Καλάθι

Άρης και Αφροδίτη. Ερωτικό ζεύγος!

Και το καυτό ερώτημα είναι: Πόλεμος για την ειρήνη; ή ειρήνη που μοιάζει με πόλεμο;

Οι δυο τους συμπορεύονται τους τελευταίους μήνες και σίγουρα προσδίδουν μια ομοφωνία και αρμονία στην έκφρασή τους, όμως αλληλοκαταπιέζονται και μας στρεσσάρουν ταυτόχρονα. Το πέρασμά τους από τον Αιγόκερω εκτός ότι διέγειρε τη μεγάλη σύνοδο του 2020 στον Αιγόκερω διέγειρε και τον Πλούτωνα στην τρέχουσα θέση του που τυγχάνει να είναι σε αστρολογική κλείδα. Η 28η μοίρα του Αιγόκερω είναι κλείδα που φέρνει βίαιες ενέργειες. Ελπίσουμε τα πέρα δώθε του Πλούτωνα να μην έχουν τόσο μεγάλη ένταση. Η λογική όμως λέει ότι η βία αυτή μπορεί να έχει βάθος, τόσο για τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, όσο για τις κατώτερες πράξεις, αλλά και για το υπόστρωμα του πλανήτη τις γεωλογικές συνθήκες. Τους γεωφυσικούς και πολιτικούς καταποντισμούς, την διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Άρης και Αφροδίτη εισέρχονται στον Υδροχόο, σταθερό και αέρινο περιβάλλον. Αεροπορία και διάστημα, εναέριες επιχειρήσεις, η τεχνολογία αναλαμβάνει δράση, έχουμε αναφέρει ξανά για τον ηλεκτρονικό πόλεμο. Μεγάλες εταιρείες θα προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Ο Άρης στον Υδροχόο αντιδραστικός αλλά και πρωτοπόρος, η Αφροδίτη ακόμα πιο ανοιχτόμυαλη α ψυχρή και αδιάφορη. Μπορεί να βαδίσει χωρίς συναισθηματικούς ενδοιασμούς και να διευρύνει τους κύκλους και τις επαφές. Σε ένα πιο ιδεαλιστικό επίπεδο θ δούμε συμπόρευση ομοϊδεατών, σχηματισμό ομάδων δράσης και αποκατάστασης, με κοινή στόχευση και διακυβεύματα και με ανοικτή- φανερή πρόθεση. Αυτό θα φέρει περισσότερη ανάγκη ελευθερίας, θα διακηρύξει ένα νέο μέτωπο ελευθερίας και πρόνοιας. Υδροχόος και Ιχθείς θα απαιτήσουν συντονισμένες ενέργειες με ανθρωπιστικό πρόσωπο προσφοράς και αλληλο-στήριξης. Βαδίζοντας προς την πανσέληνο καλούμαστε να δυναμώσουμε και να ξεδιαλύνουμε την πίστη μας, να μεταμορφώσουμε το τοπίο με το συναισθηματικό μας συντονισμό.

Όσο βρίσκεται ο Ερμής στον Υδροχόο θα μας ωθήσει να βρούμε νοητικά και γνωσιακά το σωστό προορισμό, να ξεμπερδέψουμε τις σκέψεις μας και να τις βάλουμε σε μια ρότα, όμως τέλος της εβδομάδας ας θα περάσει στους Ιχθείς και εκεί θα χρειαστούμε αντιολισθητικά λάστιχα για να αποφύγουμε τη σύγχυση και νοητικές παγίδες. Ο Ήλιος με το Δία συνοδικά πλησιάζουν τον Ποσειδώνα και μεγεθύνουν τα πάντα, αυτή η μεγέθυνση λογικά θα αναδείξει και τη φούσκα, όμως σε πρώτη φάση διογκώνει τα πάντα και τους δίνει εκτεταμένες διαστάσεις. Μέσα σε αυτό πλαίσιο είναι και οι διεθνείς καταστάσεις (αφού συμμετέχει ο Δίας) και οι υπερτιμήσεις. Όμως εμπορικά και παραγωγικά βάσει όψεων μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη και εξάπλωση. Οτιδήποτε διαφορετικό ανήκει σε διεθνή οικονομικά παιχνίδια. Πολλά από αυτά θα επιχειρηθεί να καμουφλαριστούν και να καλυφθούν κάτω από ένα πέπλο. Δηλαδή την κάλυψη μιας απάτης μέσω άλλης απάτης. Όμως ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο θα βρεθεί σε αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που θα αλλάξουν και πάλι τη ροή των γεγονότων. Οι πόροι της γης και κυρίως οι νέοι πόροι θα μας απασχολήσουν. Οι ανάγκες κοινωνικής κάλυψης θα αναζητήσουν τους υπαίτιους για αποκατάσταση των ενεργειακών ζητημάτων.

Θα σταθούμε σε δύο σημαία. Το ένα είναι το τετράγωνο του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό κοντά στην Πανσέληνο ΄όψη εκρηκτική και επικίνδυνη. Η άλλη ενδιαφέρουσα όψη είναι η πολύ αναμενόμενη σύνοδος Δία Ποσειδώνα η οποία θα είναι κορυφωμένη όλο τον Απρίλιο όμως αρχίζει να σχηματίζεται από τώρα. Αναφερθήκαμε και πιο επάνω σε αυτήν όμως θα συμπληρώσουμε ότι η όψη είναι αυτή που θα δείξει πόσο μα πόσο μεγάλη είναι η κερδοσκοπία αυτής της περιόδου και βέβαια θα επιμείνουμε ότι και σε ατομικό επίπεδο η όψη αυτή μπορεί να φέρει τεράστια κέρδη όπως επίσης και μεγάλες σπατάλες. Σίγουρα όμως δείχνει μια εξαιρετικά κερδοσκοπική όψη η οποία θα διαρκέσει και όλο τον Απρίλιο με ένταση. Αυτή η όψη μπορεί να εγείρει και θρησκευτικά ζητήματα, ζητήματα πίστης και παγκόσμιας συγκίνησης. Επίσης μπορεί να φέρει και πλημμυρικά φαινόμενα, εκτεταμένες βροχές, υδάτινοι πόροι.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *