Καλάθι
Η νέα εβδομάδα αρχίζει να χρωματίζεται διαφορετικά, σταδιακά όμως. Το έντονα ερμητικό κλίμα παραμένει και έρχεται να συγκεραστεί με τις ισορροπίες της Αφροδίτης και του Ζυγού. Βρισκόμαστε στο γέμισμα της Σελήνης. Οι πολλοί ανάδρομοι κούρασαν αρκετά, ο Ερμής θα περάσει σε ορθόδρομη πορεία αλλά θα παραμείνει στην Παρθένο εώς το τέλος της εβδομάδας, ζώδιο που θεωρείται κυβερνήτης. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη που πέρασε στο Ζυγό. Ο Άρης παραμένει στους Διδύμους όπου εξακολουθεί να κρατά διεγερμένο το επικοινωνιακό κομμάτι, διλήμματα και διχασμός, εκτεταμένες απάτες, ψεύδη αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις. Το σκηνικό μοιάζει να είναι σκηνοθετημένο βάζοντας μας σε μια δοκιμασία που μοιάζει με το τεστ αλήθειας. Αυτό συμβαίνει γιατί Άρης και Ερμής κάνουν διπλή όψη με βαρείς πλανήτες.

Ο Άρης τρίγωνο με τον Κρόνο που ενισχύει την οργανωμένη και ορθολογιστική δράση και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ωθεί σε απόπειρες κλοπής, εξαπάτησης και εξαπολύει δηλητηριώδη βέλη και επικοινωνιακές επιθέσεις με σκοπό να αποσυντονίσει τον αντίπαλο δημιουργώντας σύγχυση και δυσφήμιση, παιχνίδι εντυπώσεων. Στην περίπτωση του Ερμή συμβαίνει κάτι παρόμοιο, αφού ο Ερμής βρίσκεται σε ένα θολό τοπίο αντίθεσης με τον Ποσειδώνα ενώ παράλληλα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψεις που δημιουργούν μυστήριο και διαισθητική σύγχυση, η διαισθητική σκέψη παίζει περίεργα παιχνίδια με μηνύματα που έχουν διπλή σημασία στην ανίχνευση και την αποκωδικοποίηση πληροφοριών και δεδομένων. Ακόμα και το ψευδές καθρεπτίζει κομμάτια της αλήθειας.Μέσα από αντιφάσεις και πλασματικές ενδείξεις δημιουργούνται οι κατάλληλες περιστροφές ώστε να βγουν στο φως αλήθειες.

Η όψη Άρη Ποσειδώνα θα βγάλει και θέματα ουσιών και υποθέσεις ναρκωτικών και παρανομίας. Ουρανός Κρόνος η κορύφωση του τετραγώνου πραγματοποιείται τώρα και μέχρι στιγμής ίσως κρίνεται ικανοποιητική από άποψη αρνητικών εκδηλώσεων, όμως έχει δημιουργήσει εγκλωβισμούς και ρήγματα στον κοινωνικό ιστό και αναμένουμε με ενδιαφέρον την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου στον Αiγόκερω που κυβερνάει ο Κρόνος (την ίδια μέρα θα έχουμε πανσέληνο στον Κριό) και αργότερα στις 24 την ορθοδρόμηση και του Κρόνου. Αυτή του Πλούτωνα θα τρέξει τις εξελίξεις σχετικά με την επιδιόρθωση οικονομικών και κοινωνικών ζητημάτων, θεμάτων που αφορούν σε κακώς κείμενα και ανορθογραφίες. Όπως έχουμε πει οι τελευταίες μοίρες του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα κρίνουν τι θα μείνει και τι όχι για όλη αυτήν τη 15ετία που διανύσαμε και αφορά την κρίση, κυρίως θέματα διοικητικά, πολιτικά, ηθικά , κοινωνικά κτλ.

Και στις δύο περιπτώσεις τόσο του Άρη όσο και του Ερμή η συνταγή επιτυχίας βρίσκεται στη χρήση περισσότερο της λογικής εμβαθύνοντας αντιμετωπίζοντας με γνώση και οργάνωση οποιοδήποτε θέμα πάσης φύσεως, και τότε και η διαίσθηση θα λειτουργήσει καλύτερα εφόσον γίνει σωστή έρευνα και ανάλυση. Οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και το βλέμμα του παρατηρητή πιο καθαρό με το ορθόδρομο Ερμή να απαλλάσσεται από την αντίθεση του με τον Ποσειδώνα όσο κυλάει η εβδομάδα. Ιδανική περίοδος για επισκευές ζημιών κυρίως σε συσκευές και οχήματα. Ο Ερμής θα μας βοηθήσει να έχουμε πιο σωστά κριτήρια. Επίσης θα βοηθήσει στην επίλυση και αντιμετώπιση εργασιακών και ιατρικών ζητημάτων αλλά και δικαστικών.

Όλα αυτά έρχονται να ρυθμιστούν με την ωραία σύνοδο Ήλιου και Αφροδίτης στο Ζυγό, σύνοδος που λειτουργεί τέλεια γιατί έχει μια απόσταση ασφαλείας ώστε να μην καεί η Αφροδίτη. Όψη που αναμένεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να φέρει ομορφιά, αισθητική, καλύτερες εξελίξεις στα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Έλξη και συμπάθεια μπορεί να υπάρξει με αυτήν την όψη και μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο στο διαπροσωπικό τομέα, βέβαια να περάσει λίγο και η αντίθεση του Δία στον Κριό με την Αφροδίτη ώστε να αποφύγουμε άσκοπες υπερβολές και εντάσεις.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL