Καλάθι

Η αποκάλυψη των συγκεκαλυμμένων υποθέσεων.

Όσο και αν προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε την αλήθεια και να βγάλουμε συμπεράσματα με Ερμή στους Ιχθείς είναι σίγουρο ότι θα καταφύγουμε εκτός της λογικής και στη διαίσθηση. Η μεταβλητότητα δε των Ιχθείων αποκτά μεγαλύτερη έμφαση με τους Δία και Ποσειδώνα μαζί με τον Ερμή να ωθούν σε μια έρευνα σχεδόν στο άγνωστο, στο χάος με βάρκα την ελπίδα. Η έρευνα μεγάλη, η σύγχυση ακόμα μεγαλύτερη και η αλήθεια θα εμφανιστεί εξ΄αποκαλύψεως. Τα μηνύματα και εικόνες μπορεί να είναι αληθοφανή αλλά να έχουν παραμορφωτικά φάσματα που να δημιουργούν αλλοιώσεις στις αισθήσεις μας, για αυτό καλό θα ήταν να μην καταφεύγουμε βιαστικά συμπεράσματα αυτών τον καιρό γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθούμε. Τα πληροφοριακά συστήματα και οι πληροφοριοδότες δεν μπορούν να είναι αξιόπιστοι, χρειάζεται σύνθεση διασκορπισμένων κομματιών του puzzle για να ολοκληρωθεί το τοπίο. Αυτή την εβδομάδα όμως περνάει ο Ερμής στον Κριό και έρχεται να δώσει τις πρώτες ακατέργαστες και ευθείες εξηγήσεις για το “έγκλημα” να δώσει κάτι πιο καθαρό και ξάστερο και μια νέα προοπτική

Αφροδίτη στον Υδροχόο-Ουρανός στον Ταύρο σε αμοιβαία υποδοχή

Ο Άρης και η Αφροδίτη συνεχίζουν μαζί σε σύνοδο, το διάστημα που προηγήθηκε έκανε ισχυρή όψη με τον Ουρανό η οποία πλέον χαλάρωσε και τώρα βρίσκονται και οι δύο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Πριν πούμε τι σημαίνει αυτό θα κάνουμε μία παρένθεση για να αναφερθούμε στο ζεύγος Αφροδίτης στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο. Αυτοί οι δύο κρατούν ο ένας τον κυβερνήτη του άλλου δηλ. η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ταύρου βρίσκεται στη ζωδιακή του Υδροχόου που κυβερνά ο Ουρανός, και ο Ουρανός, κυβερνήτης του Υδροχόου βρίσκεται με τη σειρά του στο Ταύρο που κυβερνά η Αφροδίτη.Αυτό το χιαστί ονομάζεται αμοιβαία υποδοχή και λειτουργεί σαν κρυφή σύνοδος.

Σε μετάφραση: Είχαμε λοιπόν μια σφοδρή όψη τετραγώνου τον Ουρανού στον Ταύρο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αυτό δείχνει σύγκρουση συμφερόντων (άλλωστε συμμετέχει και Άρης) αλλά λόγω της κρυφής συνόδου δείχνει και παράδοξες συνεργασίες με γνώμονα το συμφέρον και κυρίως εταιρικών ομάδων. Η όψη του τετραγώνου δείχνει να διαταράσσονται αυτές οι σχέσεις όμως ταυτόχρονα να αλληλοσυνδέονται έμμεσα ή άμεσα με κάποιες άλλες γραμμές συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που φαίνονται να εχθρεύονται μπορεί να έχουν κάποια κοινά συμφέροντα οπότε να μην τους συμφέρει να εχθρεύονται και επίσης και τα συμφέροντα να είναι τόσο μεγάλα που να συγκρούονται αναγκαστικά λόγω αλλαγής στάσης, παράδοξων και ανίερων συμμαχιών, άκαμπτης συμφεροντολογίας.

Όλα αυτά αφορούν είτε οικονομικές σχέσεις, είτε διαπροσωπικές, επαγγελματικές κοκ. Αυτό το σχήμα λοιπόν έρχεται να συναντήσει τον Κρόνο στον Υδροχόο που παραδοσιακά θεωρείται κυβερνήτης του άρα είναι ισχυρή η θέση του και η παρουσία του εκεί στην παρούσα φάση. Έρχεται λοιπόν και ο Άρης να διεγείρει τον Κρόνο και ταυτόχρονα να βρει ένα τοίχος επάνω του που τον περιορίζει να βγάλει όλο του το επαναστατικό στοιχείο, αλλά ταυτόχρονα μοιάζει σαν ο Άρης να συγκρούεται προσπαθώντας να σπάσει τα όρια και τα δεσμά του Κρόνου, δηλ να καταρρίψει τα στεγανά και την επικρατούσα τάξη και τάση. Η εκτίμησή μας είναι ότι και αυτή η όψη θα διαταράξει την εδραίωση συμφερόντων που θέλουν να στεγαστούν σε κάποιο ιδιότυπο καθεστώς και σχέσεις. Η Αφροδίτη έρχεται και αυτή να συναντήσει τον Κρόνο βάζοντάς της πάγο και περιορισμούς, επιτήρηση, εμπάργκο ή ρήτρα συνεργασίας. Σε προσωπικές υποθέσεις καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να έλθετε σε συμφωνίες άμεσα γιατί η όψη είναι προσωρινή και θα περάσει, όμως σε αυτή τη φάση μπορεί να είναι καταπιεστική και εξουσιαστική από την πλευρά του ισχυρού. Αν όμως υπάρχει σωστή η βάση του εγχειρήματος οι επαφές με ισχυρά πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι καλό, όμως και σε αυτή την περίπτωση το κλίμα επιτήρησης και επίβλεψης δε θα λείψει, όπως και οι ελέγχοι, το προσωρινό πάγωμα υποθέσεων ή κάποιες καθυστερήσεις. Μια ατμόσφαιρα δέσμευσης και ελευθερίας ταυτόχρονη, κάτι σαν αναστολή με περιοριστικούς όρους.

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία αναμφίβολες, πριν ένα μήνα περίπου είχαμε τον Ερμή στον Υδροχόο, με δυσμενείς όψεις κι αυτός από τον Ουρανό. Τώρα είχαμε Άρη και Αφροδίτη με τον Ουρανό. Επειδή η Αστρολογία δεν είναι στατική τότε αναφέραμε δραστηριότητα υποκλοπών κωδικών, χάκερ, προβλήματα στο διαδίκτυο κτλ, ύστερα είπαμε ότι υπάρχει κίνδυνος ηλεκτρονικού πολέμου και απάτες. Όπως είδαμε υπάρχουν κυβερνο-επιθέσεις και πρέπει να θεωρήσουμε σχεδόν σίγουρο ότι σύντομα θα μάθουμε για εγκαταστάσεις σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων νέων τεχνολογιών και παραγωγής ενέργειας.

Τέλος της εβδομάδας αναμένεται Νέα Σελήνη στον Κριό, όμως αυτό που αναμένεται με ιδαίτερο ενδιαφέρον είναι η κορύφωση της συνόδου στα μέσα Απριλίου η οποία θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την κερδοσκοπία -ειδικά σε ότι αφορά στα υγρά προϊόντα και πόρους- παράλληλα όμως θα αναδειχτεί σε παγκόσμιο επίπεδο το μέγεθος της απάτης και των οικονομικών εξελίξεων. Αυτό το γεγονός θα δώσει πάσα στην Έκλειψη Ηλίου της 30ης Απριλίου όπου ουσιαστικά με τη συμμετοχή του Ουρανού σε αυτή θα δούμε το ξεκίνημα μιας μεγάλης μετάβασης στην οικονομία, μετάβασης που ίσως ξεκινήσει με σοκ αλλά θα περάσει μέσα από πολλά στάδια. Η Έκλειψη θα είναι μερική όμως έχει διεγερθεί ήδη από το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο σε μοίρες τετραγώνου από εκείνες που θα συμβεί η Έκλειψη στον Ταύρο και αυτό μπορεί να διεγείρει καταστάσεις που σχετίζονται με την οικονομία και τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, για τους γνώστες…είναι πολύ πιθανό να δούμε ξαφνική άνοδο για να αντιστραφεί το κλίμα, αυτό όμως για τα χρηματοπιστωτικά μπορεί να είναι επίφοβο για τη συνέχεια.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL