Καλάθι

Πανσέληνος στην Παρθένο!

Την περασμένη στο άρθρο είχαμε γράψει: ”τραυματικές αλλά και θεραπευτικές εμπειρίες”.

Ο Χείρωνας συμμετέχει σε πολλές όψεις και σαν κυβερνήτης της Παρθένου κάνοντας και όψη 150 μοιρών σχεδόν επηρεάζει πολύ τα τραύματα.

Πανσέληνος στον άξονα της προσφοράς όμως ταυτόχρονα Χειρώνια και πληγωμένη με ανοικτά τραύματα, τραύματα που αναζητούν θεραπεία και επούλωση. Σε τρίγωνο.με Ουρανό έρχεται με σοκ που βοηθάει στην αλλαγή οπτικής γωνίας και στην αλλαγή στάσης ζωής, το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο ωθεί στη συλλογική μεταμόρφωση. Στο σκηνικό της πανσελήνου Ήλιος-Κρόνος-Ερμής στους Ιχθείς μέσα στον 8ο και Ποσειδώνα στην ακμή του 9ου, σίγουρα αυτό παραπέμπει σε πένθος, συγκίνηση και ευαισθησία όμως προαναγγέλει και την προσπάθεια ψυχολογικής αναγέννησης και τη μεταστροφή του ψυχολογικού υποβάθρου μας. Η πανσέληνος έχει εξαπατήσεις όμως θα χρειαστεί να καταβληθεί προσπάθεια να βγούμε από τοτ τέλμα και την παραίτηση και να μη πνιγο΄μυε στα ύδατα των Ιχθειων και του 8ου οίκου.

Ο Ουρανός στο 10ο θα υποχρεώσει ακόμα και σε πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, με επαναστατικό τρόπο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι βρίσκεται σε τετράγωνο με το γεννέθλιο ωροσκόπιο της χώρας καθώς και σε όψη με το επιστροφικό, γεγονός που δείχνει ανατρεπτικές καταστάσεις , πολιτικές μεταβολές, αλλά και απόπειρα απαλλαγής από δύσκολες περιστάσεις. Στην παρούσα φάση κινεί επαναστατικές διαθέσεις. Στην πορεία προς την Πανσέληνο θα υπάρχει Τ τετράγωνο του Άρη με Ήλιο και Σελήνη η οποία προκαλέι συγκρούσεις.

Χείρωνας σε σύνοδο με Δία και Αφροδίτη, αντικειμενικότητα και η πνευματικότητα γίνεται το εργαλείο της αλήθειας, αυτά από τον Κριό που αρέσκεται να είναι ευθύς και μαχητικός, ακομα και ο Άρης στους Διδύμους θα πει ωμές αλήθειες και μάλοστα δημόσια. Όμως η όψη του με τον Ποσειδώνα δημιουργει κλίμα απάτης και συγκάλυψης, απόπειρα παραπλήροφόρησης και αποπροσανατολισμού. Οι ατυχείς δημόσιες δηλώσεις και τα σκάνδαλα έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον με Άρη στους Διδύμους και έπεται η συνέχεια. Ταυτόχρονα όμως είναι επιβοηθητικός για τη γρήγορη μετάδοση πληροφορίας. Μεγάλη προσοχή όμως στις παραπλανήσεις.

Είναι η αναγγελία μιαα πρώιμης Ανάστασης, το τέλος και η αρχή σε μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Στην τριπλή σύνοδο στον Κριό στον 9ο οίκο ενεργοποιούνται πολύ και οι δικαστικές μάχες, τα διεθνή ζητήματα. Όμως η σύνοδος επηρεάζει αρκετά τα ερωτικά ζητήματα τα οποία με το τρίγωνο Άρη-Αφροδίτη αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και επεκτατική διάθεση που φτάνει και σε διπλές καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μπερδέματα. Σς κάθε περίπτωση παντως τα συναισθημτικά ζητήματα είναι πολύ ενεργά.

Ο Ερμής σε θετική γωνία με τους Δεσμούς της Σελήνης ενισχύει τις φιλίκές επαφές, την κατανόηση μεταξύ ανθρώπων. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η παρουσία του Άρη στους Διδύμους τόσους μήνες επηρεάζει επικοινωνίες συγκοινωνίες. Επίσης ενεργοποιεί τις Εκλείψεις που έχουν προηγηθεί στ μεταβλήτά ζώδια την τελευτάία δυετία. Επίσης η παρουσία της Σελήνης σε σταθερά ζώδια κάνει πρόσκαιρες όψεις με Ουρανό και χρειάζεται πάντα προσοχή. Στις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών παρορμητικά κάνει όψη επικίνδυνη με Πλούτωνα και στις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών με Ποσειδώνα (όπως έγινε στην περίπτωση του τραίνου).

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο δημιουργεί προβλήματα στον 6ο, πλησιάζει στην έξοδό του από τον Αιγόκερω και συνεχίζει να γκρεμίζει το σύστημα και τις αδυναμίες του συστήματος αλλά κλαι τις αδυναμίες των κοινωνικών δομών. Άμεσα συσχετιζόμενος με τον κυβερνήτη του Αιγόκερω Κρόνου που περνάει στους Ιχθείς ζηταει περισσότερη κοινωνική συνοχή και συμμετοχή.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL