Καλάθι

Ένταση, πάθος, κρυφές απολαύσεις, κρυφά απωθημένα, κρυφοί πόθοι. Άρης στον Κριό και Αφροδίτη στον Ταύρο, η απόλυτη αρσενική έκφραση και η απόλυτα θηλυκή. Μεγάλος ανταγωνισμός και κόντρες επικράτησης.

Η Νέα Σελήνη όμως στους Διδύμους βγάζει στην επιφάνεια και στη δημοσιότητα τα πάντα, τα σκάνδαλα θα φανερωθούν.

Βγαίνουμε από την περίοδο των εκλείψεων με τη σεληνιακή Έκλειψη να διαταράσσει αρκετά την ψυχολογική μας κατάσταση, την τελευταία εβδομάδα προστέθηκε και η όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, αρκετά δύσκολη κι αυτή η όψη. Νέα σελήνη στους Διδύμους από αύριο, ας δούμε πως χρωματίζει το αστρολογικό τοπίο στο προσεχές διάστημα. Αρχικά να πούμε ότι Νέα Σελήνη και Πανσέληνος έχουν παρόμοια οικοθεσία, κάτι που δείχνει ότι κάποια ζητήματα θα επιμείνουν το μήνα που ακολουθεί. Όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Ουκρανία είχαμε πει ότι ότι η περίοδος που είναι επικίνδυνη για μεγαλύτερη έκταση πολεμικών επεισοδίων είναι το Μάϊο. Όταν ο Δίας και ο Άρης θα σχημάτιζαν σύνοδο στον Κριό., γενικώς είναι  μια όψη είναι μια όψη που την περιμέναμε με ενδιαφέρον και τώρα ήρθε.

Επεκτατική μανία, αγριάδα και ωμοί τρόποι, τόσο σε διαπροσωπικά ζητήματα όσο και σε εθνικά θέματα. Με κριαρίσιο τρόπο με ευθεία πρόκληση φίλοι και εχθροί μας δείχνουν τις προθέσεις τους και κινούνται γρήγορα και δυναμικά είτε για να μας βλάψουν είτε για να μας ωφελήσουν, ουσιαστικά πράττουν κατά το δοκούν.

. Άρης και Δίας στον Κριό πετούν τη σκούφια τους για μάχη αλλά ακόμα περισσότερο αρέσκονται στο να ανοίγουν νέους δρόμους και νέες υποθέσεις. Είτε σε διμερείς σχέσεις είτε σε διεθνή ζητήματα. Πολεμικές συμφωνίες και χρήση οπλικών συστημάτων είναι πολύ πιθανή, τσακωμοί και εντάσεις επίσης. Θα δούμε να ερεθίζονται πολύ και οι διαπροσωπικές σχέσεις αφού θα γεννηθεί η ανάγκη να εισαχθούν νέα δεδομένα μεταξύ συντρόφων και απαιτήσεις που φαινομενικά δείχνουν να αψηφά ο ένας τις διαθέσεις του άλλου και να θέλει να τον παρασύρει στους ρυθμούς του. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα βοηθήσει να εναρμονιστούν και να ισορροπήσουν τα πράγματα, επιπλέον θα αναζητηθούν οι πόροι και οι οικονομικές βελτιώσεις που θα βοηθήσουν να ικανοποιηθούν οι απολαύσεις υλικά και συναισθηματικά.

 Η Νέα Σελήνη γίνεται στους Διδύμους, διεθνής διπλωματία και θέματα δικαίου γενικότερα παίρνουν διαστάσεις, άλλωστε η πανσέληνος στις 14 Ιουνίου θα γίνει κι αυτή στο άξονα Διδύμων-Τοξότη κάτι που δείχνει ότι τα θέματα που θα διαδραματιστούν αυτό το διάστημα θα πάρουν διαστάσεις. Στην πανσέληνο αυτή κάνει ιδιαίτερη αίσθηση η σύνοδος Ουρανού και Αφροδίτης κοντά στο Β. Δεσμό. Αυτή είναι μια όψη που μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην οικονομία, ακόμα μπορεί να εγείρει επανάσταση για θέματα οικονομικά που αφορούν και σε χρέη, όπως αυτά του κόστους ενέργειας. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμα και μια απόπειρα να υπάρξει οικονομική στήριξη, ή ακόμα και μια υπόγεια μεθόδευση κάποια εταιρείας που θα αναλάβει το ισολογισμό της ζημιάς, ή ακόμα και τη χρήση κρυφών ενεργειακών πόρων πιο πολύτιμων για την επίλυση του ζητήματος. Για αυτή την όψη θα πούμε περισσότερα στα επόμενα άρθρα.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι έχουμε ότι για πολλοστή φορά χτυπιέται το θέμα των παιδιών μέσα σε όψεις Νέας Σελήνης και Πανσελήνου. Ο Κρόνος στον Υδροχόο ούτως ή άλλως χτυπάει τη ζωδιακή του λέοντα, θα πρέπει όμως να σταθούμε με περισσότερη ευθύνη και προσοχή απέναντι στα παιδιά γιατί οι όψεις που επιμένουν θέλουν να μας επιστήσουν την προσοχή.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL