Καλάθι

Σύνθετο και περίπλοκο γίνεται το αστρολογικό σκηνικό με την είσοδο του Αυγούστου, σίγουρα υπάρχει μια υπέρμετρη ευφορία που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε καθώς το τρίγωνο Ήλιου- Δία δίνει πολύ ενέργεια και ώθηση να κάνουμε βήματα πάνω από τις δυνατότητές μας. Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που κάνουν θετικές και αρνητικές όψεις ταυτόχρονα και παρακάτω θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε

Εν μέρει το τρίγωνο Ήλιου-Δία αυτό βοηθάει όμως σίγουρα το επόμενο διάσημα θα έχει αρκετούς αστάθμητους παράγοντες που δεν είναι εύκολο να τους υπολογίσουμε αφού η εβδομάδα θα κλείσει με την αρχή του σχηματισμού Ήλιου-Ουρανού σε τετράγωνο…όψη που θα μας απασχολήσει περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα. Παρ όλα αυτά αξίζει να εκμεταλλευτούμε θετικά αυτή τη συγκυρία γιατί και ο Άρης με την Αφροδίτη θα βρεθούν σε εξάγωνο όλη την εβδομάδα γεγονός που μπορεί να στηρίξει τις διαπροσωπικές και οικονομικές σχέσεις καλή την πίστη, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει προοπτική αν κι εφόσον συνοδευτεί με σωστή συνεργασία, με αλληλοϋποστήριξη ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που πάει να θέσει ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δηλ το σκληρού εξουσιαστικού προσώπου, των νόμων και των περιορισμών. Άρης και Αφροδίτη μας ωθούν να ζήσουμε και να απολαύσουμε ερωτικές συνευρέσεις και να συσχετιστούμε με ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων.

Η παρουσία των οποίων έρχεται ραγδαία και απροειδοποίητα μέσα και από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μεσοβδόμαδα. Αυτό σημαίνει και ιδιότυπες σχέσεις. Στο τέλος όμως της εβδομάδας θα γίνει αντίθεση Αφροδίτης με Πλούτωνα γεγονός που μπορεί να φέρει επικίνδυνη τροπή σε ερωτικές υποθέσεις και δυσκολία στη διαχείριση έντονων συναισθημάτων, φόβου, πάθους και ηδονής. Παράλληλα η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων και θα παρασυρθεί σε ρομαντικές και ιδεατές φαντασιώσεις που μπορούν να υλοποιηθούν. Ο Άρης με τον Πλούτωνα θα έχουν όμως τρίγωνο που μπορεί κάλλιστα να δράσει με πάθος και αποφασιστικότητα και να δώσει λύσεις σε δύσκολα θέματα. (οι παραπάνω όψεις θα μας απασχολήσουν και σε άλλους τομείς όπως οικονομία, οικογενειακά, πολιτικά και κοινωνικά θέματα ή και επαγγελματικά)

Ο Άρης και ο Ουρανός θα βρεθούν σε ακριβή σύνοδο στη 1 Αυγούστου όψη που θα δώσει το έναυσμα των εξελίξεων πυροδοτώντας έτσι το domino των αλλαγών. Αλλαγές που επηρεάζουν τα παγκόσμια και μπορούν να φέρουν ακόμα και αλλαγές στην παγκόσμια σκακιέρα. Η τριπλής σύνοδος με των δύο με το Β.Δεσμό έχει να συμβεί αρκετούς αιώνες, είναι όψη που μπορεί να γκρεμίσει αυτοκρατορίες αλλάζοντας τις παγκόσμιες ισορροπίες. Έχουμε αναφερθεί όλες τις τελευταίες εβδομάδες στη συγκεκριμένη όψη η οποία ανοίγει το παράθυρο στο μέλλον και το φουτουρισμό, τη τεχνολογία επιστημονικής φαντασίας. Αυτό θα το δούμε να αναπτύσσεται από εδώ και μπρος όμως όσο και αν θέλουν κάποιοι θα υπάρξουν εμπόδια από τον Κρόνο στον Υδροχόο που θα δημιουργεί ρωγμές στην εφαρμογή σταθερών κοινωνικών δομών, όπως και τα ψηφιακά μέσα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Ο Άρης αρχίζει να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας τριγμούς στις κυβερνήσεις και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι δυο ”κακοποιοί” σε δύσκολοι όψη γκρεμίζουν τα κοινωνικά στεγανά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει τις φυσικές μας ανάγκες και προτεραιότητες τις οποίες όμως δεν είμαστε σε θέση να κατασταλάξουμε ακόμα σε όλο το φάσμα. Νέα οικονομικά τραστ θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται νέα οικονομικά μοντέλα ανάπτυξης και κάλυψης των ανθρώπινων αναγκών. Η τεχνολογία μπαίνει υπό τη μορφή εφαρμογών στη ζωή μας με πιο έντονο και καθημερινό τρόπο. Η μεθοδολογία μας αλλάζει ακόμα και σε πολύ βασικά πράγματα. Η σύνοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μορφολογικές αλλαγές, αλλαγές που θα επιδράσουν στο τοπίο ακόμα και διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων με τη βοήθεια τεχνολογικών μέσων.

Ο Ερμής περνάει στη Παρθένο, στο Λέοντα έβγαλε αρκετά στοιχεία χλιδής και εμπορικής κίνησης, όμως και αρκετές απόψεις απερίσκεπτες οι οποίες εκφράστηκαν δημοσίως. Στην Παρθένο θα λειτουργήσει πολύ εργατικά και θα καταμετρήσει αναλυτικά τα οικονομικά και τα στατιστικά που αρχίζουν να σχηματίζονται με τα νέα δεδομένα.

Όσοι θα βρίσκετε σε διακοπές θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τέλεια αρκετά να είστε λίγο προσεκτικοί στις υπερβολές και στα ακραία πάθη αλλά και τις κακόβουλες ενέργειες. Καλό είναι να έχετε το νου σας σε θέματα ασφάλειας. Επίσης να μην ταλαιπωρείτε πολύ όσους εργάζονται γιατί η κούραση από τους περιορισμούς των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με την αυξημένη τουριστική κίνηση και την ανάγκη μας για χλιδές μας κάνουν πιο απαιτητικούς. Καλό είναι επίσης να έχουμε το νου μας και στη μετέπειτα περίοδο γιατί ο Κρόνος με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανό να μας υποχρεώσουν και πάλι σε κάποιους περιορισμούς είτε πρόκειται για ασθένειες είτε για κάποια άλλη κατάσταση. Αυτό θα αρχίσει να διαφαίνεται όμως μετά την ανατρεπτική πανσέληνο. Σε γενικές γραμμές όμως όποιο και να είναι το σοκ, καλό είναι είμαστε ψύχραιμοι γιατί η εποχή που διανύουμε έχει να μας δώσει πολλά δώρα.

Διαβάστε και τα προηγούμενα άρθρα για να δείτε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με τις κυρίαρχες όψεις του τρέχοντος διαστήματος.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *