Καλάθι

Όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον το αστρολογικό Μάρτιο με την Πανσέληνο και τις δύο μεγάλες πλανητικές αλλαγές με ρώτη το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς και αργότερα του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αμφότεροι θα επηρεάσουν τα παγκόσμια συστήματα και την ανθρωπότητα σε καρμικό επίπεδο. Ο Κρόνος κατά την είσοδό του θα βρεθεί σε τρίν με το Ν.Δεσμό και εξάγωνο με το Β. Δεσμό και ο Πλούτωνας σε Τ τετράγωνο με τους Δεσμούς. Η όψη του Κρόνου θα επηρεάσει την πειθαρχία στις σχέσεις και τις υποχρεώσεις. Η όψη του Πλούτωνα θα είναι πιο έντονη και θα αναδείξει τη δράση μυστικών οργανώσεων και αρκετά μοιραία γεγονότα που θα επιδράσουν έντονα στον ψυχισμό της ανθρωπότητας.

Όμως ας δούμε ποιες όψεις κυριαρχούν στην παρούσα φάση, αναμφισβήτητα η σύνοδος της Αφροδίτης- Δία-Χείρωνα βρίσκεται στο επίκεντρο. ίναι μια σύνοδος που μοορεί να δώσει ώθηση σε σχέδια δημιουργίας και ανάπτυξης, μπορεί να φέρει και οικονομική ενίσχυση, οικονομικούς πόρους, μηχανισμούς στήριξης. Επίσης λόγω της συνόδου που γίνεται στον Κριό φορτίζονται ιδιαίτερα τα ερωτικά πάθη και οι ερωτικές παρορμήσεις. Χρειάζεται προσοχή να μην εκδηλωθούν άτσαλα οι ερωτικές προθέσεις, να μην υπάρξει σκληρότητα και υποτίμηση καταστάσεων και προσώπων. Ο Χείρωνας φέρνει ενίοτε τραυματικές αλλά και θεραπευτικές εμπειρίες. Η σύνοδος βοηθάει τις θεραπίες όμως οξύνει και τις μιλιταριστικές τάσεις, ίσως και με τη μορφή επίδειξης πολεμικής ισχύος., εμπόριο οπλικών συστημάτων κτλ.

Ο Άρης σε θετική γωνία με τη σύνοδο λειτουργεί προς το παρόνν ευεργετικά, σε φιλίες, επικοινωνίες και δράσεις. όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να σχηματίζει τεράγωνο και να φέρνει αποπροσανατολισμό. Σκάνδαλα και αποκαλύψεις συνεχίζονται, σε λίγο καιρό ο Άρης θα βρεθεί στις μοίρες που είχε αναδρομήσει. Τα διλήμματά του και οι αντιφάσεις που μας δημιουργεί έχουν γίνει καθημερινή υπόθεση λόγω της πολύμηνης παραμονής του στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο πριν περάσει στους Ιχθείς. Είναι μια καλή συγκυρία για σωστές εκτμήσεις θεμάτων, σωστές αναλύσεις με στοιχεία και γνώση. Επίσης καλή θέση για ορθολογιστικές εμπορικές κινήσεις. Στο πέρασμά του Ερμή στους Ιχθείς τα πράγματα θα έχουν περισσότερη θολούρα και η προσέγγισή μας στα πράγματα θα γίνεται περισσότερο διαισθητικά με τις γνωστές παρενέργειες της αμφιθυμίας που κάνουν τη διάθεση να επηρεάζει τη σκέψη.

Ο Πλούτωνας στην αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω, μια κρίσιμη θέση κρίσης και καταστροφών. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τα σημεία φθοράς που οδηγούμαστε ανθρωπιστικά και κοινωνικά, η τελευταί μοίρα μπορεί να γκρεμίσει δομηκά οτιδήποτε χτυπιέται και παρενοχλείται όλη αυτή την 20ετία, όμως αν υπάρξει κοινωνική συμμετχή να έρθει και η πολυπλοθητη επανόρθωση κορυφαίων κοινωνικών ζητημάτων. Η μετάβαση του Πλούτωνα θα μας κόψει την ανσσα. Η μετάβαση του Κρόνου θα βάλει τέλος στις ιδεολοψίες αλλά με τρόπο που μπορεί να φέρει σύγχυση και δυσκολία κατανόησης.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *