Καλάθι

Δύο Κυβερνήτες Ισχυροί αλλάζουν ζώδιο

ο Άρης περνάει από τον Κριό στον Ταύρο, ο Ερμής από τους Διδύμους στον Καρκίνο.

Θέσεις που κάνουν προβληματική τη δράση τους. Αρκετή επιμονή και εμμονή σε συγκεκριμένες σκέψεις και συγκεκριμένες ενέργειες. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορούν να αποσυμφορήσουν την ατμόσφαιρα.

Όπως κάνουμε σχεδόν σε κάθε άρθρο σήμερα θα κάνουμε ειδική αναφορά στη διέλευση του Ουρανού που θεωρείται κρίσιμη. Για τη σύνοδο Άρη Ουρανού και Β.Δεσμού αναφερθήκαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Θεωρούμε ότι θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις γύρω από χρηματοπιστωτικά ζητήματα, ισολογισμούς, χρέη, διατροφή, κλίμα, κτηνοτροφία και καλλιέργεια. Πολύ πιθανό να αναζητηθεί καίρια λύση από κάποια νέα κίνηση καταναλωτών. Ο Ουρανός βοηθάει την οργάνωση ομάδων και κινημάτων. Αν όμως δε γίνει κάποια τέτοια κίνηση τότε δημιουργείται κίνδυνο να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη δυσχέρεια λόγω χρεών και οικονομικής ανωμαλίας. Οπότε η πριβόητη αυτή τριπλή σύνοδος 27/7-2022 είναι πολύ πιθανό να φέρει Σοκ. Βεβαίως η όψη θα ενεργοποιηθεί πιο πριν και μπορούμε ήδη να τη θεωρήσουμε ενεργή, όμως τότε θα διεγερθεί πολύ από τον Άρη.

Αυτήν την εβδομάδα ο Άρης θα εισέλθει στον Ταύρο δημιουργώντας μεγάλες τριβές στον γύρω από οικονομικά θέματα και οικονομικούς συσχετισμούς. Τα τελευταία 4 έτη ο Ουρανός διελαύνει στον Ταύρο, όπως όλοι γνωρίζετε η θέση του Ουρανού στον Ταύρο δε θεωρείται αρμονική με αποτέλεσμα να μη βγάζει εύκολα κάποια θετικά στοιχεία. Για την ακρίβεια ακόμα και αν θέλει να βγάλει κάτι θετικό θα το κάνει με δύσκολο και ενοχλητικό τρόπο. Βέβαια μιλάμε για Ουρανό, οπότε είναι δεδομένο ότι η δράση του γίνεται με ξαφνικό και απρόσμενο τρόπο δηλ. δεν ελέγχεται εύκολα.

Το μήνυμα του Ουρανού στον Ταύρο ήταν εξαρχής η διαφοροποίηση της φυσικής μας πραγματικότητας και της διαβίωσης μας στο φυσικό πεδίο. Αυτό συνεπάγεται και των φυσικών μας αναγκών και κυρίως των διατροφικών μας συνηθειών, των καλλιεργειών κτλ. Μέσα σε αυτές είναι και χρηματοπιστωτικές δοσοληψίες αλλά και οι ηλεκτρονικές εφαρμογές που συνδέονται με το προφίλ μας. Μας υποχρεώνει σε μια αλλαγή της ανθρώπινης ταυτότητας που συναρτάται με μια αλλαγή στη σχέση μας με τους φυσικούς πόρους της γης, των φυσικών ισορροπιών και της θέσης του ατόμου στο οικοσύστημα.

Στρέβλωση του φυσικού πεδίου, το κανονικό σαν κανονικό (κανονικότητα) αλλά είναι κανονικό; είναι σύμφωνο με τους νόμους της Αρμονίας; Ο Ουρανός και ο Β. Δεσμός σε σύνοδο, με ποιον τρόπο θα καθαρίσει το κάρμα των ανθρώπων, ποια θα είναι η έκβαση των χρεών; Η σημαντική αυτή αστρολογική σύνοδος είναι κρίσιμη γιατί θα σκάσουν τα χρέη και οι συνέπειές τους, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε απαλοιφή χρεών που όμως αυτά θα συνοδεύονται σίγουρα από κάποιο πιστωτικό γεγονός ή κάποιες συμφωνίες διακρατικές στην καλύτερη περίπτωση. Όμως μέσα στις καρμικές οφειλές μας είναι και η υπερκατανάλωση πόρων, η σπατάλη και ο επιβλαβής τρόπος διαβίωσης.

Ο λόγος που όλα αυτά συσχετίζονται έχει άμεση σχέση και με τον Κρόνο στον Υδροχόο (Κυβερνήτη του Ουρανού) και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που κυβερνάει ο Κρόνος, άρα το διαχειριστικό κομμάτι, η σχέση εξουσίας, διοίκησης, ορυκτού πλούτου(λόγω Πλούτωνα) οικονομικών δεσμεύσεων είναι όλα αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα.

Άρης-Πλούτωνας, ο όψη πλέον αποκλίνει και ο Άρης φεύγει από τον Κριό. Βάναυση όψη που οδηγεί σε σκοτεινές και αποτρόπαιες ενέργειες. Όμως είναι και μια όψη που μπορεί να μας κάνει να παλέψουμε σε δύσκολες και επικίνδυνες υποθέσεις, σε κρίσιμες μάχες να δώσουμε τον υπερπάντων αγών ακόμα και κόντρα στις συνθήκες με το διακύβευμα “όλα ή τίποτα”, να αποτινάξουμε από πάνω μας το ζυγό, τον εγκλκωβισμό, Να σώσουμε ή να σωθούμε από μια δύσκολη και σκοτεινή κατάσταση. Ακόμα και να αναμετρηθούμε με τις δικές μας σκοτεινές πλευρές. Είναι όψη θρίλερ, όψη για αστυνομικό και πολεμικό ρεπορτάζ, το σκοτεινό πρόσωπο κάποιας εξουσίας, της νύχτας ή οτιδήποτε σχετικό που ανασύρει τα σκοτεινά ένστικτα του ανθρώπου. Δράση με θεμιτά η αθέμιτα μέσα.

Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, αφήνει το ζώδιο των Διδύμων και πάει στο υδάτινο στοιχείο του Καρκίνου, μια θέση που δημιουργεί νοητική σύγχυση και θα ενεργοποιήσει τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες. Έχει παρατηρηθεί ότι τις περιόδους που ο Ερμής βρίσκεται σε υδάτινα ζώδια υπάρχει αρκετή πίεση επικοινωνιακή και από τα media και από τις εξουσίες με αποτέλεσμα να υποκύπτει ο κόσμος σε υποχρεωτικές αποφάσεις που αυξάνουν την ανασφάλεια χωρίς να σταθμίζονται σωστά οι επιλογές ελλείψει καθαρής ματιάς και ανάλυσης των δεδομένων. Η Αφροδίτη στου Διδύμους ενισχύει τις δημόσιες εμφανίσεις, τις εμπορικές προβολές και τις διαφημιστικές καμπάνιες. Επίσης τις φιλίες και τις εξόδους, σε αντιπαράθεση με το Δία στον Κριό που παράγει μια σχετική μοναξιά όμως η γωνία των δλυο πλανητών μεταξύ τους δεν είναι κακή(ειδικά στην αρχή της εβδομάδας). Το γέμισμα αυτό της Σελήνης βοηθάει την ενίσχυση της προστασίας της υγείας μας και στην Πανσέληνος της επόμενης εβδομάδας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάποιους οικονομικούς στόχους.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL