Καλάθι

Ένα νέο ελπιδοφόρο φεγγάρι ξεκίνησε στις 8 Μαΐου. Ένα φεγγάρι αισιόδοξο από πολλές απόψεις που θα κορυφωθεί με την Πανσέληνο στις 23 του μηνός, μια Πανσέληνος που θα γίνει στις πρώτες μοίρες του Τοξότη αφού ο Ήλιος πλέον θα έχει περάσει στους Διδύμους.

Ας δούμε όμως πως εκτυλίσσεται το αστρολογικό σκηνικό των όψεων στις διελεύσεις των επόμενων ημερών και πως ενεργοποιούντσι με την Νέα Σελήνη.

Όπως είχαμε αναφέρει ο ισχυρός Άρης στον Κριό θα ενεργοποιήσει τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν αρχές γενομένης από την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό του Μαρτίου. Οι σεληνιακές Εκλείψεις συχνά δημιουργούν πλημμυρικά φαινόμενα ή άλλες καταστροφές και επηρεάζουν και την υγεία. Σε μια Έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού επηρεάζεται σαφώς και ο διαπροσωπικός τομέας, οι διμερείς σχέσεις και φυσικά είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν διαμάχες.

Περίπου στις ημέρες της Πανσελήνου αναμένεται ο Άρης να πάει στις μοίρες που έγινε η Ηλιακή Έκλειψη βάζοντας και εκεί φωτιά στις επικείμενες μάχες. Λίγο πριν Άρης και Β.Δεσμός θα έχουν βρεθεί σε σύνοδο, όψη που ενεργοποιεί μοιραίες συγκρούσεις και διαμάχες. Αυτή η όψη όμως μπορεί να δώσει μεγάλες αθλητικές επιδόσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έχει τον Ήλιο και τη Σελήνη στον ωροσκόπο, γεγονός που τονώνει την υγεία και την ανθεκτικότητα, ενεργοποιεί τις ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, σε επαγγελματικό, σε υποθέσεις κληρονομικών και ακινήτων. Ήλιος-Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μια βοηθητική για τέτοιου είδους θέματα, όψη για επικοδομητικές κινήσεις.

Δίας, Ουρανός στον Ταύρο, Αφροδίτη και αυτή στον Ταύρο σχηματίζουν ένα πολύ δυνατό sterlium που ενισχύει όσα προαναφέραμε παραπάνω και επιπλέον δίνει πεμφαση σε εμπορικές κινήσεις και ενίσχυση του καλλωπισμού, της σωματικής υγείας και φυσικής κατάστασης, καλή διατροφή κτλ.

Η παρουσία πλανητών στον Κριό και στον 12ο οίκο προκαλούν ανησυχία σχετικά με πολεμικά ζητήματα, θέματα ενόπλων δυνάμεων και μυστικών πολεμικών επιχειρήσεων. Με τη σύνοδο Ερμή- Χείρωνα να επαναλλαμβάνεται ξανά (αφού πλέον ο ορθόδρομος Ερμής πιστεύει στις που ήταν) και βοηθάει σε θέματα επισκευών και θεραπειών. Όμως επαναφέρει τη σκληρή κριτική με σκληρή γλώσσα με απειλές και επιθέσεις. Επιθέσεις που πλέον δε μένουν στα λόγια αφού ο Άρης στον Κριό μπορεί κάλλιστα να εκδηλώσει στην πράξη τις απειλητικές του διαθέσεις. Επικίνδυνη θέση για περιστατικά εγκληματικότητας.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται.για ένα νέο φεγγάρι που δίνει τροφή για οικονομική ευπορία και με την Πανσέληνο να έχει κάποιες θετικές όψεις. Μια από αυτές είναι το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα και το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα. Αυτό δείχνει ότι θα υπάρξουν ισχυρά ψυχικά αποθέματα που μπορούν να βοηθήσουν την αφθονία και τις οικονομικές επιτυχίες.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL