Καλάθι

Φθινοπωρινή Ισημερία και Νέα Σελήνη, το Φθινόπωρο θα έχει δυο Εκλείψεις, δείχνει ότι οικονομικά θα είναι καλό όμως θα υπάρξει αυξημένη ανάγκη ασφάλειας και προστασίας του νοικοκυριού, της άμυνας και των συνθηκών διαβίωσης σε μια καθημερινότητα που δε θα είναι και τόσο ξεκούραστη. Ενώ η υπερβολή και οι σπατάλες δε θα λείψουν. Τόσο ο χάρτης του Φθινοπώρου όσο και αυτός της Νέας Σελήνης το δείχνουν. Για την Πανσέληνο στις 9 Οκτωβρίου θα αναφερθούμε απ;o την ερχόμενη εβδομάδα γιατ;ί εκεί φαίνεται λίγο πιο έκρυθμο το σκηνικό με προκλήσεις θερμών επεισοδίων.

Λίγη υπομονή ακόμα, μαζεύτηκαν πολλοί ανάδρομο οι οποίοι λειτουργούν σαν μαύρη τρύπα και μας κάνει να χάνουμε ενέργεια, όλες σχεδόν οι όψεις εμπλέκονται με τον Ποσειδώνα και ευνοούν τις απάτες, τα λάθη, τις παρεξηγήσεις, τη σύγχυση, το ψέμα αλλά και τις αποκαλυπτικές αλήθειες. Αλήθειες που προκύπτουν και από τα συμφραζόμενα και τις προσθαφαιρέσεις, αλλά ομολογούνται με ωμό και κυνικό τρόπο. Πολλές αποκαλύψεις και στα ιατρικά θέματα, οικονομικά, δικαστικά.

Χάρτης Φθινοπωρινής Ισημερίας. Ο Ουρανός και ο Β.Δεσμός στο μεσουράνημα επάνω δείχνει αλλάγές στο καθεστώς και σημαντικές αλλαγές στην οικονομία και στις οικονομικές σχέσεις. Αλλαγές που θα είναι για καλό αλλά θα προκυψουν μέσα από κάποια εργασιακά προβλήματα. Ο Πλούτωνας χτυπάει με 150° τη Σελήνη και δημιουργεί θέματα ειδικά στις γυναίκες, θανατικό, αποβολές και προβλήματα γονιμότητας. Ίσως και κάποιες ψυχολογικές αναταράξεις αν και η καλή διάθεση θα επιδιώκεται στο σύνολο των όψεων. Για τα θέματα περιορισμών σπατάλης κατανάλωσης, κοινωνικών πιέεωων κτλ έχουμε δει ότι κορυφώνονται μέσα στον Οκτώβριο. Ο Άρης στους Διδύμους ”πυροβολεί” και πληγώνει με όπλο την πληροφορία και τη γνώση- λόγω της όψης του με τον Κρόνο- όμως το παρατεταμένο τετράγωνο που θα δεχτεί από τον Ποσειδώνα θα δηλητηριάσει την ατμόσφαιρα και θα λειτουργήσει σαν χημικό όπλο. Όψη και αυτή μεγάλων εξαπατήσεων που μέσα στη γκάμα τους θα έχουν ψεύδη και σκεδασμο.

Ο Ερμής- (ανάδρομος) σε ένα πολύ ωραίο ντουέτο συνόδου με την Αφροδίτη- επέστρεψε στην Παρθένο που βοηθάει στη λεπτομερή ανάλυση και συλλογή σημαντικών στοιχείων, λογιστικές αναλύσεις που εξάγουν ρεαλιστικά συμπεράσματα, σε τρίγωνο με Πλούτωνα βοηθούν να ξεσκεπαστούν κρυμμένα στοιχεία και να υπάρξει ενδελεχής έρευνα. Τα θέματα δικαιοσύνης θα απασχολήσουν ούτως ή άλλως το επόμενο διάστημα. Όμως ακόμα και αυτή η όψη παρενοχλείται από τον Ποσειδώνα με αντίθεση και όλα αυτά εκτυλίσσονται μέσα σε ένα θολό περιβάλλον σύγχυσης. Όπως είχαμε αναφέρει θα ειπωθούν ψέμματα αλλά και αλήθειες που προκαλούν πόνο και συναισθηματικές συγκρούσεις μέσα από υποτίμηση και αμφισβήτηση της προσφοράς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο επιβραβεύεται μέσα από την αναγνώριση της προσφοράς, αν αυτή δεν αναγνωρίζεται τότε πονάει και δακρύζει.

Η αντίθεση Ποσειδώνα με Αφροδίτη-Ερμή δημιουργεί συναισθηματική σύγχυση γιατί ενώ τα μάτια της λογικής βλέπουν την αποκάλυψη ορθολογιστικών στοιχείων το συναίσθημα αντιστέκεται και παρασύρεται σε άλλες κατευθύνσεις δημιουργώντας ένα παιχνίδι αισθήσεων και ψευδαισθήσεων. Ένα σκηνικό που συνολικά κάνει το ψέμα να φαίνεται αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Αυτό μοιάζει πολύ σουρεαλιστικό όμως απόλυτα φυσιολογικό μέσα σε όψεις μεταβλητών ζωδίων και μάλιστα διεγερμένες από τον Άρη.

Ο Άρης δείχνει επιμονή σε συγκεκριμένα πράγματα αφού ουσιαστικά βρίσκεται σε αργή πορεία, αργότερα θα μπει σε στάση πριν γίνει ανάδρομος, κρατήστε το αυτό γιατί θα το αναλύσουμε στα επόμενα άρθρα. Πάντως μεγάλα σκάνδαλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και θα είναι δυσβάσταχτα,γεγονός που θα ενισχυθεί με τις επερχόμενες Εκλείψεις 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου στο σκοτεινό περιβάλλον του Σκορπιού. Για την ώρα είναι καλό να εκμεταλλευτούμε το τρίγωνό του με τον Άρη και να πράξουμε επιβοηθητικά στα κοινωνικά θέματα αλλά και στις κινήσεις που θέλουν λογική αντιμετώπιση και οργανωτική διάθεση.

Ήλιος-Δίας σε αντίθεση στη Νέα Σελήνη. Σπατάλη και μεγάλη προσπάθεια να επιτευχθούν στόχοι παρά τις όποιες δυσκολίες δε το βάζουμε κάτω και επιμένουμε. Ο συμβισβασμός αποδίδει δύσκολα όμως μας υποχρεώνει να ψάξουμε τις ισορροπίες είτε εύκολα είτε δύσκολα και να κινηθούμε χωρίς να αφοπλιζόμαστε και να αδρανούμε. H Αφροδίτη θα αποσυμφορηθεί σιγά σιγά από την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα και με τρίγωνο που θα κάνει με τον Πλούτωνα θα φέρει κάποια δικαίωση σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, άλλωστε τώρα θα εισέλθει στο ζώδιο που κυβερνά και η ομορφιά θα επιστρέψει.

Δεσμοί της Σελήνης Είναι πασιφανές ότι ο κόσμος φοβάται την οικονομική κρίση πάρα πολύ. Μια αναφορά στους Δεσμούς τη Σελήνης, το 2012-13 οι Δεσμοί βρισκόντουσαν αντίστροφα δηλ ο Β.Δεσμός στο Σκορπιό, δημιουργώντας έτσι ένα έντονο κλίμα οικονομικής ανασφάλειας και απώλειας, οποιοσδήποτε οικονομικός υπολογισμός δε μπορούσε να είναι σίγουρος και χάθηκε το αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Τότε μάλιστα υπήρχε και ο Κρόνος στο Σκορπιό ο οποίος στένεψε ακόμα περισσότερο την ενέργεια και αύξησε τον οικονομικό περιορισμό. Τώρα όμως ισχύει το αντίστροφο δηλ ο Ν..Δεσμός στο Σκορπιό και ο Β.Δεσμός στον Ταύρο, γεγονός που μας δείχνει ότι από το παρελθόν λειτουργεί ο φόβος μιας δύσκολης κατάστασης αλλά και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τότε την κρίση και τις απώλειες έρχεται καρμικά σε αντιδιαστολή να μας δείξει το δρόμο στην πορεία μας προς την οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα.

Αυτή τη φορά όμως συμμετέχει ο Ουρανός στο Ταύρο ο οποίος μας ζητάει νέες μεθόδους επίτευξης της οικονομικής σταθερότητας σε συνδυασμό με τον Κρόνο ο οποίος κάνει δύσκολη όψη με τους δεσμούς και δείχνει ότι θα χρειαστεί να έχουμε γνώση για να το κατορθώσουμε και ότι ο δρόμος προς τη σταθερότητα θα πρέπει να έχει ένα πιο υγιές υπόβαθρο σε κοινωνικό επίπεδο κάλυψης των αναγκών. Μας δίνει όμως την ευκαιρία να εισέλθουμε σε καλύτερες οικονομικές συνθήκες και να βγούμε από τις ανασφάλειες της τελευταίας 15ετίας.

Σας ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο με αφθονία και σοφές επιλογές.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL