Καλάθι

Κοιτάζοντας τις όψεις της εβδομάδας βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμα ροή ενέργειας που μπορεί να αξιοποιηθεί στο επόμενο διάστημα πριν τις Εκλείψεις που συμπίπτουν με την άνάδρομη πορεία του Ερμή. Σε αυτή τη φάση όμως αν πάμε βήμα βήμα μπορούμε να τρέξουμε υποθέσεις και να έχουμε κάποια αποτελεσματικότητα, αν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί όπως θα δούμε παρακάτω.

Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων και θα περάσει στη ζωδιακή των Διδύμων. Σίγουρα στις τελευταίες αυτές μοίρες διαταράσσεται κάπως η βεβαιότητα των συναλλαγών και της αίσθησης οικονομικής ασφάλειας, όμως προσδίδει σαν οψη καλλιτεχνικές διαθέσεις και ενδείκνυται για καλωπισμό και διαδικασίες ομορφιάς. Άλλωστε η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους αρέσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, την προβολή και τη λάμψη, τη διαφήμιση, τις εμπορικές συναλλαγές, τις φιλικές συναντήσεις Η Αφροδίτη στους Διδύμους βέβαια φημίζεται και για τα ερωτικά διλήμματα και τις παράλληλες ερωτικές περιπτύξεις.

Εδώ όμως υπάρχει και αγκάθι στην είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους γιατί ο Κρόνος στους Ιχθείς παραφυλάει σε όψη τετραγώνου και προξενεί συναισθηματική φραγή, σύγχυση και δυσκολίες στις σχέσεις. Συναισθηματική ταλαιπωρία και συγκρουσιακά συναισθήματα. Συναισθήματα που θα είναι ακραία εξαιτίας και του τριγώνου της με τον Πλούτωνα και σχέσεις που θα έχουν ακραίο πάθος. Σε περιπτώσεις χρόνιων αδιέξοδων σχέσεων θα υπάρξουν χωρισμοί λόγω και της όψης Αφροδίτης-Κρόνου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει και κάποιες μεγάλες οικονομικές κινήσεις για απόκτηση πλούτου και δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια μεγάλη μετακίνηση κάποιου κεφαλαίου ή και κάποια μεγάλη μυστική δοσοληψία ή ακόμα και συγχόνευση κάποιων εταιρικών κεφαλαίων.

Η όψη αρχικά θα δυσκολέψει τις οικονομικες και εμπορικές επαφές και μπορεί να φέρει ελέγχους και αίσθημα επιβολής, ψυχανακαστικών υποχρεώσεων που δύσκολα μπορούν να τακτοποιηθούν. Υποθέσεις με άτομα κύρους ίσως καθυστερήσουν αρχικά, όταν η όψη αρχίζει να αποκλίνει σταδιακά θα αποκατασταθούν. Ο Κρόνος στους Ιχθείς δεν βοηθάει στην οργάνωση και την τάξη και είναι εύκολο κάποιος ενώ προσπαθεί να τακτοποιήσει εκρεμμότητες τελικώς να πετυχαίνει το χάος. Στην παρούσα φάση όμως ο Κρόνος θα βρεθεί σε ένα ευεργετικό εξάγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης και μπορεί να εκπληρώση κάποιες χρόνιες επιθυμίες οι οποίες βασίζονται σε κάποια προεργασία του παρελθόντος. Μεταξύ αυτών θέματα καριέρας, σπουδών και γνώσεων, κληρονιμικών ζητημ΄των,κοινωνικής ανιδιοτέλειας, κινήσεων καριέρας. Επίσης καρμική ανταπόδοση και εύνοια από μεγαλυτέρους. Η όψη θα διαρκέσει καιρό και βοηθάει στην πειθαρχία και τη σωστή διαχείριση συναισθηματικών εκρήξεων. Στο διάστημα όμως που θα υπάρχει η δύσκολη όψη με την Αφροδίτη δεν θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο. και αυτή θα κρατήσει όλη την εβδομάδα.

Προς αποφυγήν χάους η σύνοδος Ήλιου-Δία είναι πολύ ισχυρή και βοηθάει τις κινήσεις επέκτασης. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι σωστή στόχευση γιατί η παραμόρφωση και η ασυδοσία που προκαλεί αυτή η σύνοδος μπορεί εύκολα να παραπλανήσει και να ποντάρουμε σε “λάθος άλογο”. Όταν δημιουργείται υπερβολική ανάγκη για ανοίγματα πολλές φορές υπάρχει υπεραισιοδοξία που ναι μεν λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη αλλά υπολογίζει το maximum των αποδόσεων. Καλό είναι σε αυτήν την όψη να κάνουμε βήματα μπροστά όμως να υπολογίσουμε και πως θα μπορέσουμε να τα υποστηρίξουμε αργότερα. Οι επεκτάσεις χρειάζονται σωστή στόχευση. Αυτή η όψη όντως μπορεί να δώσει πολλά θετικά στην ανάπτυξη οργανισμών και να βγει εκτός συνόροων.

Επίσης δεν μπορούμε να αποκλίσουμε στρατιωτικές επεκτάσεις ή και θέματα διαστήματος. Χείρωνας-Ήλιος- Δίας είναι στον Κριό, τα οπλικά συστήματα έχουν την τιμιτική τους. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κυβερνήτης του Κριού Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο που εστιάζει στα θέματα άμυνας, εξ αυτών συνάγεται ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και όλοι νιώθουν ότι για να προστατευτούν πρέπει να επεκταθούν. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδόσει καρπούς όμως ο Άρης στον Καρκίνο λειτουργεί με θυμό και ανασφάλεια με κίνδυνο να θολώσει η κρίση με αποτέλεσμα να μη διοχετεύσει σωστά την ενέργειά του και να τα τινάξει όλα στον αέρα. Τα οικογενειακά θέματα και οι οικογενειακές διαμάχες στο επίκεντρο, όπως επίσης εθνικά θέματα που αφορούν την πατρίδα. Ο Άρης θα κάνει πολύ καλό εξάγωνο με τον Ερμή και θα υπάρξει αυξημένη διάθεση για κριτική με αιχμηρλες εκφράσεις κυρίως για θέματα υλικής ασφάλειας, αλλά και για πολιτικά θέματα.

Ο Ερμής στον Ταύρο δίνει έμφαση στα πρακτικά ζητήματα και την κάλυψη υλικών αναγκών, όσο περνάει ο καιρός θα πλησιάζει στις μοίρες που βρίκεται ο Ουρανός όμως πριν τον φτάσει θα γίνει ανάδρομος. Σε εκείνη τη χρονική φάση θα είναι σχεδόν στάσιμος αλλά πολύ κοντά στον Ουρανό κάνοντας σύνοδο. Σύνοδο που θα μας απασχολήσει σε οικονομικά θέματα, ηλεκτρονικές πληρωμές και ηλεκτρονικό χρήμα, εμπορικές δοδοληψίες.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *