Καλάθι

Ήλιος, Σελήνη, Χείρωνας, τραύμα και θεραπεία. Ο πόνος είναι δάσκαλος. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Ολική Έκλειψη Ηλίου λοιπόν σημειώνεται στις 8 Απριλίου 2024, το φαινόμενο.θα είναι απόλυτα ορατό στην Αμερικανική Ήπειρο. Επηρεάζει και αστρολικά τις ΗΠΑ.

Η Ηλιακή αυτή Έκλειψη στον Κριό βρίσκεται αρκετά κοντά στο Β.Δεσμό της Σελήνης, μόλις 4° απόκλιση γεγονός που δείχνει την καρμική βαρύτητα που αυτό εκφράζει. Βεβαίως το ελπιδοφόρο είναι ότι στην όψη αυτή δεν συμμετέχει κάποιος από τους γνωστούς κακεγέρτες και αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό στοιχείο. Οσο για τη συμμετοχή του Χείρωνα θα μιλήσουμε παρακάτω.

Ήλιος, Σελήνη, Χείρωνας σε σύνοδο ακριβείας, Β Δεσμός, Ερμής και Αφροδίτη όλοι στον Κριό, ένα sterlium στο βιαστικό, ορμητικό και παρορμητικό ζώδιο του Κριου. Ο Κριός-και με την παρουσία του Ερμή στον Κριό- χαρακτηρίζεται από οξύνεια και γρήγορη δράση. Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν τον Κριό ανεγκέφαλο γιατί ο Κριός έχει ισχυρή πνευματική σύνδεση που τον καθιστά ταχύ και ενστικτώδη.

Σε αυτήν την Έκλειψη είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένα άνοιγμα στο μέλλον, η πύλη άνοιξε στις 4/4/2024 όταν Ήλιος και Β.Δεσμός ήρθαν σε σύνοδο, είναι μια πύλη δημιουργίας εκεί όπου ο Κριός θέλει να αναδείξει τη δύναμη του, την πρωτοβουλία του, να ανοίξει νέο δρόμο, νέο φως. Εδώ όμως έρχεται η Έκλειψη και ο Χείρωνας να βάλουν μια άσκηση εργασίας και να θέσουν τους προβληματισμούς και τα φίλτρα της μαχητικότητας και της επιθετικότητας, γιατί υπάρχουν και μάχες οι οποίες δεν έχουν νόημα και σημασία όμως αφήνουν τα τραύματά του.

Ο Χείρωνας όμως μας δείχνει και την αντίθετη οπτική που λέει ότι υπάρχουν τραύματα που οδηγούν σε λύση χρόνιων θεμάτων ή άλλες φορές όταν κάποιος βιάζεται υπερβολικά υπάρχει ένα προειδοποιητικό τραύμα που του υποδεικνύει να επανεξετάσει που οδεύει και γιατί. Όπως και να χει λοιπόν τόσο ο Χείρωνας, όσο ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η Έκλειψη που διεγείρει τον άξονα Κριού-Ζυγού δημιουργούν χρονικές συσπάσεις σε σχέση με αυτό το άνοιγμα στο μέλλον.

Ο Ερμής ανάδρομος ζητάει επανεξέταση των θεμάτων όμως δεν μπορεί να αντισταθεί και στη φύση του Κριού που ωθεί τα πράγματα μπροστά. Ο Χέιρωνας από τη μεριά του σε σύνοδο και αυτός με τον Ερμή οδηγεί σε πιθανότητες ατυχημάτικών καταστάσεων λόγω βιασύνης. Οι δυό τους κάνουν ένα δυνατό ντουέτο που βοηθάει στις αναλύσεις και την πραγματογνωμοσυνη, στις επισκευές. Αυξάνουν όμως και την κριτική διάθεση, ο Ερμής στον Κριό βγάζει ισχυρογνωμοσύνη και επιθετικό λόγο.

Έκλειψη με sterlium στον Κριό με τη συμμετοχή του Β.Δεσμού στον Κριό! Ας μη γελιόμαστε υπάρχει ξεκάθαρο μιλιταριστικό χρώμα σε αυτήν την όψη, σαφέστατα υπάρχει πρόκληση στα θέματα Ειρήνης. Το κριαρίσιο στοιχείο δίνει βήμα για την ισχυροποίηση δυνάμεων και αυτό δημιουργεί αντιδράσεις σε όσους είχαν ως δεδομένη την επικράτησή από το παρελθόν.

Έχουμε τονίσει σε αρκετά άρθρα ότι η Έκλειψη αγγίζει τα ωροσκόπιο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και το ρόλο που διαδραματίζουν στα παγκόσμια δρώμμενα. Η σύνοδος Δία και Ουρανού γίνεται σε ευαίσθητες μοίρες που θυμίζουν το ΒΠΠ και δείχνουν ότι υπάρχουν ισχυρές συμπράξεις και συμμαχίες που επιζητούν την κυριαρχία σε επίπεδο πλούτου, πολιτικών και εμπορικών σχηματισμών. Έτσι η πιθανότητα σύγκρουσης δυνάμεων είναι πολύ πιθανή. Θεωρούμε ότι ο Χείρωνας ίσως δώσει τη λύση όμως αυτή η λύση είναι δύσκολο να μην έχει κάποιο χειρώνιο πλήγμα.

Όλοι οι πλανήτες στον Κριό αλλά ο κυβερνήτης του Κριού Άρης βρίσκεται ακόμα στους Ιχθείς. Αναφερθήκαμε στον Άρη και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι μια θέση όπου βγάζει παράφορα συναισθήματα, χαοτικά και μπερδεμένα, ο Άρης λοιπόν στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθεί σε σύνοδο ακριβείας με τον Κρόνο, οι δύο κακοποιοί, αφενός ο Κρόνος δεσμεύει και μπλοκάρει τη Δράση του Άρη αφετέρου ο Άρης προσκρούσει επάνω στον Κρόνο και τον διεγείρει.

Η όψη αυτή φέρνει εγκληματικότητα και απάτη όμως οδηγεί φέρνει και το τέλος μιας απάτης. Ο Κρόνος στους Ιχθείς δημιουργεί προβλήματα στην κατανόηση, δυσκολεύεται να βάλει όρια, επιρρεπής στη λήθη συχνά δημιουργεί ψυχολογικές αμφιθυμίες και από ηθικής απόψεως υπάρχει μια άστατη ρευστότητα που οδηγεί σε αψυχολόγητες συμπεριφορές. Η σύνοδος αυτή εφιστά ιδιαίτερη προσοχή σε κλοπές και διαρρήξεις. Είναι μια σύνοδος που σε αρκετές υποθέσεις βάζει χρονικού περιορισμούς (dead lines), αυτό μπορεί να κολλήσει κάποιες προσπάθειες για λύσιμο εκκρεμοτήτων όμως μετά τα μισά της εβδομάδας θα ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Η Αφροδίτη πλέον στον Κριό, απαλλάχθηκε από τη σύνοδο της με τον Ποσειδώνα, η είσοδός της στον Κριό αυξάνει τον παρορμητισμό και την ταχύτητα στα αισθηματικά. Μη ξεχνάμε όμως ότι η Αφροδίτη στον Κριό είναι πυρηφλεγής και συχνά πολεμοχαρής και τις αρέσουν οι εντάσεις. Αυτό σε συνδυασμό με το sterlium στον Κριό ανεβάζει τους μιλιταριστικούς δείκτες.

Η Έκλειψη στον Κριό είναι το highlight της εβδομάδας, εστιάζει στη δύναμη και την επιδίωξη της επιτυχίας, την επιβολή του ισχυρού. Στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων, σε κοσμικό επίπεδο των διμερών σχέσεων σε αυτήν την Έκλειψη αυτός που θέλει να επικρατήσει θα κάνει ένα βήμα μπροστά. Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ισορροπίες στον άξονα Κριού-Ζυγού. Με την ισχυροποίηση θέσεων και κινήσεων.

Όπως σε κάθε νέο φεγγάρι έτσι και τώρα βλέπουμε και τις τάσεις της Πανσέληνου οι οποίες χρωματίζουν το γέμισμα του φεγγαριού. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η Πανσέληνος θα γίνει στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού στις 24/4/2024, μοίρες ευαίσθητες για τον οικονομικό τομέα και τις οικονομικές σχέσεις με τον Πλούτωνα να χτυπάει με Τ τετράγωνο Ήλιο και Σελήνη, αναμφισβήτητα μια όψη στην κόψη του ξυραφιού, αρκετά βίαιη, από αυτήν την Πανσέληνο θα εξαρτηθούν πολλά γιατί μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές στια οικονομικές αντιστοιχίες και τις οικονομικές σχέσεις, επάρκεια και αυτάρκεια πλούτου.

Επιπλέον εκείνο το διάστημα θα βρισκόμαστε στην κορύφωση της συνόδου Δία-Ουρανού. Την ημερομηνία αυτή την έχουμε επισημάνει ως σημαντική εδώ και δύο χρόνια. Θα αναφερθούμε στα επόμενα άρθρα πιο αναλυτικά.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL