Καλάθι

Από το Σάββατο το βράδυ έχουμε Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ανοίγοντας μια περίοδο που απαιτεί εργατικότητα και πρακτικές λύσεις. Λύσεις σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα, ρεαλιστική αντιμετώπιση με οργάνωση και στοιχεία σύγκρισης που βοηθούν να έχουμε πιο αποδοτική και έγκυρη έρευνα. Λύσεις επάνω στα υγειονομικά θέματα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν στο εκπαιδευτικό.

Η Αφροδίτη θα είναι και αυτήν την εβδομάδα στο Λέοντα, αρχικά βρίσκεται σε σταδιακή απελευθέρωση από την αντίθεσή της με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό όμως η όψη έχει ενεργοποιηθεί από τη νέα σελήνη. Η όψη αυτή δυσχεραίνει την ομαλή εκδήλωση των σχέσεων, βάζει όρους και περιορισμούς και δυσκολία εκπλήρωσης και πραγμάτωσης ενώ και στα οικονομικά έφερε μια σχετική δυστοκία.Το θετικό είναι ότι από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα απαλλαγεί από αυτές τις ενοχλήσεις και στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα μπορεί να δώσει το maximum των δώρων και γενικότερα να φέρει μια ανάταση σε συναισθηματικά, οικονομικά, δημιουργικά ζητήματα.

Η Νέα Σελήνη και η εβδομάδα που θα διανύσουμε έχει έντονα Ερμητικά στοιχεία που επηρεάζουν κυρίως τα επικοινωνιακά θέματα. Πιο αναλυτικά ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ήλιο, σε τρίγωνο με τον Ερμή, αργότερα θα σχηματίσει σχεδόν εξάγωνο με το Δία ο οποίος όμως την ίδια ώρα θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή. Αυτό το σύμπλεγμα δημιουργεί ένα σύνθετο σκηνικό , αυξάνει πολύ την κριτική μας διάθεση, τη διεκδίκηση δια του λόγου, ισχυροποίηση επιχειρημάτων, μάχες και διεκδικήσεις, επέκταση δημιουργικών πλάνων όμως και προβλήματα στις σπουδές. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εν΄όψη της νέας σχολικής χρονιάς. ιδιαίτερα μαχητικούς και αδίστακτους, είναι η όψη που φέρνει και υψηλές αθλητικές επιδόσεις, όμως χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα και τραυματισμούς. Ο Δία και ο Χείρωνας στον Κριό μέσα στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης δείχνει έντονη και δυναμική επαγγελματική δραστηριότητα και θεραπείες.

Ο Ουρανός με τον Κρόνο ανάδρομοι σε πολύ στενή σχέση τετραγώνου αποδομούν τις υπάρχουσες καταστάσεις και δυσκολεύουν τις υποδομές, ας ελπίσουμε ότι λόγω ανάδρομης πορείας δεν θα ισχύσουν περιορισμοί, όμως ο Ουρανός με το Β Δεσμός μας εισάγει στη ψηφιακή εποχή ακόμα πιο έντονα και με την πίεση του Κρόνου κάνει τις συνθήκες και τα συστήματα κάπως αφόρητα και όχι εξυπηρετικά στο σύνολό τους για την κοινωνία.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 11 Σεπτεμβρίου και την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται σε στάση, το ερμητικό αστρολογικό σκηνικό μας ζητάει να λύσουμε θέματα Ερμή πριν γυρίσει αυτός ανάδρομος, οπότε καλό είναι να μη χαθεί αυτή η εβδομάδα και να εκμεταλλευτούμε σωστά με εμπορικές κινήσεις και εγγραφές σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή σχολές ώστε να γλυτώσουμε την περίοδο από 7 περίπου Σεπτεμβρίου εώς αρχές Οκτωβρίου.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL