά και απογοητεύσεις. Ειδικά σε σχέσεις που έχουν φαντασιακό χαρακτήρα και “ελπιδοφόρα σημάδια” που βασίζονται σε αβάσταχτη επιθυμία. Σε αυτήν την όψη χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξει ανώμαλη προσγείωση.

Επίσης σε αυτήν την όψη εμπλέκεται και το θέμα των οικονομικών προσδοκιών που δημιουργούν έντονες επιθυμίες. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα οδηγούν σε διάχυση της επιθυμίας λόγω πλάνης. Για την ώρα στο μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα δώσει καρπούς και οφέλη, ανενόχλητη, αποδίδοντας φήμη σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Καρκίνο που θα είναι σε καλή γωνία μαζί της.

Ο Άρης πριν περάσει στην Παρθένο θα κορυφώσει την όψη 150° με τον Πλούτωνα, όψη που αν και πρόσκαιρη είναι ικανή να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, εγκληματικότητας, βιασμών, ακόμα και σεισμών. Η μεγαλύτερη κορύφωση (και επικινδυνότητα) αυτής της όψης θα είναι τη Δευτέρα. Λόγω των ζωδιακών Λέοντα και Αιγόκερω δεν αποκλείσται να εμπλακούν στην όψη πολιτικά πρόσωπα.

Έχουμε τονίσει ότι οι πλανήτες στο Λέοντα προκαλούν φιλονικείες και αρχηγικές συγκρούσεις. Στο πέρασμα του Άρη στην Παρθένο-σε συνδιασμό και με τις υπόλοιπες όψεις- θα υπάρχει αυξημένη διάθεση για εργατικότητα, έρευνα, λογιστικά και επιστημονικά θέματα, επισκευές κτλ, ακόμα και χειρουργικέςεπεμβάσεις ή άλλες ιατρικές ενέργειες.

Ο Ηλιος μας γλύκανε αυτήν την εβδομάδα με τις καλές όψεις που έκανε ταυτόχρονα με τον κυβερνήτη του τοξότη αλλά ακόμα και με τον Ερμή. Για αυτήν την εβδομάδα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενισχύει την ικανότητα επυκολης προσρμογής και της επίτευξης επιτυχιών που φέρνουν διασημότητα και εξάπλωση της φήμης. Σε αυτό το σημείο όμως θα αναφέρουμε ότι η όψη αυτή ευνοεί και τις επαναστάσεις, δηλ λόγω όψεων που φέρνουν εγκληματικές ενέργεες, σκανδαλώδη εγκλήματα, πολιτικά εγκλήματα, σε μια όψη σαν αυτή η ανάγκη προστασίας και (Ήλιος στον Καρκίνο και ο Ερμής στις τελευταίες μοίρες τουΚαρκίνου) είναι αυξημένη και κάνοντας όψη με τον Ουρανό μαζικοποιεί τη δράση του και τη μεθοδολογία του ακόμη απέναντι σε αυτό που θεωρείται δημόσια απειλή.

Ο Ερμής θα περάσει στο Λέοντα, τοπείσμα για κυριαρχία επικρατεί σε αυυτή τη θεση, σταθερό και απόλυτο ζώδιο για τον Ερμή. Η συγκεκριμένη θέση πάντως ενισχύει την ικανότητα για προφητείες και μαντείες, λειτουργεί αρκετά διασθητικά παρά λογικά, όμως διακατέχεται από αρκετή ισχυρογνωμοσύνη και ισχυροποιεί τις απαιτήσεις του.

Δεσμοί της Σελήνης, ένας πλήρης κύκλος των Δεσμών γύρω από όλα τα ζώδια. διαρκεί 18έτη περίπου. Έτσι λοιπόν για το επόμενο διάστημα θα βρεθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού, αυτό έχει να συμβεί απλο τα τέλη Νοεμβρίου του 2004. Ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώνεται ένας πλήρης κύκλος. Επειδή η σελίδα Feng Shui Road είναι εξειδικευμένη στο feng shui είναι σημαντικο να τονίσουμε οτι ο κλυκλος αυτός συμπίπτει με τον κύκλο της περιόδου 8 (2004-2024), πριν υποδεχτούμε την περίοδο 9 (2024-2044) που ξεκινάει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Αν και δε φαίνεται αισθητό αυτή τη στιγμή, υπό κανονικές αυνθήκες με την αλλαγή των Δεσμών βγαίνουμε από αυτό που ονομάζουμε οικονομική κρίση, αλλά και την εγκληματικότητα, εκδικητικότητα που έφερε ο Ν.Δεσμός στο Σκορπιό, το λύσιμο λογαριασμών, τα κυκλώματα νύχτας, του υποκόσμου. Ας ελπίσουμε στο τέλος να μην μας φυλλάει κάποια εντυπωσιακή έξοδο

Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ζυγού-Κριού

Όπως ο άξονας Σκορπιού – Ταύρου κυβερνάται από Άρη και Αφροδίτη, έτσι και ο άξονας Ζυγού-Κριού κυβερνάται από Αφροδίτη-Άρη. Αυτό σημαίνει ότι η δράση και οι συνεργασίες επηρεάζονται άμεσα από καρμικά ζητήματα που αφορούν στην ισορρροπία διημερών σχέσεων.

Τώρα από καρμικής απόψεως μπαίνουμε στην εποχή της ευθιξίας, της κρίσης που φέρνουν οι συμβιβασμοί, το κάρμα των σχέσεων. Τα καρμικά συμπλέγματα των σχέσεων είναι περίεργα και δεν μπορούμε πάντα να ορίζουμε τι ακριβώς υποδεικνύει μια καρμική σχέση-που πολλές φορές- είναι απαραίτητο να βιωθεί για καρμικούς λόγους. Έτσι λοιπόν διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι ήρθε η ώρα της επίλυσης ζητημάτων που αφορούν τις σχέσεις, την υποχωρητικότητα και τους συμβιβασμούς.

Ο Β.Δεσμός στον Κριό όμως μας ωθεί σε πρωτοβουλίες και φέρει αυξημένο κίνδυνο συγκρούσεων γιατί θα υπάρχει παρορμητισμός. Ο Κριός λειτουργεί ακαριαία, με δυνατά ένστικτα που συνδέονται με μια ακατέργαστη πνευματική ώθηση, πύρινη, με υψηλό ενεργειακό δυναμικό δράσης. Αυτό μέσα και από το σκηνικό των Εκλείψεων που θα συμβούν στο άξονα είναι επίφοβο για ξεσπάσματα συγκρούσεων ακόμα και πολεμικών.

Σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσουν όλοι την ανάγκη να αποκατασταθούν οι ισορροπίες και να δηλώσουν πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις τους μέσα στις σχέσεις. Θα πραγματευτούν ζητήματα όπως η συναισθηματική εξάρτηση σε συνδυασμό με την ακεραιότητα και την ευθύτητα που απαιτεί ο Β.Δεσμός στον Κριό.

Η περίοδος όπου ο Δεσμός της Σελήνης ήταν στη 0 μοίρα του Κριού ήταν τον Ιούνιο του 2006 και αυτό θα ξανασυμβεί τον Ιανουάριο του 2025, λίγο αργότερα στα μισά του 2025 θα έχουμε τη σύνοδο Κρόνου και Ποσειδώνα στις πρώτες μοίρες του Κριού, μια ΄συνοδος αρκετά σημαντική και χρωματίζει και αυτή με μιλιταριστικό χρώμα και διάθεση. Κριός δε σημαίνει πάντα πόλεμος, όμως δείχνει μεγαλύτερη δυναμικότητα, δυναμικότητα που θα τη δούμε και στο γυναικείο φύλο.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL