Καλάθι

Αν και υπάρχουν καλές όψεις αυτές τις μέρες, οι αιχμηρές όψεις του Άρη δε χαρίστηκαν, η όψη Άρη-Ουρανού ενεργοποίησε εξεγέρσεις, βία και εξτρεμισμό, σε πιο ελαφριές περιπτώσεις ατυχήματα, κοψίματα, έκτακτα γεγονότα ακόμα και πυρκαγιές.

Στο τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει τώρα ο Άρης θα κάνει και όψη χιαστή με Ποσειδώνα και Πλούτωνα, όψη που μπορεί να οδηγήσει σε δραματικές εξελίξεις, με βίαη κατάληξη εως και θανατική σε κάποιες περιπτώσεις. Στην όψη του με τον Ποσειδώνα η δράση του εξασθενείται και δημιουργεί πτώση ανοσοποιητικού.

Ο Άρης και η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι κυριαρχικές θέσεις, κάνουν τους ισχυρούς να θέλουν να επιβάλλουν την ισχή τους. Ταυτόχρονα όμως είναι μια θέση αποφασιστική σε θέματα ερωτικής προτιμήσης και κατεύθυνσης. Έχουν συγκεκριμένη και απόλυτη στόχευση στο καλύτερο, στο πιο ποιοτικό.

Αυτός που ανέτρεψε τις καταστάσεις είναι ο Ουρανός, ο οποίος αρχικά επηρέασε κυρίως τους άντρες αλλά τώρα και τις γυναίκες. Αφου η Αφροδίτη βρίσκεται λίγο πιο πίσω και θα κάνει τώρα την όψη της με τον Ουρανό, φέρνοντας έτσι νέα ανατροπή στα συναισθηματικά ζητήματα, αποκαλύπτοντας και σκάνδαλώδεις σχέσεις.

Αν και η πανσέληνος βοηθάει στη γεφύρωση των σχέσεων παρά ταύτα οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικό τέλος σε σχέσεις. Ουσιαστικά για να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα, υπάρχει έντονη αντιδραστικότητα που ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί εύκολα εκρήξεις. Όψεις που εμπλέκουν σταθερά ζώδια δε στρογγυλεύουν τα πράγματα, έχουν απολύτότητα στην έκφρασή τους και ζητούν το όλα ή τίποτα. Αυτό συνεπάγεται κυρίως στα ερωτικά αλλά αφορά και σε άλλους είδους σχέσεις ακόμα και οικονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης θα υπάρξει σημαντική βοήθεια από φίλους.

Πανσέληνος στον Αιγόκερω Η Πανσέληνος, της φιλίας, της οικογένειας, της επκοινωνίας της γνωσιακής αναβάθμισης, της επουσιώδους ανταλλαγής απόψεων, του δομημένου λόγου που οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι διπλό το πρόσωπο των όψεων της Πανσελήνου. Το ένα είναι αυτό που αναφέραμε και βοηθάει πολύ τη γνώση, την αντικειμενική πληροφόρηση, με όψεις που φέρνουν απροσδόκητη τύχη, έμπνευση.

Η Επέκταση αλλά και οριοθέτηση βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθούν, αρκεί είναι υπάρχει η σωστή διαλλακτική και διαλεκτική. Και υπάρχει και το άλλο πρόσωπο που εμπλέκει τις όψεις Άρη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα-Πλούτωνα που διεγείρει έντονα και το πολιτικό σκηνικό με οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα και προκλητικές παρεκλίσεις.

Για τον Πλούτωνα έχουμε αναφέρει τόσα πολλά, η ανάδρομη πορέια στον Αιγόκερω συνεχίζεται, όμως η πρόσφατη προσωρινή είσοδός στον Υδροχόο έχει ανοίξει λογαριασμό και εκεί. Αν θυμάστε είχαμε πει ότι στην ίδια θέση ήταν και όταν εξεκίνησε η γαλλική επανάσταση. Τώρα στον Αιγόκερω θα παιχτεί το τελυταίο δράμα των παλαιών πολιτικών και κοινωνικών δομών.

Στις 13 Ιουλίου οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζώδιακό άξονα, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν στις παγκόσμιες σχέσεις και ο Πλούτωνας με τους Δεσμούς θα βρίσκεται σε τετράγωνο διαρκείας γεγονός που αναμένεται να φέρει συντριβές στο αποτυχημένο σύστημα της παλαιάς τάξης, τχ με τη μορφή που έχει εώς σήμερα. Επιπλέον λόγω Νοτίου Δεσμού στο Ζυγό οι υποχωρητικότητα και οι παλιοί συμβιβασμοί θα στοιχίζουν ακριβά από καρμικής απόψεως και η πίεση για πρωτοβουλίες από την πλευρά του Κριού όπου θα βρεθεί ο Β.Δεσμός της Σελήνης θα είναι μεγάλη και καθοριστική. Ταυτόχρονα όμως θα συντελέσει και αυτή η συνθήκη σε νέα ενεργοποίηση της Έκλειψης Ηλίου τον Απρίλιο του 2023.

Σε γενικές γραμμές είναι καλό να μη χαθεί η εύνοια της Πανσελήνου, η οποία βοηθάει στις συνειδητοποιήσεις και την καθαρή και αντικειμενική ματιά στα πράγματα, χωρίς προκαταλήψεις. Βοηθάει να βάλουμε ξεκάθαρα όρια και τις απαραίτητες κόκκινες γραμμές, όχι από φόβο μα από τα συμπεράσματα που προσφέρουν μια σειρά από αποδείξεις και στατιστικά στοιχεία. Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να είναι σε ανίσχυρη θέση, όμως είναι καλός στο ανασύρει στοιχεία του παρελθόντος, ιστορική αναδρομή και η όψη του με τον Κρόνο ενισχύει την ορθή σκέψη.

Η Σελήνη από την άλλη στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον 3ο οίκο αυξάνει την ικανότητα ελέγχου των συναισθημάτων και τη φιλική ατμόσφαιρα, η όψης της με το Δία στον Ταύρο που γίνεται γεφυροποιός της Πανσελήνου φέρνει πολύ τύχη σε όσους έχουν ξεκάθαρα συναισθήματα και φιλική διάθεση για επικοινωνία και ενημέρωση χωρίς ταμπού. Όσο για της όψεις του Άρη και της Αφροδίτης τα είπαμε παρπάνω, προσοχή θα χρειαστεί και ο Πλούτων που είναι πολύ κοντά στο i.c και καμια φορά φέρνει καταστροφές και επισκευές στο σπίτι που διορθώνονται με οικονομικό κόστος.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL