Καλάθι

Η είσοδός μας στη νέα εβδομάδα μαας βρίσκει στο γέμισμα της Σελήνηςη Πανσέληνος του Τοξότη θα γίνει την ερχόμενη Κυριακήφ στις 4 Ιουνίου. Έτσι λοιπόν εστιάζουμε κυρίως σε δύο σημεία, το ένα είναι αυτό της Πανσελήνου και το δεύτερο η αποφόρτιση κάποιων όψεων που μας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και είναι αρκετά βαριές. Επιπλέον είναι όψεις που έχουν και φανερή και κρυφή εκδήλωση. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι εξελίξεις που διαδράματίζονται έχουν αρεκτά μεγάλη υπόγεια επιρροή με κύριο γνώμονα οικονομικά συμφέροντα αλλά και διάθεση απόκτησης μεγάλη ισχροποίησης θέσεων.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο διαβόητο Τ τετράγωνο τοων τελυταίων ημερών είναι σαρωτικό είτε φαίνεται εξώφθαλμα είτε όχι, τα σημαντικά γεγονότα δεν γίνονται πάντα αισθητά με εκκωφαντικό τρόπο όμως αφορούν σε γεγονότα που επιφέρουν βάθιές κοινωνικές μεταβολές και εξελίξεις. Όσοι ενημερώνονονται πιο εντατικά γνωρίζουν. Μια ενδεικτική αναφορά σε αυτό είναι η παύση οικονομικής ενίσχυτικής βοήθειας στα ελληνικά νοικοκυριά από το τέλος του 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της κομισιόν. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές ο Ν. Δεσμός στο Σκορπιό -λίγο πριν αλλάξει ζώδιο και πάει στο Ζυγό- μας δείχνει σε πιο επίπεδο θα κινηθεί το επίπεδο φτώχειας και πλούτου του πλανήτη, ακριβώς απέναντι ο Δίας με το Β. Δεσμό στον Ταύρο εστιάζουν ξεκάθαρα στον οικονομικό παράγοντα.

Ας δούμε όμως ξανά σε ποιες όψεις του τελευταίου διαστήματος αναφερόμαστε.

Μιλάμε φυσικά για τις ακκόλουθες όψεις τετραγώνων και αντιθέσεων:

▪︎Ήλιος-Κρόνος σε τετράγωνο, φέρνει αρκετή εξάντληση ενέργειας, πτώση ζωτικότητας που οδηγεί και σε ασθένειες και σκαμπανεβάσματα στη θέληση. ▪︎ Άρης- Πλούτωνας σε αντίθεση, όψη που οξύνει τις κακόβουλες πράξεις, τις υποχθόνιες επιθέσεις. Αν και η όψη βρίσκεται σε απόκλιση είναι αρκετά διεγερμένη λόγω και του Τ τετραγώνου που ενεργοποιήθηκε μετά τα μισά του Μαΐου. Μιλάμε για αρκετά δύσκολη όψη που φέρνει βία και σκληρότητα και επικίδυνα πάθη. Η όψη αυτή θα χαλαρώνει μέρα με τη μέρα.

Λόγω του Άρη στο Λέοντα σε συνδυασμό με το Δία στον Ταύρο η θέληση και η έπιμονή για πραγμάτωση στόχων είναι έντονη, ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε κόντρα. Όπως είπαμε οι όψεις σταδιακά αρχίουν να χαλαρώνουν, όμως έχουν ήδη ενεργοποιήσει κάποιες καταστάσεις που δεν μπορεί εύκολα κάποιος να αφήσει στη μέση και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει κάποια πρόβλεψη να αποφευχθούν οικονομικές ζημιές, κι αυτό γιατί το πάθος και το άγχος για επιτυχία είναι έντονο και δεν επιτρέπει την παραίτηση. Η αγωνιστική διάθεση παραμένει ισχυρή αλλά μετ’εμποδίων δεν μπορέί εύκολα να μετουσιωθεί σε αποτελεσματικότητα.

Η όψη διεγείρει τα ερωτικά πάθη όμως δύσκολα βρίσκει το δρόμο της ικανοποίησής τους.

▪︎Δίας-Πλούτωνας σε τετράγωνο, επικίνδυνη όψη θέματα οικονομικής ανάπτυξης μπορεί να φέρει οικονομικά προβλήματα, ειδικά για λόγους που προαναφέραμε σε τέτοιου είδους όψεις υπάρχει μια υπερβολική προσπαθεια για ανάπτυξης΄ και ανάκαμψη με κίνδυνο να προκληθούν ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές. Γενικώς όψη που εμπλέκει το Δία μεγενθύνει τις τάσεις και τις εντάσεις. Αναλύοντας παρακάτω τις όψεις της Πανσελήνου θα πούμε ποια λύση προτείνουμε.

Πανσέληνος στο Τοξότη● Αν και η Πανσέληνος είναι την ερχόμενη Κυριακή θα προσπαθήσουμε από τώρα να δώσουμε μια εικόνα, γιατί το γέμισμα της Σελήνης πραγματεύεται ήδη τις όψεις της Πανσελήνου. Μια Πανσέληνος που θέλει να μας βγάλει από τη στασιμότητα και να ατενίσουμε τη φουτουριστική πραγματικότητα που μας καλεί να επιβιβαστούμε άμεσα στο τραίνο της εξέλιξης.

Οικονομία, εργασία, αμοιβές. Απαιτήσεις που ζητούν κάλυψη, ο Πλούτωνας στον Υδροχόοο στον 8ο οίκο κυβερνάει τον 6ο, δείχνοντας ότι υπάρχει οικονομική επιβαρυνση χρεών και ανισότητα στους εργαζομένους. Όμως μέσα στον 8ο οίκο δείχνει και πάλι τη μυστική δράση οργανώσεων. Γνωρίζετε βεβαίως και τις όψεις του Πλούτωνα.

Η όψη Άρη-Πλούτωνα και η όψη Άρη Κρόνου 150 μοιρων φέρνουν μεγάλο μπλοκάρισμα στη δράση, σαν κάποιο αόρατο χλερι να βάζει φραγή. Η όψη αυτή ευτυχώς είναι πρόσκαιρη αλλά χρωματίζεται έντονα επειδή θα γίνει επάνω στην Πανσέληνο. Για τον Άρη-Πλούτωνα έχουμε αναφέρει πολλά σε συνδυασμό και αυτή η όψη δημιουργει δυσκολία σεξουαλικής έκφρασης.

Δηλώσεις που επιδεικνύουν ασέβεια. Οδικοί τσακωμοί και ατυχήματα, κακή συμπεριφορά. Λόγοι επιθετικά διατυπωμένοι απο δημοσιογράφους και όχι μόνο. Έντονοι διάλόγοι και μεταξύ φίλων.

Σελήνη-Χείρωνας-Άρης. Μεγάλη βοήθεια για θεραπείες.

Μεγαλο τρίγωνο στη φωτιά που ενισχύει προοδευτικά συστήματα θεραπείας. Ψάξτε για προηγμένες θεραπευτικές μεθόδους, η περίοδος αυτή το ευνοεί. Επίσης και η θέση του Ήλιου και της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη 12ο και 6ο οίκο αντίστοιχα δείχνουν ότι θα υπάρχει αυξημένη πληροφόρηση για θέματα υγείας ακόμα και από φίλους αλλά και από τα media.

Ερμής-Ουρανός τεχνολογική και επιστημονική γνώση – πρόοδος, πρόοδευτική και μεθοδική σκέψη. Νέες εξελίξεις στο πληροφοριακό πεδίο. Μάλιστα η υπαρχει ένα sterlium στον Ταύρο με Ερμή-Ουρανό-Δία και Β. Δεσμό της Σελήνης που δημιουργεί συνθήκες ομαδικής συνεργασίας και ομαδικών σχημάτων. Αυτό αφορά από μια απλή ομάδα ή σύλλογο εώς και κομματική συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να μας δείχνει και εξελίξεις σε θέματα Τ.Ν και του ψηφιακού μέλλοντος, αφορά και στα ψηφιακά νομίσματα.

Καλό είναι πάντως όποιος από εμάς θέλει να αναπτυχθεί σωστά να συγκροτήσει μια ομάδα συνεργασίας την περίοοδο αυτή, μια ομάδα με δυνατούς παίκτες που να έχουν καθαρότητα στόχου και κοινό όφελος.

Πλούτωνας-Αφροδίτη σε αντίθεση, κίνδυνος οικονομικής καταστροφής.

Αυτή η όψη πολλές φορές δημιουργεί συνθήκες εκρηκτικές, που άλλοτε εξωτερικεύονται και άλλοτε όχι. Το ίδιο συμβαίνει και στα ερωτικά θέματα, αν και υπάρχει μεγάλο πάθος και διάθεση πολύ πιθανόν να μην επιτευχθεί η ερωτική δράση συνήθως λόγω συνθηκών ή να βιωθεί με μεγάλο ρίσκο.

Όπως είπαμε η περίοδος αυτή μας εισάγει σε νέα δεδομένα και δραστηριότητες, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια τραβήγματα στο παρελθόν, οι όψεις των πλανητ΄ών με τους Δεσμούς της Σελήνης δείχνουν και τις νέες τάσεις που διαφαίνονται όμως δείχνουν και τις αγκυλώσεις. Ο Πλούτωνας σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και αυτό δίνει μια ψευδαίσθηση ότι βαδίζουμε ξανά στα ίδια, μοιάζει και σαν μια δεύτερη ευκαιρία να σταθεί όρθιο το παλιό καθεστώς, όμως θα ξανατονίσουμε ότι η ή όψη του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού θα είναι συνεχής επί δύο μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και αυτό θα εμπλέξει καρμικά τα εξουσιαστικά και πολιτικά συστήματα θίγοντας ακραία τα θέματα ηθικής και Δικαίου. Αυτό θα συμβεί όσο ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος. Προς το παρόν ο Ιούνιος προβλέπεται μήνας με αρκετά καλά στοιχεία και όψεις που θα είναι αρκετά στρωτές. Μέσα στον Ιούνιο θα δούμε και την αρμονική σχέση Άρης και Αφροδίτης στο Λέοντα, τον Ερμή στους Διδύμους. Θα τα πούμε αναλυτικά στα επόμενα άρθρα.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL