Καλάθι

Αλλαγή σκηνικού και όψεων που θα είναι αισθητή. Η είσοδος του Δία και της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι πλέον γεγονός και ανοίγει μια νέα ενότητα. Για αρχή είναι βασικό να τονίσουμε ότι ο Δίας στους Διδύμους είναι μια θέση αδύναμη αφού βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο του Τοξότη που κυβερνάει. Ακόμα και αδύναμος όμως θα υπερτονίσει τα διδυμίσια χαρακτηριστικά όπως είναι οι επικοινωνίες, οι πωλήσεις, η διπλωματία και οι διπλωματικές σχέσεις.

Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους λοιπόν αυτήν την εβδομάδα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Όψη που τροποποιεί και μετασχηματίζει τη ροή των καταστάσεων. Η σύνοδος Δία-Αφροδίτης μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για την αφθονία, τις ερωτικές συνευρέσεις, τις φιλικές επαφές και τις επικοινωνίες. Επιπλέον είναι μια καλή συγκυρία εν όψει της εξεταστικής περιόδου για να ενισχύσει τη γνώση και τη μάθηση, αν και στο δεύτερο δεκαήμερο της περιόδου των Διδύμων η όψη Ήλιου-Κρόνου θα βγάλει κόπωση και κάποια δυσκολία.

Αφροδίτη-Δίας σε σύνοδο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, έντονες επαφές και επικοινωνίες με φιλική διάθεση, με διάθεση να γεφυρωθούν οι αποστάσεις και το χάσμα όμως η έντονη αυτή διάθεση επικοινωνίας φτάνει εύκολα σε κουτσομπολιό και λόγια με κίνδυνο να υπάρξουν και τα αντίθετα αποτελέσματα και να προκληθεί διάσπαση αντί για γεφύρωση. Το επικοινωνιακό κρεσέντο βάζει στο τραπέζι των συζυτήσεων πληθώρα απόψεων οι οποίες επηρεάζουν την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Άλλωστε ο Δίδυμος είναι ένα διπλό μεταβλητό ζώδιο το οποίο μας βγάζει από τις σταθερές και μονοδιάστατες γραμμές και μας βάζει σε διλήμματα και αμφιταλαντεύσεις.

Αν και θεωρητικά έχουμε μια θετική όψη για τα ερωτικά πάρα ταύτα είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παράλληλες ερωτικές υποθέσεις και προδοσίες, λόγω και της επεκτατικής διάθεσης που δημιουργεί η σύνοδος Δία-Αφροδίτης στους Διδύμους με το στοιχείο της υπερβολής να είναι εμφανές.

Θετικές εξελίξεις μπορούμε να περιμένουμε σχετικά με τις εμπορικές συναλλαγές και την εμπορική κίνηση αν και είναι ξεκάθαρο ότι η περίοδος των Εκλείψεων, η επανενεργοποίησή τους από τον Άρη στον Κριό και η σύνοδος Δία-Ουρανού που έχει προηγηθεί έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στην παγκόσμια οικονομία και τις ισορροπίες αξιών και συναλλαγών με φόντο την απειλή πολεμικών διενέξεων.

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι βγαίνουμε από αυτό τον κίνδυνο. Αν και η Αφροδίτη με το Δία στους Διδύμους αυξάνουν τις επικοινωνιακές γέφυρες και τη διπλωματική οδό είναι μια συνθήκη που γίνεται δίκοπο μαχαίρι καθώς το φλερτ σε επίπεδο διεθνών σχέσεων και συναλλαγών μπορεί να δημιουργήσει δυσπιστία ανάμεσα σε κάποιες δυνάμεις και να θεωρηθεί προδοσία. Μη ξεχνάμε ότι ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στον Ταύρο και δεν μπορεί να ακολουθήσει όσα διαδραματίζονται στους Διδύμους. Στη ζωδιακή του Ταυρου εκδηλώνει περισσότερο τις υλικές του ανάγκες και την επιμονή για συγκεκριμένα αποτελέσματα και δεν μπορεί ακόμα να δει τις προοπτικές που ανοίγονται από τους Διδύμους. Θα υπάρξουν λεπτές γραμμές που θα καθορίσουν την έκβαση.

ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί σε μια σύνοδο με τον Χείρωνα, η υψηλή τέχνη του πολέμου και του χειρισμού πολεμικών όπλων μπορούν προκαλέσουν πλήγματα στον εχθρό. Όμως η υψηλή τέχνη του πολέμου μπορεί να λειτουργήσει και σαν χειρίστηκό εργαλείο και σαν μηχανισμός μοχλών πιέσεως για την επιβολή ισχύος. Σε κάθε περίπτωση με την όψη αυτή θα χρειαστεί προσοχή να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Ο Ερμής αρχικά θα είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθώντας την ορθολογιστική σκέψη να βάλουμε τάξη στα πράγματα, να τακτοποιήσουμε κάποιες εκκρεμότητες . Ύστερα στατέλη της εβδομάδας σε σύνοδο με τον Ουρανό, μια σύνοδος που αυξάνει την μεθοδικότητα, τις ιδέες όμως επηρεάζει πολύ τα κριτήρια των αποφάσεων, συχνά με ξαφνική αλλαγή αποφάσεων. Όψη που επίσης επηρεάζει ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικές συνδέσεις, ευαίσθητα ψηφιακά δεδομένα. Λίγη παραπάνω προσοχή σε μετακινήσεις και μεταφορικά μέσα.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL