Καλάθι

Μετά την Πανσέληνο, στο άδειασμα πλέον της Σελήνης και ταχύτητες σταδιακά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν. Η πορεία του Δία αρχίζει να επιταχύνεται, ο Άρης στους Διδύμους θα γίνει ορθόδρoμος μέσα στην εβδομάδα αλλά θα είναι σχεδόν στάσιμος και μένει μόνον ο Ερμής και ο Ουρανός όπου εώς το τέλος της επόμενης εβδομάδας όλοι πλανήτες θα είναι ορθόδρομοι. Αυτό βοηθάει στην ταχύτητα των εξελίξεων και της προόδου στις υποθέσεις μας, αλλά αυτό θα συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου όταν ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο, γεγονός που συμπίπτει με την ορθοδρόμησει του Ουρανού που φαίνεται να αρκετά σημειολογική από άποψης t;iming.

Ας δούμε όμως πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες αστρολογικά, αναμφισβήτητα θα πιαστούμε από το τρίγωνο Αφροδίτης και Άρη που βοηθάει τις επικοινωνίες, τη δικτύωση και τη συμμετοχή σε συλλογικότητες. Η Αφροδίτη στον υδροχόο ενδιαφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις και επικοινωνία ιδεών. Στα ερωτικά της όμως δεν είναι πολύ αξιόπιστη και αν συνυπολογίσουμε το τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης και αργότερα και με τον Ουρανό ίσως έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις ή και κάποια διάθεση απελευθέρωσης. Τόσο σε επίπεδο συμφωνιών, φιλίας, ερωτικής και οικονομικής φύσεως θέματα ενδέχεται να έχουν ανατροπές ή να υποστούν κάποια δοκιμασία και κλειδονισμούς.

Πάντως το αέρινο τρίγωνο δεν αρέσκεται σε περιορισμούς, μπορεί ο Ερμής και ο Ήλιος να βρίσκονται στον Αιγόκερω όμως βοηθούν περισσότερο στην οργάνωση και κάποια όρια παρά στη στέρηση ελευθερίας που απαιτεί η Αφροδίτη. Η εξωστρέφεια, η επικοινωνία, ο πλουραλισμός, η ανάδειξη των ταλέντων η συμμετοχή σε ομάδες. Όταν υπάρχει κοινός στόχος απαιτείται περισσότερη διάθεση προσαρμοστικότητας, ανοικτό μυαλό να δούμε και το διαφορετικό. Σε όψη όμως με τον Ουρανό το διαφορετικό μπορεί να γίνει εκκεντρικό – επαναστατικό και η κατάσταση να εκτραχυνθεί, η κτητικότητα και η ακαμψία δε θα λειτουργήσει ούτε όμως και η τυφλή υπακοή, καθώς υπάρχει μια σχετική κόπωση από το μοτίβο επαναλήψεων. Πάντως αναμένεται στροφή σε επίπεδο σχέσεων.

Προσοχή θα χρειαστεί στις σκληρές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τις άτσαλες εκφράσεις.Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις, ας το προσέξουμε. Ας χειριστούμε με λεπτότητα τις υποθέσεις μας αυτήν την εβδομάδα για να κυλήσουν ομαλά οι συνεργασίες και οι στόχοι, οι πιθανές ακυρώσεις είναι εντός προγράμματος, κάποιες υποθέσεις ίσως είναι μοιραίο να μην ευδοκιμήσουν. Αναμένεται στροφή σε επίπεδο σχέσεων.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη των Ιχθείων θα βοηθήσει να οραματιστούμε πιο ιδανικά το μέλλον, απλά θα χρειαστεί να προσθέσουμε νεωτεριστικά στοιχεία σε αυτό και όχι φθαρτά υλικά που δεν άντεξαν στο χρόνο. Όση λογική και αν διαθέτουμε πάντα υπάρχει ένα συναισθηματικό αποτύπωμα σε ότι σκεφτόμαστε και πράττουμε και αυτό καθορίζει την ικανοποίησή μας σε οτιδήποτε ζούμε.

Υ.Γ Την Πανσέληνο της 7ης Ιανουαρίου παρατηρήθηκε το φαινόμενο έντονης ανησυχίας και νευρικότητας από μαρτυρίες διάφορων ατόμων, η ιδιαιτερότητα αυτή οφείλεται στον Αγιασμό των υδάτων της ημέρας των Φώτων όπου σε συνδυασμό με τη μεταμεσονύκτια πανσέληνο στο επίσης υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου δημιούργησαν υπερβολική φόρτιση, βεβαίως αυτή η φόρτιση δυνάμωσε εξαιτίας της όψης εξαγώνου Σελήνης Ουρανού.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL