Καλάθι

Είμαστε στο δεύτερο μισό του γεμίσματος της Σελήνης και θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στα κυριότερα σημεία των όψεων και να δούμε πως μπορούμε να τα εκμεταλευτούμε με θετικό τρόπο. Όλοι οι πλανήτες είναι ορθόδρομοι! Γεγονός που βοηθάει τις γρήγορες εξελίξεις.

Άρης και Αφροδίτη ενώ κάνουν θετικές όψεις με Ήλιο και Δία αντίστοιχα, μεταξύ τους θα βρεθούν σε τετράγωνο. Για αρχή θα εστιάσουμε στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, είναι πολύ επιβοηθητικό για δράση και για να κινηθούμε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση σε αυτό που μας εκφράζει. Σε ένα τρίγωνο σαν αυτό νιώθουμε ότι μπορούμε να επιταχύνουμε και να εκτονώσουμε την ενέργειά μας με ένταση και στόχευση. Αν και ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να λειτουργήσει διπλωματικά εντούτοις μας δίνει την ευκαιρία να δηλώσουμε τις προθέσεις μας και τα θέλω μας και να επικοινωνήσουμε τους στόχους μας. Επίσης να μεταδώσουμε γνώση και πληροφορία με αξιοπιστία. Μεσωβδόμαδα θα βρεθεί και η Σελήνη συτους Διδύμους.

Άρης στους Διδύμους και Αφροδίτη στους Ιχθείς δημιουργούν μια συγκεχυμένη εικόνα και διάθεση, και οι δύο βρίσκονται σε διπλά ζώδια και καθιστούν δύσκολη την ξεκάθαρη εικόνα που συνδυάζει όσα λέμε και βλέπουμε με όσα ισχύουν. Η μεταβλητότητα αυτή μπορεί να κάνει και εμάς τους ίδιους να δίνουμε διπλά μηνύματα ή να αμφιβάλουμε για τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Όλη αυτή η σύγχυση δημιουργεί θέμα αξιοπιστίας αλλά και αποφυγή δεσμεύσεων και εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων, προς το τέλος της εβδομάδς η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό θα ανστρέψει τα δεδομένα θέτοντας κάποιους αντικειμενικούς δείκτες αξιολόγησης.

Ο Ερμής με τον Ουρανό βρίσκονται σε τρίγωνο και μπορούν να εκφράσουν με λογιστική εγκυρότητα μια πιο ξεκάθαρη άποψη, πιο ψύχραιμη και μεθοδική και να δωθούν όντως ουσιατικές λύσεις σε διλήμματα και αμφίρροπες υποθέσεις. Είναι σημαντικό να γεφυρωθεί η σχέση θεωρίας και πράξης γιατί στην Πανσέληνο θα καθοριστεί η διάρκεια και η “μακροζωϊα” των σχεδίων μας. Αν δε συνάδουν αυτά τα δύο θα υπάρξουν απώλειες ενέργειας οι οποίες φέρνουν ακόμα και ασθένειες.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι δοτική σε ισχυρή θέση, αλλά μόνο αν ξετυλιχθεί σωστά το γαϊτανάκι των όψεων θα ανταμοίψει με τα δώρα της. Η Αφροδίτη θα βρεθεί (με αποκορύφωμα την Πέμπτη) σε θετική όψη με το Β.Δεσμό βοηθώντας έτσι τις προοπτικές των μοιραίων ερωτικών υποθέσεων, υποθέσεις που έχουν ανοίξει στο παρελθόν θα έχουν εξέλιξη. Επίσης οικονομικές κινήσεις με προοπτική. Όταν θα κάνει όψημε τριγώνου με τον Ουρανό θα εκφράσει ακόμα πιο μαζικού ενφδιαφέροντος ζητήματα, μετξύ αυτ΄ών και η οικονομικής φύσεως ανάγκες του πληθυσμού καθώς και τα εργασιακά. Με Αφροδίτη στους Ιχθείς η διάθεση για φιλαντρωπία και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις είναι αυξημένη, οι άνθρωποι θέλουν να νιώσουν περισσότερες συναισθηματικές συγκινήσεις.

Στην Πανσέληνο στις 5 Φεβρουαριου και κατά το γέμισμα του φεγγαριού απασχολούν και τα Ακαδημαϊκά ζητήματα καθώς και δικαστικά θέματα που αφορούν και σε παιδιά αλλά και άλλες δικασρικές υποθέσεις. Θα υπάρχει φόρτος εργασίας και υπερφόρτωση του καθημερινού πριγράμματος για αυυο θα χρειαστεί τόνωση της φυσικής κατάστασης και αρκετή ψυχαγωγία ώστε να γεμίζουν οι μπαταρίες. Προσοχή σε βίαιες αντιδράσεις με συνεργάτες και συντρόφους, επικοινωνικές γκάφες λόγω του Άρη στογς Διδύμους είναι εύκολο να συμβούν. Και οι εξαπατήσεις είναι πιθανές λόγω του Ποσειδώνα στον 7ο. Στον ίδιο οίκο βρίσκεται και Ο δίας στην όψη της Πανσελήνου ο οποίος στον Κριό μπορεί να είναι κάπως επιθετικός στις απαιτήσεις του.

Αυτές οι α[πιτήσεις μπορεί να είναι επεκτατικής φύσεως και όχι πάντα ειρηνικές, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και βοήθεια από φίλους. Η Πανσέληνος αποκορυφώνει τους συσχετισμούς ομάδων και πολιτικών σχημάτων. Πολιτικές αντιπαραθέσεις αναμένονται να διεγερθούν μέσω δηλώσεων.

Εν κατακλείδι η περίοδος αυτή σηματοδοτεί κάποιες μεταβολές και με λίγη προσοχή μπορούν να βιωθούν έντονες και επικοδομητικές εμπειρίες. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε το Β δεσμό στον Ταύρο για να νιώσουμε πιο ασφαλείς οικονομικά και είναι σημαντικό επίσης να μην ανδιαφορούμε για τα θέματα οικολογίας που επηρεάζουν τη σωστή και αρμονική διαβίωση.

Ο Πλούτωνας όπως έχουμε πει στις τελυταίες μοίρες του Αιγόκερω θα περάσει από τελική κρίση όλο αυτό το διάστημα της δεκαπενταετίας που διανύσαμε, εν ανάγκη θα ρημάξει εντελώς τις απαρχαιωμένες πολιτικές και κοινωνικές αντιλήψεις και μόνο ότι είναι αληθινά στέρεο θα κρατηθεί όρθιο. Θα γίνει εκτεταμένο άρθρο για το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο αλλά θα πρηγηθεί πρώτα ανάλυη για το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς.

G.Cristopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *